Új moderátorokra van szükségünk!
Csapatunkba folyamatosan keresünk tehetséges embereket. Azaz éppen téged! Ha úgy gondolod, tudnál nekünk segíteni a szervezésben és a tájékoztatásban a közösségünk számára, és közben a szórakoztató oldaladat is megfelelően tudod használni, kérjük, jelentkezz. A fórumon, a bejelentésekkel közzétett kulisszatitkoknál, a Discordon és a közösségimédia-csatornáinkon is szükségünk van emberekre.
Ha felkeltettük az érdeklődésedet, kattints IDE.
Büntető – Trumballino

Szövetségünk olyan játékosokból áll, akik megunták az inkorrekt játékosok akcióit, illetve a nagyok fölényeskedő terrorizálását a gyengébbek felett. Ezeket a várakat szabotázsokkal, és egyéb a játékszabályokban megtalálható elemekkel boldogítjuk.
Jelenlegi választottunk a Szakasz (RAT007, Karácsonyi Füli, Jesse James stb.). Ők azok akik visszaélnek a hatalmukkal és terrorizálják a gyengébb szövetségeket. Hadisarcot követelnek tőlük és ha nem kapják meg tönkreteszik a játékukat. Égő erődöket támadnak, falukat lopnak és ha valaki megszólal, már dobják is a pirosat.
Mi nem félünk tőlük és meg szeretnénk mutatni, hogy az ilyen játékosok ellen is megvan a gyógyszer. A folyamatos szabotázzsal ők sem bírnak semmit. Persze megtámadnak. Égünk is rendesen, De egy idő után már nem fáj!
Felhívunk mindenkit, hogy akit a szakasz szintén terrorizált, tartsanak velünk. Töröljük le őket a térképről.
Ha másként nem tudsz, vagy nem akarsz segíteni, akkor az is segítség, ha szenet küldesz a jeges kastélyainkba, hogy farkasokat toborozzunk és rettegés alatt tartsuk a faluikat.
De ha belegondoltok és a terrorizált szövetségek csak egy kastélyukat áldozzák ebbe, akkor egy idő után nagyon sokan leszünk és a szakasznak vége!
Nem hinném hogy szabotálgatással tönkre lehet tenni a szakaszt,még anno amikor a hu2-n játszottam,nekem is volt dolgom velük,azért kíváncsi vagyok mi lesz ebből...
Szint:70+950
Szövi: Kerecsensólyom
Úgy döntöttünk csatlakozunk trumballino mozgalmához a szakasz ellen.
Hetek óta terrorizálják szövetségünket, sarcot követelnek tőlünk. a raktár 50%-ának átadásával 30 nap megnemtámadásit kínálnak. Nyilván ezt a terroralkut nem tudjuk elfogadni.
Falukat vesznek és folyamatosan támadják égő erődjeinket. Mivel így gyakorlatilag tönkreteszik a játékunkat, úgy döntöttünk, hogy nem tűrűnk tovább és felvesszük a kesztyűt. Felhívunk minden olyan játékost, szövetséget, hogy csatlakozzon hozzánk és közös erővel takarítsuk el ezt a terrorszövit a játékból. Ha sokan leszünk, nem bírnak velünk. Csatlakozzatok!
"Hidd el mi semmit sem teszünk a játék befejezésért, csupán játszuk azt. Mindenki milliószám veri el a rubint az eventekre ész nélkül tolja mint egy gyári robot és akkor mi van? Azért küzdessz, szerzel top cuccokat , hogy aztán rajta ülj?:)A játék a háborúról szól. Mióta van a szakasz háborúzik, elindult alulról és lett azzá ami. Neked lehet egy se ggfej brigád, másnak kihívás a harmadiknak példakép akitől lehet tanulni...nekem meg egy rakás idi óta akivel délutánonként/esténként jókat röhögünk egymáson és a nagy magyar valóságon, hogy egy sz aros játékban képtelenek kinyilni csatározni egy picit az emberek, élvezni a saját munkájuk gyümölcsét, aztán kultúráltan beszélgetni egyet és semlegest kérni. Helyette szabályos gyülölet van csak. Én pedig sok időt töltök itt, de nem kényszerít senki és semmi rá, ha pedig úgy van kedvem akkor mást csinálok. ui: a support nekünk sem válaszol 2 hete semmire, ne érezd magad egyedül, További szép estét!:)"
De miért nincsenek az érdempont táblázat elején?
