Új moderátorokra van szükségünk!
Csapatunkba folyamatosan keresünk tehetséges embereket. Azaz éppen téged! Ha úgy gondolod, tudnál nekünk segíteni a szervezésben és a tájékoztatásban a közösségünk számára, és közben a szórakoztató oldaladat is megfelelően tudod használni, kérjük, jelentkezz. A fórumon, a bejelentésekkel közzétett kulisszatitkoknál, a Discordon és a közösségimédia-csatornáinkon is szükségünk van emberekre.
Ha felkeltettük az érdeklődésedet, kattints IDE.
Berimondi bug

Alapvetően tetszik az új berimondi csata, de 1 problémám van állomásoztattam a csapatomat 1 erőforrás faluhoz és eltűntek.
Legalábbis nem mutatja a sátramat, hogy ott lenne, így visszahívni sem tudom. A parancsnokom meg van és azt mutatja, hogy használható de mégsem.
Ezt írja ki a gép: "errorCode:218:GENERAL_IS_USED"
Remélem jó helyre írtam.
Legalábbis nem mutatja a sátramat, hogy ott lenne, így visszahívni sem tudom. A parancsnokom meg van és azt mutatja, hogy használható de mégsem.
Ezt írja ki a gép: "errorCode:218:GENERAL_IS_USED"
Remélem jó helyre írtam.
Gőzerő @ hu 2
0
Frissítsd az oldalt és meg fog javulni, lehet nem az első próbálkozásra. Más világokban is jelentkezik a hiba egyébként.
Ahol nulla eszközt jelez ott is van eszköz. Ez pár hulla árán kideríthető és az ember utána már hasraütésszerűen pakolhatja is a következő támadást kicsit több pajzzsal,mert ott bizony bástya van a falon még akkor is ha a kémkedés nem mutatja.
Ezt a hibát jó lenne ha mielőbb javítanák.
Legendás szint: 800
Nemesi cím: Vakmerő
Érdem: Változó
Szövetség: Hűség követei (50)
Rang: Vezető
WarriorHunterHU @ hu 2
Képezni nem tudok mert ott jelzi a db számot csak támadni nem tudok mert nincs mivel...
A ranglistán meg egyre lejjebb csúszok.
Remek.
Szövegértés, alsó tagozat:
"Addig megvoltam 50-80 közötti veszteséggel".
"Most megtettem azt is, hogy full rubinos támadást küldtem"
Ez azt jelenti, hogy nem full rubinnal támadt, amikor 50-80 veszteségei voltak.
Kapsz három kacsintást, hátha az segít.
Full rubinnal ment 4 hullámban 500 bukó,DE ha a 3. hullámban nullázod az alapot akkor megúszhatod 120-130 bukóval
eventet nemességi is csinálom és minek?hogy semmit nem kapok meg??érdekes ha rubint veszek ott nincs hiba
forintra leszedik a számlámról a forintot
Gratulálok Goodgame!innentől tőlem éhen halhattok 1darab rubint se veszek többet!
Triplázhatjátok a jobbnál jobb pénzleszedős xarságaitokat!legfeljebb abba hagyom
ja és a tomadelonból felhasználtam 5 db-ot, a többi elpárolgott.