Új moderátorokra van szükségünk!
Csapatunkba folyamatosan keresünk tehetséges embereket. Azaz éppen téged! Ha úgy gondolod, tudnál nekünk segíteni a szervezésben és a tájékoztatásban a közösségünk számára, és közben a szórakoztató oldaladat is megfelelően tudod használni, kérjük, jelentkezz. A fórumon, a bejelentésekkel közzétett kulisszatitkoknál, a Discordon és a közösségimédia-csatornáinkon is szükségünk van emberekre.
Ha felkeltettük az érdeklődésedet, kattints IDE.
Frissítés: Vihar szigetek
Sign In to comment.
Ha aqua szigetből jön az aquva akkor nem számít raktár férőhelye. Ha viharerődből akkor csak anyi fog beférni amnyi hely van a raktárba.
És látám, és ímé egy sárgaszínű ló; és aki rajta üle, annak a neve halál, és a pokol követi vala azt; és adaték azoknak hatalom a földnek negyedrészén, hogy öljenek fegyverrel és éhséggel és halállal és a földnek fenevadai által."
Deres 2. ex Vének Tanácsa
Jó játékot
A második szintű hajó 100 tp-t ér ÖSSZESEN! Tehát +50 pont. Mindenkinek.
Én személy szerint nem tartom jónak, hogy minden vihar után .... újra sarcot kell adni, hogy vissza menjek a vihar szigetre és mindent előlről kezdeni! amit eddig elértél, az nem marad meg. legyen vihar, de csak a dolgok sérüljenek meg és megjavítva lehetne folytatni tovább a játékot.
Így felesleges az a színt és nincs értelme ott játszani !
üdv: erika
Szép Napot Mindenkinek!
A viharszigetekkel kapcsolatban szeretnék kérdezni. Az első 5 helyezett szövetség kap díjat. A többieknek szerintem nem sok értelme van átmenni, hiszen több a veszteség, mint a nyereség. Nem lenne jobb, ha nem csupán a lerakott teherpontok számítanának, hanem pl.: az erőpontok, dicspontok, stb-k, is szerepet játszanának? Nem a befektetett munkát tükrözik az eredmények. Egy lehetséges képlet: Összes lerakott teherpont/Összes erőpont/Összes létszám/Szövetség szintje.
Legendás szint: 800
Nemesi cím: Vakmerő
Érdem: Változó
Szövetség: Hűség követei (50)
Rang: Vezető
WarriorHunterHU @ hu 2
Sziasztok!
Az akvamarinokért felszereléseket lehet venni. A felsorolásban szerepel például a rájás dárda és a vízi sárkány amulett. Ezeket viszont nem lehet megvenni, nem szerepelnek a bolt kínálatában. Hogy lehet akkor ezekhez hozzájutni?
Armageddon szövetség
Köszönöm! Addig még sohasem jutottunk el, azért nem találtam. Végignéztem a jutalmakat, ott van mindkettő.
Viharról elfelejtettek megérkezni az ottmaradt katonák és eszközök.
Ez most bug lenne vagy változott a játék ebben is, azaz ki kell hozni a katonákat és eszközöket a süllyedés előtt vagy elvesznek ?
Ha bug: kezdődhet a hetekig tartó egyeztetés supporttal.
Ha változott: jó lett volna nem így megtudni.
most se a katonáim, se az eszközeim, amiket a keservesen összegyűjtött akváért vettem.
Hol vannak???
Bug, elvileg egy flash hiba miatt mindig visszaugrik a számláló 02:46 órára (nálam legalábbis ekkorra) és ezért nem indul a következő. Senkinek se jó, más szervereknek se. Hiába írtok akárkinek, 10 előtt tuti nincs javítás mert akkor kezdődik a supportosok munkaideje.
Ha egy nagyon erős szövibe be tudsz kerülni, hullik a rengeteg nyeremény.