Új moderátorokra van szükségünk!
Csapatunkba folyamatosan keresünk tehetséges embereket. Azaz éppen téged! Ha úgy gondolod, tudnál nekünk segíteni a szervezésben és a tájékoztatásban a közösségünk számára, és közben a szórakoztató oldaladat is megfelelően tudod használni, kérjük, jelentkezz. A fórumon, a bejelentésekkel közzétett kulisszatitkoknál, a Discordon és a közösségimédia-csatornáinkon is szükségünk van emberekre.
Ha felkeltettük az érdeklődésedet, kattints IDE.
Frissítés - Hősök
Sign In to comment.
szerintem azért nema dja hozzá mivel bugos a harc erö nem kis mrétékben, láttam már 220%-os távos parancsnokkal is rohangálni embereket de van akinek van már 290%-os táv erövel rendelkezö parancsnoka is.
laciqwer @ hu 2
npc non player azaz nem játékos irányitota ellenfél vagyis pl: rablobáro stb.
laciqwer @ hu 2
varparancsnok-hos-legendas
18%+dp
9%al noveli a fosztogatas soran elvesztett eroforrasok mennyiseget
14%-al csokkenti az ellenseges falak vedelmet ?????
a védelemben -14%-al cösken a fal azaz ha egy szüsz pk-ra felteszed akor az alap 100%fal helyet 14%-al kevesebb lesz
laciqwer @ hu 2
Rainbow Dash Pinkie Pie Twilight Sparkle Applejack Rarity Fluttershy
De ha ugy van ahogy irod biztos nem hasznalom!
1%-al növeli a fosztogatás által okozott tüzet ? Mikor ,amikor minket támadnak lesz nagyobb a tüzünk ,vagy lehet menni vpk-al fosztogatni
azt jelenti az npc itt is mint máshol
laciqwer @ hu 2
Egy kérésem volt, és azt gondolom most is aktuális, szerkesszenek eszköz választó-t.
lehessen választani, milyen cuccos kell, felszerelés, kő, vagy hős.
Baka80
Név :baka80
Szint : 70-es
Ez miert van vagy egyaltalan mi ellen szamolja? koszi
Nincs NPC es megneztem falon is.
márirtam ez szerintem bugos mer tkiprobáltam a harc erö roszul számolja sajnos, mármint ezeknél nem számolja de ha simán van 200%táv apri azt meg ugy veszi tehát rosz de tudnak rolla de javitják
laciqwer @ hu 2
Én szereztem úgy 2-őt hogy a rabló csak 2-es szintű volt!
Rainbow Dash Pinkie Pie Twilight Sparkle Applejack Rarity Fluttershy
laciqwer @ hu 2