Új moderátorokra van szükségünk!
Csapatunkba folyamatosan keresünk tehetséges embereket. Azaz éppen téged! Ha úgy gondolod, tudnál nekünk segíteni a szervezésben és a tájékoztatásban a közösségünk számára, és közben a szórakoztató oldaladat is megfelelően tudod használni, kérjük, jelentkezz. A fórumon, a bejelentésekkel közzétett kulisszatitkoknál, a Discordon és a közösségimédia-csatornáinkon is szükségünk van emberekre.
Ha felkeltettük az érdeklődésedet, kattints IDE.
🔑 Bejelentkezési probléma! 🔑
Sign In to comment.
Nem jön be a frissites meg mobilrol se tudok belépni ugyan ez a gond ott is .
Szövetség: Szakasz
Rang: Örmester
mobo @ hu 2
Az új frissítéssel eltünk kb.2800 rubim ahogyan a többi szövitársamnak is.Ez hogyan lehetséges????
ALT+CTRL+DEL
(Ilyenkor előjön / felbukkan a feladatkezelő, itt meg kell keresni azt, hogy Flashplayerplugin, rákattintunk, ezután folyamat leállítása, ekkor az lehet majd látni, hogy az Adobe Flash bővítmény összeomlott, katt arra, hogy töltse be újra az oldalt...és már kész is, újra alacsony memóriafogyasztással működik a játék egy darabig....ezt érdemes többször is megcsinálni ha pl több órát játszik egyfolytában az ember.)
Mai nap többszöri próbálozás után sem tudok belépni! Két kastélyt is viszek mert besegítek, az egyikkel betudok lépni a másikkal nem ! Hogyan lehetséges ez? Mielőbbi segítséget várok!Köszönöm
(minden utasítást elvégeztem amit fenn leírtatok!)
20 perce nem tudok bejelentkezni a játékba!! Folyamatosan azt írja ki hogy a játékszerverrel megszakadt a kapcsolat! Probálkozzak újra!
Meddig??? Erőd hódításom van befele, kéne a védelem!!!!
A nyugis játékos
1 órája próbálkozok belépni a játékba! Folyamatosan az írja ki " a játékszerverrel megszakadt a kapcsolat, Próbálkozzak újra" Kérdezném meddig? 1-2órán belül éhenhalások lesznek!!!
Köszönöm
1 órája próbálok belépni de csak a kék gog felirat van és alatta a kis köröcske körbe körbe forog.
Már minden kipróbáltam de semmi eredmény.
Szerintem nem nálam van a gond.
Remélem javítva lesz a dolog.
Nálam addig eljut, hogy egy barna panel megjelenik. És ott, megáll a tudomány:)
Én sem tudok:(
Gondolom a fejlesztők is már rájöttek, és kapunk majd egy kis jutalmat ezért a kellemetlenségért, ha újból működik.