Főoldal Technikai problémák és bugok

Új moderátorokra van szükségünk!

ModerátorCsapatunkba folyamatosan keresünk tehetséges embereket. Azaz éppen téged! Ha úgy gondolod, tudnál nekünk segíteni a szervezésben és a tájékoztatásban a közösségünk számára, és közben a szórakoztató oldaladat is megfelelően tudod használni, kérjük, jelentkezz. A fórumon, a bejelentésekkel közzétett kulisszatitkoknál, a Discordon és a közösségimédia-csatornáinkon is szükségünk van emberekre.

Ha felkeltettük az érdeklődésedet, kattints IDE.

🔑 Bejelentkezési probléma! 🔑

13547

• mobo (HU2)mobo (HU2) Bejegyzések: 65
    Nekem is ugyan ez a gondom nagyon gyors csinaljanak valamit vagy ha ehenhalanak a katik kérem vissza öket .
    Nem jön be a frissites meg mobilrol se tudok belépni ugyan ez a gond ott is .
    Szint:70
    Szövetség: Szakasz
    Rang: Örmester
    mobo @ hu 2
  • Evababa (HU2)Evababa (HU2) Bejegyzések: 3
    Sziasztok
    Az új frissítéssel eltünk kb.2800 rubim ahogyan a többi szövitársamnak is.Ez hogyan lehetséges????
  • The Red Baron (HU2)The Red Baron (HU2) Bejegyzések: 83
    Sziasztok
    Az új frissítéssel eltünk kb.2800 rubim ahogyan a többi szövitársamnak is.Ez hogyan lehetséges????
    Ha ilyesmi problémád adódik írj a supportnak...ilyen ügyben csak ők tudnak intézkedni.
  • szroberto81 (HU2)szroberto81 (HU2) Bejegyzések: 6
    Valóban ez a lassú fogaskerék forgás elveszi a játékkedvem. nyugodtan készithetek ez idő alatt egy kávét ha abba az időszakban van hogy még érdemes innom. a felugró ablakok akkor is megzavarnak ha ép támadásra pakolok. De ha estleg a csevegőbe írok. Elárulóm nagyon unalmas ez igy már. Valamint visszataszító a sok betolakodó ablak. Nem lehet ezt valahogy szelidebb megoldással nem tolakodóan beállítani. Egyébként annyira lelassult megint a játék hogy már élvezhetetlen lett a számomra. de gondolom más is igy van ezzel. ilyenre ismerőst meghívni játékba ?? Mit emlitsünk neki hogy ilyenek vannak jól gondolja meg ha kiván játszani ??? Sok jó is de sok rossz is van a csomagban. Viszont egy idő után kihagyások nélkül játszanbi már nem igazán jó. játékra nincs mindenkinek egész nap ráérős ideje. Másról is szól az élet. Igaz szoplgáltató.
  • DarkLeonidas (HU2)DarkLeonidas (HU2) Bejegyzések: 5
    Ezek a hatalmas laggok velem még nem voltak kivéve hogy a crome-on az egér szaggat és lemarad az egér a játékon belül de mióta a firefox-on csinálom semmilyen lagg nincs a mozilla firefox-ot ajánlom mindenkinek!
  • matyika82 (HU2)matyika82 (HU2) Bejegyzések: 2
    nagyon lassu a játék ha nem változik többet nem játszom,nem költök erre a játékra keresek mást ahol tökéletesen működik
    matyika82 @ hu 2
  • The Red Baron (HU2)The Red Baron (HU2) Bejegyzések: 83
    A játék sok memóriát eszik...ha pl kevés egy gépben a memória és az ember több órát játszik folyamatosan akkor előfordulhat, hogy egyre több és több memóriát használ a gép...ekkor érdemes a következő műveletet végrehajtani:
    ALT+CTRL+DEL
    (Ilyenkor előjön / felbukkan a feladatkezelő, itt meg kell keresni azt, hogy Flashplayerplugin, rákattintunk, ezután folyamat leállítása, ekkor az lehet majd látni, hogy az Adobe Flash bővítmény összeomlott, katt arra, hogy töltse be újra az oldalt...és már kész is, újra alacsony memóriafogyasztással működik a játék egy darabig....ezt érdemes többször is megcsinálni ha pl több órát játszik egyfolytában az ember.)
  • méhkirálynő (HU2)méhkirálynő (HU2) Bejegyzések: 1
    szerkesztette ezt: 16.12.2015
    Üdv!

