Új moderátorokra van szükségünk!
Csapatunkba folyamatosan keresünk tehetséges embereket. Azaz éppen téged! Ha úgy gondolod, tudnál nekünk segíteni a szervezésben és a tájékoztatásban a közösségünk számára, és közben a szórakoztató oldaladat is megfelelően tudod használni, kérjük, jelentkezz. A fórumon, a bejelentésekkel közzétett kulisszatitkoknál, a Discordon és a közösségimédia-csatornáinkon is szükségünk van emberekre.
Ha felkeltettük az érdeklődésedet, kattints IDE.
Felvilágosítás kérése

Üdv mindenkinek.Szeretnék egykis felvilágosítást mi történt a szerveren kb. a fejvadászok bukása után.
Mivel mikor elbuktak én is abbahagytam,ezért nem tudom mi történt azóta.Valaki olyan össze foglalhatná nekem milyen háborúk/veszekedések/szöviszétverések/barátságok megszűnése,kötése.
Nem vagyok nagyon képbe.Viszont szeretnék köszönetet mondani a Rend nevű szövinek,hogy Szétverték a templomoskat és templomsok2 szövit .Megérdemelték a pusztulást.
Mégegyszer nagyon hálás lennék ha valaki leírná az utóbbi pár hónap/történéseit történéseit.
Kérem egy hozzáértő személy válaszát.Köszönöm
fejvadászok4 tábornok(hun2)
Mivel mikor elbuktak én is abbahagytam,ezért nem tudom mi történt azóta.Valaki olyan össze foglalhatná nekem milyen háborúk/veszekedések/szöviszétverések/barátságok megszűnése,kötése.
Nem vagyok nagyon képbe.Viszont szeretnék köszönetet mondani a Rend nevű szövinek,hogy Szétverték a templomoskat és templomsok2 szövit .Megérdemelték a pusztulást.
Mégegyszer nagyon hálás lennék ha valaki leírná az utóbbi pár hónap/történéseit történéseit.
Kérem egy hozzáértő személy válaszát.Köszönöm
fejvadászok4 tábornok(hun2)
Hiszek a triumvilátus bukásába.
Hiszek a fejvadászok feltámadásába.

0
Sign In to comment.
A Deussal is hasonló eset történt, ennek a levét itta meg a tempi, a Rend azt mondta, hogy a Deus gyenge (amiben valljuk be volt egy kis igazság, hisz egyértelmű volt hogy a több központtal rendelkezők között ők voltak a leggyengébbek) és rámentek a központokra. A tempi a deus oldalára állt, és volt akiket bevettek a szövibe hogy bevédjék a központokat, de előbb utóbb minden központot elbuktak, hiszen jóval nagyobb erőfölényben voltak, mert a tempiket a szakasz is ütötte (ez a háború régebben kezdődött mint a rend-tempi vita, ők már régebbóta verték a tempiket), a bors meg úgy gondolta, hogy ne maradjanak ki a buliból, ők is mennek központokért. A tempinek minden központja elveszett, de aztán a rend jótékonykodott, adott központokat a tempiknek, még a friának is, de ezek nagy része pár nap után visszakerült a nagyokhoz, mert nem tudták megvédeni.
Nagyjából ennyi a törrténet, ezután következett az amit az előző hozzászlólásban írtam, hogy a templomosok ujjáalakultak ellenállás néven.
És az nagyon erős Rend is világ életében csak bukdácsolt össze-vissza.A fejvadászok megverték őket,az overlord elverte őket.A keresztesek és szakasz is elverte volna őket ha nincs mögöttük a nagy tempi.A friamat régen sokkal gyengébb.Lehet akkor a top3-ba voltak csak nem erőpontban.Most az ellenállás is elveri őket.Nem sokáig lesz a toppon a rend.Jaé s egy kis infó.Régebben a deus a fejvadászok ellen beszervezett 200-300 embert.Szóval nem a trium verte meg őket egyedül.
És pár barátom játszott amíg én nem.Mind panaszkodnak,hogy a régi rendszer jobb volt,meg már nincs meg az a érzés.Szóval nagyon is visszakéne ásni a szerver kezdetéig.Az,hogy idegenekkel játszadozol nem fogsz megtanulni rendesen védelmet állítani.Fullos sereget összerakosgatni.Nagy az esély,hogy a mostani top játékosokat régebben ha csak nem védik be oda-vissza verték volna.Szóval visszakell térni a régi rendhez.
Szóval ezt így, ahogy írod. Még csak nem is felszólító módban, hanem kijelentőben. "Ez van gyerekek ,vissza kell hozni a régi rendet, nincs más út.Megmondtam..."
Áruld már el, ezt honnan vetted? Miért gondolod, hogy ami szerinted helyes, az kötelező érvényű az egész szerverre? Lehet a többiek jól elvannak így, és eszükben sincs lázadni, szöviket újrateremteni, betámadni az egyes szervert vagy ilyen korszakalkotó ötletekben részt venni. Ha te a régi rendet szeretnéd, hát uccu neki ,próbáld visszahozni, én nem beszéllek le róla. De légyszi a választás lehetőségét hagyd meg, ha esetleg nekünk nem kell a te rendszered, játszhassunk máshogy. Tehát ne kövessük már a te kinyilatkoztatásaidat, mert nem az a szentencia ami a te buksidból kipattan...