http://kepfeltoltes.hu/160404/Black_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/160404/kopasz49_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/160404/otszig_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/160404/Black_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/160404/zoli_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Szakasz részéről reagálnék a leírtakra, mégha nem is mi voltunk a megszólítottak, hanem kizárólag szenzációkeltés zajlik.
A Szt. Hubertus nagyjából 3 hete kapott pirosat tőlünk a szövetségi bajnokság ideje alatt. Annak végeztével fel lett ajánlva számukra a lehetőség hogy kérjenek semlegest, sarc fizetése nélkül, és meg fogják kapni. Ezzel ők nem kívántak élni, hivatkozva a rendkívül magas fokú büszkeségükre, inkább leveleket irogattak amiket nem kívánok most kommentálni.
Ekkor, a sértegetéseket megunva kértünk 13% sarcot, ami sarcot egyébként az összes velünk háborúzó szövetséggel, és velünk is megfizettettek, például a Templomosok is megadták, ellenben a Szt Hubertus még a semlegest sem volt hajlandó kérni 0% sarc mellett.
A másik hasonló háborúnk a Szirti Sasok, ők még az elemi kommunikációra sem voltak képesek, viszont a farmszövijükből próbálkoznak szabotálgatni, faluzni.
Soraikból került ki az a tag, aki sokmillió rubin, több év játék és százezrer vagy akár millió forintos befektetés árán jutott el odáig hogy a közel 800as legendás szintjével és 550es csarnokával kizárólag 1 egységről képes beütni valakit. Nyilván ezt ő is érezhette mert inkább töröltette magát ha már játszani nem tud.
Tehát ők még reagálni sem reagáltak semmiféle megkeresésre, pedig hasonló feltételekkel el lettek volna engedve, aki háborúzott már a Szakasszal az tudja hogy ebből nem szoktunk problémát csinálni. A gond mindig akkor van, ha valaki nem tudja félretenni a büszkeségét és elismerni a vereséget. Inkább nélkülözve minden tényszerűséget próbál minél több játékost bevonni a maga által kreált szarkupacba harcolni egy olyan háborúban amiben egyébként ő maga egy szalmaszálat nem tett keresztbe csak megírt egy fórumbejegyzést.
Ők ketten hívták életre a témanyitót és annak multijait. A kapcsolódási pontok megvannak a szövetségek között, de próbálnak még ennél is többet maguk mellé csődíteni. Természetesen lehet ezt csinálni, mi meg fogjuk tenni, ahogy eddig is megtettük az ellenlépéseket. A hatékonyság úgy gondolom erősen a mi oldalunkat erősíti.
Ez az eset ékes példája annak hogyan kell egy 10 perc alatt is lezárható háborút addig elmérgesíteni, amíg már nincs visszaút és sokan inkább a játék befejezése mellett döntenek saját szövetségi vezetőjük balfaszkodása miatt.
Innentől kezdve ha érdemi kommunikációt szeretnétek, akkor arra nyitottak vagyunk, akár itt, akár ts-en. Ebben az esetben kikötés, hogy multikastélyokat, hu1-es emberkéket, kisvárakat, és olyanokat akiknek nincs vára a térképen nem tudjuk komolyan venni, reagálni sem fogunk rájuk.
Ellenben ha sárdobálásra vágytok, abban nem vagyunk hajlandóak részt venni. Ebben az esetben nem hagytok más választást hogy folytassuk amibe bele lettünk kényszerítve.
