Új moderátorokra van szükségünk!
Csapatunkba folyamatosan keresünk tehetséges embereket. Azaz éppen téged! Ha úgy gondolod, tudnál nekünk segíteni a szervezésben és a tájékoztatásban a közösségünk számára, és közben a szórakoztató oldaladat is megfelelően tudod használni, kérjük, jelentkezz. A fórumon, a bejelentésekkel közzétett kulisszatitkoknál, a Discordon és a közösségimédia-csatornáinkon is szükségünk van emberekre.
Ha felkeltettük az érdeklődésedet, kattints IDE.
Frissítés - Gyorsabb felhelyezés :)
Sign In to comment.
é
k.B e l assu
lása,,technikai bugokot áraszt mindenkire,,,,,
A TOBORZÁSI FUNKCIÓ FÜGGETLENÍTÉSA A BELSŐ KASTÉLYKÉPTŐL PL BIZTOS GYORSÍTNÁ A JÁTÉKOT
Megfontoladnó rubinakciók,"VISSZANEMTÉRŐ ROHADÉK AJÁNLATÖZÖNÖKET "TÉNYLEG VÍZSZINTBE RAKJÁTOK,NYUGIBA,NEM KÉNE AGRESSZÍVAN TOLNI AZ ARCUNKBA ÖTPERCENKÉNT,,MERT
"DÜHBE JÖVÜNK"
ÜDV
A gyorsabb felszerelés számomra azt jelentené, hogy egy pl. torony ütésekor a megszokott, általunk felrakott eszközöket helyezné fel automatikusan. Így gyorsabb lenne. Persze nem úgy mint most, hogy a full rubinos eszközöket rakja fel, még akkor is ha csak 2 db van belőle.
"Ami kocka azt gurítjuk, ami kerek azt cipeljük!"
MINDEGY
Szerintem nem úgy van, hogy üzemenként ad +annyit, hanem összesen... Túl kedvező lenne...
Az, hogy mennyivel ad többet a közrendtől függ!
MINDEGY
Na ezaz... Ránézésre azt mondod, minek kínlódjak vele, +3 kaját ad....
De pölö jegesen az a 88-as termelés egy 100%os üzemben nekem simán 1100 feletti.... Ez 12,5szöröse a 88-nak... Azaz 12,5*3=37,5 plusz kaja egy üzemcsere...
Arról nem is beszélve, hogy a csűrt is fejlesztheted tovább, nem csak 1 szintje van...
MINDEGY
Nem azért a két forintért de nem,hogy jobb lett a játék hanem rosszabb. Miért?Zavaró és lassú a csúszka, továbbá amikor ki akarok egy egységet venni a támadásból,ki kell keresnem a sok közül,hogy melyik az,felszerelésnél ugyanez.... annyira idegesítő,hogy ne tudjátok meg... Remélem külföldön is sok mindenkit idegesít és törlik ezt a frissítést.
Azt mondják a puding próbája az evés:)
Teszteltem a gyorsabb felhelyetést, és nem csak immel-ámmal,nehezen vitt rá a lelketlen lelkem, de megtettem.
Tapasztalataim:
Ott ahol kevés fajta katonát tartasz az adott helyen akkor tényleg gyorsabban fel lehet szórni a katonákat.
Ha csak fa cuccaid vannak akkor az eszközöket is valószinüleg ugyanolyan gyorsan fel lehetne dobálnod, de nekem nem csak fa cuccaim vannak, és így már káosz a köbön.
A LEGNAGYOBB baja a dolognak kicsi mint a légypiszok!!!!!!!:mad:
Ha a nagyságát megnövelik, akkor tényleg gyorsabb lesz, de addig az a véleményem, felemás hasznavehetetlen vacak.
Ha nem változtatnak rajta akkor választani lehessen melyiket szeretném használni, mint a minichat esetében.
Ha lehet hinni a pletyiknek akkor a kattintóprogisok örülnek, nekik ez az újítás tényleg sokat segített
Baka80
Név :baka80
Szint : 70-es
Igazad van, ott ahol sokfajta katona, és eszköz van, ott sokkal körülményesebb. De én lassan kezdem megszokni, tanulva persze egy-két malőrből... És igen, kicsi, úgy ahogy a faluválasztásnál az pindurka nyíl, amit százszor elátkoztam már! Lehet tényleg nem ártana teljesen választhatóvá tenni, mert hiába csinálod hagyomácsos módon, ha javítani akarsz átugrik erre a gyors mizériára. És védelmet átpakolni is lényegesen bonyolultabb vele, legalábbis nekem.
Köszönöm szépen ,megkaptam a választ .:)
Az "Erőétel" ötödik szintje is rubinos. :mad:
Ez ráadásul előfeltétele (az 5. szinten!), a "Röpiratnak", így annak konkrét árát nem ismerve, annak már a feloldása is rubinos :mad:. Ezt esetleg átgondolhatnák, lehetne 4. szint az előfeltétel.
Gondolom más is csinálgatja, sok kicsi sokra megy alapon, de aki még nem haladt nagyon előre, annak hasznos lehet az infó. Ezen ismeretek függvényéban a bal szélső lehetőségek nagyjából kuka, kicsiknek az első még jó lehet a 2 kajás egységekhez... A másik két ág, ha keveset is, de értelmesen adja.