Új moderátorokra van szükségünk!
Csapatunkba folyamatosan keresünk tehetséges embereket. Azaz éppen téged! Ha úgy gondolod, tudnál nekünk segíteni a szervezésben és a tájékoztatásban a közösségünk számára, és közben a szórakoztató oldaladat is megfelelően tudod használni, kérjük, jelentkezz. A fórumon, a bejelentésekkel közzétett kulisszatitkoknál, a Discordon és a közösségimédia-csatornáinkon is szükségünk van emberekre.
Ha felkeltettük az érdeklődésedet, kattints IDE.
Szamuráj Invázió
Sign In to comment.
Nem igazán értem ezt a szamuráj-black jack-et.
Mikor a lapokat forgatjuk és eltalálok 5-öt és kigyullad az 5 lámpa is, akkor a jutalom nem a feltüntetett 4 db "Lehetséges jutalmak" közül lenne az egyik? Mert baromira nem olyat ad!
Igen, az csak egy lehetséges nyeremény, a megjelenítetteken kívül van más fő nyeremény is.
Véleményem szerint ebben semmi újdonság nincs, egy elrontott nomád event,ami nem készteti az embert játékra, olyan mint a lotto nem a teljesítményedtől függ a nyereség, hanem a szerencsédtől, ez engem zavar erre ott a szerencsekerék én inkább a nomádokat kérem, ez bőven a felejthető kategória. Nem baj a következő majd jobb lesz
De a kaját azt eszik...az éterben valahol
Jó lenne ha mielőbb javítanák ezt a játékot játszhatatlanná tevő aprócska kis bugot.
Főleg, hogy az event csak 4 napos.
Amúgy meg rohadjanak meg hogy mostanában a nomádot, szamurájt 2-4 napokra rakják be, az idegennel meg már a tököm kivan mert feszt azt nyomatják