A tagság számára felajánljuk a lehetőséget, hogy holnap este 8ig aki szeretné elhagyhatja a szövetséget, semmiféle retorzió nem lesz irányukba, aki viszont marad és részt vesz amiben eddig részt vett ellenünk, az utána már ne reklamáljon bármi is történik.
A Szt. Hubertus nagyjából 3 hete kapott pirosat tőlünk a szövetségi bajnokság ideje alatt. Annak végeztével fel lett ajánlva számukra a lehetőség hogy kérjenek semlegest, sarc fizetése nélkül, és meg fogják kapni. Ezzel ők nem kívántak élni, hivatkozva a rendkívül magas fokú büszkeségükre, inkább leveleket irogattak amiket nem kívánok most kommentálni.
Ekkor, a sértegetéseket megunva kértünk 13% sarcot, ami sarcot egyébként az összes velünk háborúzó szövetséggel, és velünk is megfizettettek, például a Templomosok is megadták, ellenben a Szt Hubertus még a semlegest sem volt hajlandó kérni 0% sarc mellett.
Ezt ugye te sem hiszed el amit itt leírtál?
Jesse
Az a baj azzal amit leírtál hogy az egész szerver ismer titeket és pontosan tudja hogy amit leírtál az nem igaz fogalmazhatnék úgy is hogy hazugság.
"százezrer vagy akár millió forintos befektetés árán jutott el odáig'
Erre a mondatral találsz példát nálatok eleget, had ne kelljen sorolnom.
"kizárólag 1 egységről képes beütni valakit"
Hát ez is szakaszra vall illetve Ti csináljátok
Szép lassan az egész szerver kikell ellenetek remélem, az összes szövetség akiket terrorizáltok, pl szövetségi bajnokságnál. Hogy mivel zsaroltok? Gondolom nem kell elmondanom, remélem tudod pontosan.
Ha Te elhiszed amit írtál hát sajnállak hogy addig jutottál hogy a hazugságaidat már annyira magadévá tetted hogy el is hiszed.
Gondolom erre megint az a válaszod hogy ez csak egy játék.
Remélem akkor is azt mondod majd amikor napi szinten mindenki szabotálni fog titeket, illetve a kk-t fővárost és mindenhol.
Hidd el ha így folytatjátok ez lesz a vége
Mi minden csapatot ugyan úgy veszünk mindegy, hogy tempi vagy szt.hubertusz. Sok csapatot megtisztelünk azzal, hogy felvesszük velük a harcot és pirosba tesszük őket, de egyre kevesebben tisztelnek meg minket azzal hogy felvegyék a harcot .Ütnek párat és jön a semleges vagy mint ti még nem is ütnek. Első lépésben 13% sarcot kértünk de a tárgyalást elutasítottátok. Helyette levelezni próbáltok. a sarc 50% lett mostantól ...
A levél és a tárgyalási szándék hajnali 2órakor érkezett levélben a hubihoz. A tárgyalást ts-en akarták,mivel mi nem használunk ts-t igy ez elutásításnak is minősítették ,bár a fizetési szándék nem is volt ahogy sarc nélküli semleges sem.
Tehát a szakasz szerint az a csapat ahol nincs ts az nem is csapat. Aki pedig pirosat kap vegye megtiszteltetésnek és fizessen azért ha játszani akar...
Ha már odabiggyeszted, hogy idézet te telepi Barbi, akkor szóról szóra másold be a levelet. Nem árt ha az előzményeket is mellé rakod, például amiket a másik 2 zseni irkált.
Megpróbálom levezetni a fontosságát ennek egy példán, hogy te is megértsd - bár ez a feladat nem túl egyszerű mivel a képességeid limitáltak, ez a váradon is látszik:
1. Leírod nekem, hogy "Hülye vagy!"
2. Én válaszolok, hogy: "Te vagy a hülye!"
3. Majd te "pontosan" idézel és panaszkodsz, hogy lehülyéztelek...
Remélem sikerült megértened mi ezzel a probléma.
További szép napot!
Kedves BlackouTEmpire!