Mai nap többszöri próbálozás után sem tudok belépni! Két kastélyt is viszek mert besegítek, az egyikkel betudok lépni a másikkal nem ! Hogyan lehetséges ez? Mielőbbi segítséget várok!Köszönöm
    (minden utasítást elvégeztem amit fenn leírtatok!)
    Post edited by méhkirálynő (HU2) on
  • rugi56 (HU1)rugi56 (HU1) HU1 Bejegyzések: 1
    Hali! Nem engedi,hogy kiválasszam,melyik szerveren legyek és így nem tudok belépni.
  • valaki vagyokk (INT1)valaki vagyokk (INT1) Bejegyzések: 143
    rugi56 (HU1) mondta:
    Hali! Nem engedi,hogy kiválasszam,melyik szerveren legyek és így nem tudok belépni.
    Az ünnepek alatt a boltok zárva vannak. Nyitás: hétfőn
  • Dollodon (HU2)Dollodon (HU2) HU2 Bejegyzések: 21
    Sziasztok!!

20 perce nem tudok bejelentkezni a játékba!! Folyamatosan azt írja ki hogy a játékszerverrel megszakadt a kapcsolat! Probálkozzak újra!

Meddig??? Erőd hódításom van befele, kéne a védelem!!!! 
    Dollodon
    A nyugis játékos
  • zodac (HU2)zodac (HU2) Bejegyzések: 1
    Sziasztok!!

1 órája próbálkozok belépni a játékba! Folyamatosan az írja ki " a játékszerverrel megszakadt a kapcsolat, Próbálkozzak újra"   Kérdezném meddig?  1-2órán belül éhenhalások lesznek!!!

Köszönöm
  • 19jani83 (HU1)19jani83 (HU1) HU1 Bejegyzések: 11
    Üdv.

1 órája próbálok belépni de csak a kék gog felirat van és alatta a kis köröcske körbe körbe forog.
    Már minden kipróbáltam de semmi eredmény.
    Szerintem nem nálam van a gond.
    Remélem javítva lesz a dolog.
  • Ajven1 (HU2)Ajven1 (HU2) HU2 Bejegyzések: 17
    Sziasztok !  Nálam ugyanez a helyzet, kékségben csak pörög és pörög, nem nálunk van a hiba, de jó lenne ha orvosolnák,  mert nálam is éhenhalás lesz, mit lesz már van. 
  • Ppanther (HU2)Ppanther (HU2) Bejegyzések: 8
    Nálam is. .:(
  • olika68 (HU2)olika68 (HU2) Bejegyzések: 9
    Én se tudok belépni

Olika68 @ hu 1
  • Hanan46 (HU2)Hanan46 (HU2) HU2 Bejegyzések: 6
    Reggel még betudtam, de kilépve már nem tudok újra belépni. Már visszaállítottam a gépet, meg amit tudtam kipróbáltam, de semmi.
  • Irgalmas (HU2)Irgalmas (HU2) HU2 Bejegyzések: 2
    Sziasztok
    Nálam addig eljut, hogy egy barna panel megjelenik. És ott, megáll a tudomány:)
    Jóska9 @ hu 2
  • istvan.kad (HU2)istvan.kad (HU2) Bejegyzések: 2
    Sziasztok.

Én sem tudok:(

Gondolom a fejlesztők is már rájöttek, és kapunk majd egy kis jutalmat ezért a kellemetlenségért, ha újból működik.

• korosizs (HU1)korosizs (HU1) Bejegyzések: 8
    Ez olyan mint amikor a szervert neméred el lehet leállt az egész. Biztosan észreveszik gondolom van ügyeletes. Ha nem éhenhal minden katim.
Sign In to comment.