Főoldal Hungarian Bejelentések és hírek megbeszélése

Új moderátorokra van szükségünk!


ModerátorCsapatunkba folyamatosan keresünk tehetséges embereket. Azaz éppen téged! Ha úgy gondolod, tudnál nekünk segíteni a szervezésben és a tájékoztatásban a közösségünk számára, és közben a szórakoztató oldaladat is megfelelően tudod használni, kérjük, jelentkezz. A fórumon, a bejelentésekkel közzétett kulisszatitkoknál, a Discordon és a közösségimédia-csatornáinkon is szükségünk van emberekre.


Ha felkeltettük az érdeklődésedet, kattints IDE.

Világok Szövetségeinek háborúja

2»

Hozzászólások

 • tomitran3tomitran3 Bejegyzések: 2
  szerkesztette ezt: 17.07.2015
  Sziasztok!
  Most mit csináljak ha nem kaptam meg a 75 vándor lovagomat,számszeríjászomat mert elértem a 360 dicsőségpontot! Kérem segítsenek! :(
  tomitran @ hu 2
 • zsolti1111zsolti1111 Bejegyzések: 160
  szerkesztette ezt: 17.07.2015
  ekitep059 írta: »
  Én sem értem nekem sincs bajom a szövis dolgokkal de egyébként szövetségi nomádok már van és úgy hogy szövis lett azzal lett élvezhetőbb

  Újabb bődületes ökörség.Csesszük el a játék azon minimális részét,ami még élvezhető!Nem értem miért kell mindent szövetségi szintre emelni,és ezzel elrontani.Persze ilyen téren még mindig a szövetségi szerencsekerék áll első helyen az állatságok listáján.Legközelebb mi lesz?Szövetségi nomádok,szövetségi nemességi verseny,szövetségi kolosszus,vagy szövetségi kalandkirályságok,vagy mi a jóisten?!Teljesen fölösleges mindent szövetségi szintre emelni!Gratulálok GGS,ennyit vártam tőletek,sikerült is hoznotok a jól megszokott bugláda színvonalatokat!

  Én azt nem értem hogy neked mi a bajod a szövetségi dolgokkal?
  Együtt tudsz játszani a csapatoddal, és még jutalmakat, jó esetben sok rubint is betudtok zsebelni ami nem kicsit jön jól.
  Magyarország 1. Már nem játszok ezzel a profillal.
Sign In to comment.