1: én nem sértegettem senkit...sajnos nem vagyok sem telepi,sem Barbi...Falusi vagyok és parasztlány..:))Ja és Moncsi
2: a képességeim,nem limitáltak,csak én élvezem a játék adta lehetőségeimet,ami nálam nem abból áll,hogy megveszem drága pénzért... én ingyen játszom,míg ti ezreket,vagy százezreket költötök rá...
Te megveszed a játékot,én játszom....én tudom hol a határ ,de te nem...Én nem idegeskedem ,hisz nem áldoztam rá ,te meg idegeskedsz mert áldoztál rá .
3: Tényleg hülye vagyok,mivel most reagáltam a hozzászólásodra.
4: Most míg te ezt olvasod ,addig én meg szabotállak...te idegeskedsz én meg csak játszom..:)
5: Próbáljátok rubin nélkül játszani a játékot...hidd el akkor szórakoztatóbb lesz..
Remélem rájöttél és megérted ,hogy nincs probléma,én most is csak játszom...
és elhiheted,jól szórakozom!
További szép napot!
Jó lenne a sértegetéseket félre tenni. Ez csak egy játék
Mondom ezt még annak ellenére, hogy szakaszos emberkék annyira nem tudnak már ártani nekünk, hogy azt hiszik, megfutamodunk ha az erődeinket elfoglalják kis kezdő multi karaktereikkel. Ott a bizonyíték zöldön:769:1 046 koordináták alatt. Igen, az én erődöm, de nem aggódom
Mert én élvezem minden percét, amíg azt látom minden percben, hogy egyre elkeseredettebben csapkodnak annak ellenére, hogy ártani nem tudnak
Épp ezért, nem mi leszünk akik hátrálni fognak.
Ez egy elég sokoldalú játék. Sokan azt hiszik itt is az "erő" számít. De tévednek. Sok apró más lehetőséget nyújtanak a játék szabályai, hogy a mindet söpörni vágyókkal szembeszálljunk. Mi ezt ki is használjuk. És sokkal jobban élvezzük, mint a gyengébb sarokbaszorítását, eltiprását.
Remélem sokan rájönnek majd még erre
További jó játékot mindenkinek!
Üdv.:
Timcsi
u.i.: Hajrá Hubi
(A punok ekkor már nem jelentettek veszélyt Rómára, gyarmataikat is elveszítették.)
Akkor miért is? Csak..., azért is..., igaz, hogy nincs értelme, de akkor is..., mert... én így akarom, és kész.
Lehet persze azt mondani, hogy ez csak egy játék, és ne vonjunk már történelmi párhuzamot. De hát a történelemben és a játékban is emberek vesznek részt.
Jó lenne, ha ebben a konfliktusban a nagyobb szövetséget nem az vezetné, hogy tönretegye, ellehetetlenítse a másik szöv. játékát, persze a kisebb szövetség se viselkedjen úgy, mint a Gyalog-galoppban a Fekete lovag. Láttam már fullos szövetségek szétesését és eltűnését, remélem, ez most nem fog megtörténni.
(Végül Karthágót a rómaiak lerombolták, az életben maradt lakosságot eladták rabszolgának. Talán ilyen opció nem lesz a játékban.
Én nem vagyok erős, nem vagyok Szakaszos...
Mégis megértem őket...bárki pofázhat róluk bármit! Velem csak jót tettek, és nagyon emberségesek...mint említettem nem vagyok Szakaszos, de minden erőmmel azon leszek hogy leverjem a lázadásaitokat a Szakasszal szemben...addig amíg nem ismeritek őket úgy mint embereket (èn sem ismerem őket) ne írjatok róluk hazugságokat! Ők nagyon rendes emberek amennyire én ismerem őket.
Tudom hogy az üzenetem eltörpül itt a sok üzenet között-nincs jól megfogalmazva, rövid-viszont annál tartalmasabb...persze érteni kell
Hajrá Szakasz!
Szt. Hubertus
Szint:70+950
Szövi: Kerecsensólyom