Csatlakozz a hivatalos Goodgame Discordhoz még ma!
Szeretnél olyan, hasonlóan gondolkodó játékosok közösségéhez csatlakozni, akikkel megvitathatod kedvenc játékaidat? Ne keress tovább, csatlakozz a GoodGame Empire Csoport Discord szerveréhez!
A szerverünk a tökéletes hely, hogy kapcsolatba lépj más játékosokkal a világ minden tájáról. Akár stratégiáról szeretnél beszélgetni, akár tippeket és trükköket szeretnél megosztani másokkal, vagy csak új barátokat szereznél, a közösségünkben mindezekre lehetőséged van.
És ez még nem minden - Discord szerverünk tagjaként exkluzív nyereményjátékokhoz és más különleges eseményekhez is hozzáférhetsz. Ez a tökéletes módja annak, hogy naprakész maradj a GoodGame Studios legújabb híreiről és frissítéseiről.
Szóval mire vársz még? Csatlakozz még ma a GoodGame Empire Csoport Discord szerveréhez, és kezdj el kapcsolatot teremteni harcostársaiddal a világ minden tájáról. Csak látogass el a https://discord.gg/goodgamestudios oldalra, hogy csatlakozz a mókához!
Géza nem egy pert megnyertem De lapokat előtte kiteriteni nem szoktam. Nem kell mindenbe belekapaszkodnod. föleg akkor nem ha nem is kapsz itt rá választ jogszabályok erre való büntetötérvényeket is érdemes megtekinteni. Hiányos tudás az úgye veszélyes Géza ?? Játszani meg a jogszabályoknál törvényeknél is lehet.
Most vagyok 70-es,mire a barátom esetleg elérné az 50-es szintet ( meg se hívtam és nem is fogom !) én addigra 15x abbahagynám ezt a játékot megunván a sok bugot.
Lesz valami automata csatatervezés opció, az unalmasabb csatákhoz gondolom
Gyógyuló katonákhoz is lehet majd segítséget kérni,
Zöldön a bárókat nagyobb szintre lehet ütögetni, kb ennyi
Esetleg valami a fosztható nyersivel kapcsolatban? Nem tervezik növelni a királyi nyersik mennyiségét?
Sons of Odin
Több vasat ad nagyobb szinten, egyenlőre csak erről van info.
És mi lenne ha terelés helyett arra adnál egy egyenes választ amit kérdeztem?
Vagy jogászéknál ez nem szokás?
Az sajnos nem túl jó hír... Ha legalább 1-2000 jönne mindenből akkor lenne értelme.. de majd a nyugdíjból álodozok a kalmárra
Sons of Odin
MEkkora ötlet .
tudtad hogy 60 darab hajot lehet maximum épiteni 1 vár ba azaz 60*4250 teherpontja lehet 1 játékosnak
azaz: 255ezer teherpontja lehet 1 játékosnak,
evvel te adnál neki 255ezer rubint, és kb max 50e rubint kell belefektesen ezt kiépiteni . én támogatom, de ez a nöi rangoknál is felejtösebb.
laciqwer @ hu 2
Ha csak a magyar valóságot veszem, akkor teljesen igazatok van, de a játék kinőte már Európát, és világismert.
Ha valaki kotorászik a you tube-on az láthatja azokat a videókat, amiket a világ minden részérő küldenek a játékosok.
Sajna nem a Magyar viszonylatokra, és fogyasztók zsebéhez méretezik a játékot, és nem is nekünk fejlesztik a játékot.
Hogy kézzelfogható legyen mire gondolok, Németországban 1200 euró a minimálbér, ebből könnyebb a játékra költeni, mint itthoni fizetésből, és melléteszem, hogy 10 millióan sem élnek magyarországon, míg Németben, 2 nagyvárosban többen laknak mint hazánkban akkor el lehet gondolkodni, vajon jó ez a fejlesztés vagy nem.
Ha valaki ezt még világviszonylatban nézi, akkor rájön van igazság abban amit gondolok.
Baka80
Név :baka80
Szint : 70-es
laciqwer @ hu 2
Szövi rang: tag
Szint:45
Rang: báró
edward24 @ hu 2
Meg is szűnt az az opció
Deres 2.
mert uyge ha elküldöm a linket és ö hu1-re regelbe akkor azt nem irja jová nekem és ugye ez még az aprobetüs rlsznél sem volt közölve igy most nem kevés dolgot buktam , ami nem fair sehol nem irta ezt a részletet.
szoval kárpotlást kérek .
laciqwer @ hu 2
Hogyrohannyakoda, a 2500 rubint kicserélték 30 katonára. Normálisak vagytok? Ezért rakjátok ki a valamit érő aprócska jutalmakat, hogy utána sunyiba kicseréljétek őket valami szirszarra?
A viharról amit írtam ti szerintetek jó ötlet?
Név: nagyharang67
Szövetség: Deres Akadémia
Rang: tag
Szint: 65