Új moderátorokra van szükségünk!
Csapatunkba folyamatosan keresünk tehetséges embereket. Azaz éppen téged! Ha úgy gondolod, tudnál nekünk segíteni a szervezésben és a tájékoztatásban a közösségünk számára, és közben a szórakoztató oldaladat is megfelelően tudod használni, kérjük, jelentkezz. A fórumon, a bejelentésekkel közzétett kulisszatitkoknál, a Discordon és a közösségimédia-csatornáinkon is szükségünk van emberekre.
Ha felkeltettük az érdeklődésedet, kattints IDE.
Frissítés: Idegen invázió
Sign In to comment.
80
Frissítsd a játékot akkor talán megérkezik de lehet hogy dezertáltak.
És látám, és ímé egy sárgaszínű ló; és aki rajta üle, annak a neve halál, és a pokol követi vala azt; és adaték azoknak hatalom a földnek negyedrészén, hogy öljenek fegyverrel és éhséggel és halállal és a földnek fenevadai által."
Deres 2. ex Vének Tanácsa
Ha nem lesz meg írj a supportnak és majd ők megmondják mi lett velük.
És látám, és ímé egy sárgaszínű ló; és aki rajta üle, annak a neve halál, és a pokol követi vala azt; és adaték azoknak hatalom a földnek negyedrészén, hogy öljenek fegyverrel és éhséggel és halállal és a földnek fenevadai által."
Deres 2. ex Vének Tanácsa
Szövetség: Szakasz
Rang: Örmester
mobo @ hu 2
Egy pengének most jobban örülnék...
Én is, elég rég óta várok rá, de még mindig nem teszik be...De nem is vártam tőlük mást :mad:
2 napja mentek el. Most megis miert vannak itt mar megint?
Raadasul ugy vettem eszre, hogy mostanaban ha megcsapok egy idegent, mar nem ad annyit mint regen.
Tobb a veszteseg mint a nyeremeny. Van olyan tagom, aki meg el sem oltotta az elozo tamadasbol a tuzeket es ezek nem veszik figyelembe az ego kastelyt mint tudjuk. Kezd unalmas lenni a jatek. Talan ezert van ennyi rom a terkepen, mert szep lassan mindenki befejezi a jatekot.
Szövetsegi besorolás : VEZETÖ
Szerver : HU2
Szia!
Igazad van sokszor jönnek , de a tagod remélem nem csodálkozik, h támadják és remélem te sem. Hogy miért? Azért mert ahogy tesem tudod megnézni a kastélyukat ők sem tudják megnézni a tiédet ennyire egyszerű! Remélem hogy ezen senki sem csodálkozik!
Én örülök neki ha egyáltalánn megtámadnak mert jutalmat kapok!
szövi:Drako
cím:Tartománygróf
Szia!
Igen. Mi tisztaba vagyunk vele, hogy miert jonnek idegenek ego kastelyra. Ezzel nincs is problemank.
Szövetsegi besorolás : VEZETÖ
Szerver : HU2
Eddig 6 óránként frissültek az alienek, most meg közben változott....
Rohadtul elegem van, hogy indítok egy támadást a szaros idegenre, erre megváltoztatja a védelmét. Rendes játékosnál egyáltalán nem zavarna, de elvileg ennek is olyannak kell lennie, mint az NPC-nek.
Jó lenne ha a fejlesztők azonnal módosítanák,mert így aztán végképp értelmetlen lesz támadni őket. Se dicspont, se nyersi, se semmi.
Nem értem, hogy miért kell tönkretenni minden normális event-et...
Bezzeg a következő frissítésben már extra-horror démonokat is lehet venni a piros kőért...az megy...
"Ami kocka azt gurítjuk, ami kerek azt cipeljük!"
MINDEGY
Piros zászlók!