Új moderátorokra van szükségünk!
Csapatunkba folyamatosan keresünk tehetséges embereket. Azaz éppen téged! Ha úgy gondolod, tudnál nekünk segíteni a szervezésben és a tájékoztatásban a közösségünk számára, és közben a szórakoztató oldaladat is megfelelően tudod használni, kérjük, jelentkezz. A fórumon, a bejelentésekkel közzétett kulisszatitkoknál, a Discordon és a közösségimédia-csatornáinkon is szükségünk van emberekre.
Ha felkeltettük az érdeklődésedet, kattints IDE.
kérdés

miért nem piros a szövi meghivo jelzés?
0
Sign In to comment.
Nem tud eltűnni. Biztosan elköltötted valamire, vagy félrenyomtál. De írj a Supportnak!
Én érdeklödnék hogy például zöldön miért csak folyamatossan 2-3 szövetségnél vannak a fövárosok és kereskedelmi metropoliszok!? Csak ebböl a 2.3 szövetségböl áll az egész szerver! ? Azért ez elég unkorrekt és a másiknak még esélye sincs mert kapásbol csapatossan támadnak meg a melegebb éghajlatokra küldenek másokat!!! Változtatni kellne ezen helyzeten sürgössen a központnak mert elöbb utobb nagyon sok konfliktus lesz belöle!!!! Kérek szépen választ és megoldást erre a problémára!!!! Köszönöm! Szép napot! Sziasztok
Ezt előtted egy hozzászóló már megérdeklődte. Nem hiszem, hogy akár a Királyi tornyokat, akár a Kereskedelmi metropoliszokat manuálisan pakolják be a játékba. Ezt sokkal inkább egy algoritmus végzi figyelembe véve a játékosok és/vagy a szövetségek számát (de az is lehet, hogy valami mást). Így sokkal helytállóbb a fentebb hozzászóló kérdése, miszerint:
Nyilvánvaló, hogy ezeknek a számát úgy határozták meg, hogy ne minden jött-ment szövetségnek legyen belőle és csak a legjobbak, legerősebbek birtokolhassák őket. Nyilván azok, akiknél most van ilyen, nem fogják odaajándékozni másoknak, tehát ezek elvétele komoly szövetségen belüli összefogást, összehangolt támadást, kidolgozott taktikát igényel. (Ahogy írtad is, csapatosan támadnak vissza, vagyis náluk nyilván megvan az az összhang és stratégia, ami egy ilyen épület elfoglalásához és megtartásához kell. Vagyis ha el akarjátok venni valakinek a valamijét, akkor a legkevésbé se számítsatok arra, hogy nem intéznek ellentámadást. Ebben az esetben javasolt még a szóbanforgó épület megtámadása előtt letarolni valamennyi szövetségi tagot, szétzúzni a seregüket, felgyújtani az épületeiket, elvenni tőlük a lehető legtöbb nyersanyagot. Ehhez persze hosszas előkészület és kidolgozott taktika kell. Egy város megszerzése háborúval jár...)
És ebben a kérdésben a fejlesztői részről az sem utolsó szempont, hogy:
Vagy ha nem is fogy láthatóan több rubin, de talán élvezetesebb, pörgősebb, kiszámíthatatlanabb játékmenetet kapunk. Mert ugye ezek stratégiailag fontos épületek, vagy adott esetben ezeknek a jól időzítette elfoglalása eldöntheti egy háború kimenetelét is...
Most akkor nem az van, hogy 16:40-kor feloldották? Mert nem igazán értem, hogy ez miért aktuális még és hogy jön az általad első körben felvázolt problémához vagy az hogy jön ehhez...
Szint: 57
Szövetség: tigris n bárány
Rang: Tábornok
Legnagyobb elért nemesi cím: Tartománygróf
Név: Bal500
Szerver: Magyarország 2
Idézet:
"Mert az erő nem a kőben, hanem a védők lelkében vagyon!"
/Dobó István/
Na ezt én is szeretném tudni!!!
Idézet:
/Dobó István/
Idézet:
/Dobó István/
Biztos vagy benne, hogy ez így működik? (Mert én eddig azt hittem, hogy amikor egy idegent támadsz, akkor egy másik szerveren lévő játékost támadsz, aki real time látja, hogy épp támadod.)
Javaslom hogy cseréld el valaki mással.
Szint:70+
Szövi: Aranysólyom
most egy 43O védős a legerősebb amit tálaltam...
Szint:70+
Szövi: Aranysólyom