Főoldal Hungarian Bejelentések és hírek megbeszélése

Csatlakozz a hivatalos Goodgame Discordhoz még ma!

Szeretnél olyan, hasonlóan gondolkodó játékosok közösségéhez csatlakozni, akikkel megvitathatod kedvenc játékaidat? Ne keress tovább, csatlakozz a GoodGame Empire Csoport Discord szerveréhez!

A szerverünk a tökéletes hely, hogy kapcsolatba lépj más játékosokkal a világ minden tájáról. Akár stratégiáról szeretnél beszélgetni, akár tippeket és trükköket szeretnél megosztani másokkal, vagy csak új barátokat szereznél, a közösségünkben mindezekre lehetőséged van.

És ez még nem minden - Discord szerverünk tagjaként exkluzív nyereményjátékokhoz és más különleges eseményekhez is hozzáférhetsz. Ez a tökéletes módja annak, hogy naprakész maradj a GoodGame Studios legújabb híreiről és frissítéseiről.

Szóval mire vársz még? Csatlakozz még ma a GoodGame Empire Csoport Discord szerveréhez, és kezdj el kapcsolatot teremteni harcostársaiddal a világ minden tájáról. Csak látogass el a https://discord.gg/goodgamestudios oldalra, hogy csatlakozz a mókához!

Frissítés - Dicsőség bónusz

2»

• gepárd07 (HU2)gepárd07 (HU2) HU2 Bejegyzések: 24
    szerkesztette ezt: 11.08.2015
    Persze azt, hogy mire jó, vagy inkább mire nem, arra nem nagyon tudom még a választ, de majd ha kipróbáljuk megtudom...
    gepárd07 @ hu 2
  • manualmanual Bejegyzések: 13
    szerkesztette ezt: 12.08.2015
    Hát ez a Dicsöség bonusz csomag is gondulom rubintosoknak kedvezödik majd meglesz adva melyik csomag mennyi rubintért lehet megvenni vagy pedig ha ennyi értékbe veszel rubintot kapsz dicsöség bonusz csomagot ez nem tartom jo ötletnek ha ugy lesz föleg idegenek ellen mert aki nem vesz rubintot annak kevés esélye lesz 100 ba bent maradni hiába küzd :(
  • komi80 (HU2)komi80 (HU2) Bejegyzések: 1
    Várjuk a híreket a nemesi ház alapításáról, mert ahogy előttem is írták: "A frissítésről további információkat olvashattok a fórumon"! Ok, de hol olvashatunk róla részletesebben magyarul (pl. mire jó?), és mikor?
    komi80 @ hu 2
  • Dark28 (HU2)Dark28 (HU2) HU2 Bejegyzések: 12
    Újabb "remek" frissítés! 25 ezer aranyért kaptam a zsoldostól 5-5 démon-halál egységet, 1 nap Vip idővel. 1 óra múlva letelt az 1 nap:)
    Dark28 @ hu 2
  • Kula báKula bá Bejegyzések: 87
    Mit mondjak? Jól jártál!
    Kula bá @ hu 2
  • zorsika (HU2)zorsika (HU2) Bejegyzések: 11
    Béciii írta: »
    Az angol fórumon találsz részleteket, de nem írnak túl sok mindent.

de ez a magyar szerver... Bár néha az az érzésem, a rubint nem a mi pénztárcánkhoz mérik..
    zorsika @ hu 2
  • csenge32 (HU2)csenge32 (HU2) HU2 Bejegyzések: 34
    szerkesztette ezt: 13.08.2015
    Ugyanígy jártam. Most boszankodom. Pedig tudhatnám, hogy ezek az egy napos VIP idők becsapások, már nem először fordul ez elő.
    csenge32 @ hu 2
Sign In to comment.