Új moderátorokra van szükségünk!
Csapatunkba folyamatosan keresünk tehetséges embereket. Azaz éppen téged! Ha úgy gondolod, tudnál nekünk segíteni a szervezésben és a tájékoztatásban a közösségünk számára, és közben a szórakoztató oldaladat is megfelelően tudod használni, kérjük, jelentkezz. A fórumon, a bejelentésekkel közzétett kulisszatitkoknál, a Discordon és a közösségimédia-csatornáinkon is szükségünk van emberekre.
Ha felkeltettük az érdeklődésedet, kattints IDE.
Frissítés - Átdolgozott Nomádok
Sign In to comment.
Ha a visszatérő seregre kattintok majd a parancsnokra akkor meg van.
Na most akkor van,vagy nincs?
Ha kint vagy Viharon, akkor Lunanan vehetsz 5ot 1570 akvaert.
Szövetsegi besorolás : VEZETÖ
Szerver : HU2
Egy hullámban van náluk eszköz.
Szerintem a csata rendben zajlik.
Leszedő hullámmal próbálkozott már valaki ?
Ez a kívánságkút tiszta vicc, ezeket a pirosközépennégyzetalakúlukas karikákat megszerezheted ha veszel rubint, szóval ez ilyen átvitt értelemben nézendő prime time, ha veszel rubint tucc belőle többet csinálni...
A legjobban a nomádoknál lévő hős teccet, ad 9% harcerőbónuszt
Kész kabaré ez a frissítés, a tartalma, az hogy a németeknél 5 percenként irják hogy megint bénák vagyunk és még csúszik a frissítés 1-2 órát, de a kedvencem az ez a klán táblás szöveg
Nem tudom mire gondolsz, de köszönöm szépen
Van mind a 4 hullámban eszköze, legalábbis 81-es szint körül.
Arra hogy a kán és a klán szó nem ugyanazt jelenti és te a kán-táblákat klán táblákra költötted
Ne haragudj, véletlen elírtam
KEVÉS A KÁNTÁBLA,,
60kántáblát olvasgat 600-1000 nomád,,szegénység van náluk akkor,,ha egy táblán 60-an osztoznak legalább..
Le lett csökkentve piszkosul
MÁ MEGINT??Ezek a csökkentős ökörségek átverések,,aranyat meg nyersit jól ad,,,,,lehet szinte állandóan támadni viszont,,nem olyan rossz,lehetne jobb is,de viszonylag jónak tűnik....
Egy hullámban van eszközük.
81-es szinten mind a 4ben van. Nekem egyébként tetszik a változtatás, màr vàrtam a nomàdokat.