Főoldal Hungarian Bejelentések és hírek megbeszélése

Csatlakozz a hivatalos Goodgame Discordhoz még ma!

Szeretnél olyan, hasonlóan gondolkodó játékosok közösségéhez csatlakozni, akikkel megvitathatod kedvenc játékaidat? Ne keress tovább, csatlakozz a GoodGame Empire Csoport Discord szerveréhez!

A szerverünk a tökéletes hely, hogy kapcsolatba lépj más játékosokkal a világ minden tájáról. Akár stratégiáról szeretnél beszélgetni, akár tippeket és trükköket szeretnél megosztani másokkal, vagy csak új barátokat szereznél, a közösségünkben mindezekre lehetőséged van.

És ez még nem minden - Discord szerverünk tagjaként exkluzív nyereményjátékokhoz és más különleges eseményekhez is hozzáférhetsz. Ez a tökéletes módja annak, hogy naprakész maradj a GoodGame Studios legújabb híreiről és frissítéseiről.

Szóval mire vársz még? Csatlakozz még ma a GoodGame Empire Csoport Discord szerveréhez, és kezdj el kapcsolatot teremteni harcostársaiddal a világ minden tájáról. Csak látogass el a https://discord.gg/goodgamestudios oldalra, hogy csatlakozz a mókához!

Frissítés - Hívd meg a barátod!

124

• szroberto81szroberto81 Bejegyzések: 122
    szerkesztette ezt: 29.01.2015
    SzinesGeza írta: »
    Már bocs de most össze-vissza mellébeszélsz.

"Ha kell akkor kijátsza a játékos"

Mit? Akkor most a játékosok a bűnelkövetők vagy a GGE? Lehetnél egyértelműbb.
    Az elején még pilótajátékról volt szó.

Géza nem egy pert megnyertem De lapokat előtte kiteriteni nem szoktam. Nem kell mindenbe belekapaszkodnod. föleg akkor nem ha nem is kapsz itt rá választ jogszabályok erre való büntetötérvényeket is érdemes megtekinteni. Hiányos tudás az úgye veszélyes Géza ?? Játszani meg a jogszabályoknál törvényeknél is lehet. :)
    szroberto81 @ hu 2
  • Hgmg (HU2)Hgmg (HU2) Bejegyzések: 32
    A következő frissítésről lesz hír? Érdekes lenne ;)
    Hgmg @ hu 2
  • Deltaxqwe2Deltaxqwe2 Bejegyzések: 63
    Hgmg írta: »
    Mármint melyik következőről? Mikor törlik ezt a sokat nem érő baráti meghívózást? Nem ez lenne az első olyan frissítés ami erre a sorsra jut:)
    Most vagyok 70-es,mire a barátom esetleg elérné az 50-es szintet ( meg se hívtam és nem is fogom !) én addigra 15x abbahagynám ezt a játékot megunván a sok bugot.
    Deltaxqwe2 @ hu 2
  • CarmisoCarmiso Bejegyzések: 231
    Hgmg írta: »

Lesz valami automata csatatervezés opció, az unalmasabb csatákhoz gondolom :D

Gyógyuló katonákhoz is lehet majd segítséget kérni,
    Zöldön a bárókat nagyobb szintre lehet ütögetni, kb ennyi
  • LusanszkiT (HU2)LusanszkiT (HU2) Bejegyzések: 40
    Carmiso írta: »
    Lesz valami automata csatatervezés opció, az unalmasabb csatákhoz gondolom :D

Gyógyuló katonákhoz is lehet majd segítséget kérni,
    Zöldön a bárókat nagyobb szintre lehet ütögetni, kb ennyi

Esetleg valami a fosztható nyersivel kapcsolatban? Nem tervezik növelni a királyi nyersik mennyiségét?
    LusanszkiT @ hu 2
    Sons of Odin
    LusanszkiT írta: »
    Esetleg valami a fosztható nyersivel kapcsolatban? Nem tervezik növelni a királyi nyersik mennyiségét?

Több vasat ad nagyobb szinten, egyenlőre csak erről van info.
  • SzinesGeza (HU2)SzinesGeza (HU2) HU2 Bejegyzések: 158
    Géza nem egy pert megnyertem De lapokat előtte kiteriteni nem szoktam. Nem kell mindenbe belekapaszkodnod. föleg akkor nem ha nem is kapsz itt rá választ jogszabályok erre való büntetötérvényeket is érdemes megtekinteni. Hiányos tudás az úgye veszélyes Géza ?? Játszani meg a jogszabályoknál törvényeknél is lehet. :)

És mi lenne ha terelés helyett arra adnál egy egyenes választ amit kérdeztem?
    Vagy jogászéknál ez nem szokás?
    ;)
    SzinesGeza @ hu 2
  • LusanszkiT (HU2)LusanszkiT (HU2) Bejegyzések: 40
    Több vasat ad nagyobb szinten, egyenlőre csak erről van info.

Az sajnos nem túl jó hír... Ha legalább 1-2000 jönne mindenből akkor lenne értelme.. de majd a nyugdíjból álodozok a kalmárra :) addigra kiépül a legendás csarnok 150es...
    LusanszkiT @ hu 2
    Sons of Odin
  • nagyharang67 (HU2)nagyharang67 (HU2) Bejegyzések: 23
    Amúgy szerintem csak annyi értelme van hogy megkapd a 2500 rubint. Ahoz csinálsz 10 e-mail címet és 10-szer beregisztrálsz persze különböző névvel és elviszed azt a 10 karit 10. szintig. Egy olyat kéne csinálni, hogy aki viharon kinnt van és szerzett pontokat az annyi rubint kapjon ahány pontja van. Ennek több értelme lenne.
    nagyharang67 @ hu 2
  • manualmanual Bejegyzések: 13
    szerkesztette ezt: 30.01.2015
    Gratulálni tudok ismét a fejlesztöknek ezzel csak még több multizás fog lenni :(
  • laciqwer (HU2)laciqwer (HU2) HU2 Bejegyzések: 732
    Amúgy szerintem csak annyi értelme van hogy megkapd a 2500 rubint. Ahoz csinálsz 10 e-mail címet és 10-szer beregisztrálsz persze különböző névvel és elviszed azt a 10 karit 10. szintig. Egy olyat kéne csinálni, hogy aki viharon kinnt van és szerzett pontokat az annyi rubint kapjon ahány pontja van. Ennek több értelme lenne.
    xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDdd
    ;);););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););)
    MEkkora ötlet .
    tudtad hogy 60 darab hajot lehet maximum épiteni 1 vár ba azaz 60*4250 teherpontja lehet 1 játékosnak
    azaz: 255ezer teherpontja lehet 1 játékosnak,
    evvel te adnál neki 255ezer rubint, és kb max 50e rubint kell belefektesen ezt kiépiteni . én támogatom, de ez a nöi rangoknál is felejtösebb.
    Nem engedélyezem , hogy jelen témában említve legyen a jelenlegi szövetségem és nevem .
    BUG_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

laciqwer @ hu 2
  • baka80 (HU2)baka80 (HU2) HU2 Bejegyzések: 122
    Sziasztok!

Ha csak a magyar valóságot veszem, akkor teljesen igazatok van, de a játék kinőte már Európát, és világismert.
    Ha valaki kotorászik a you tube-on az láthatja azokat a videókat, amiket a világ minden részérő küldenek a játékosok.
    Sajna nem a Magyar viszonylatokra, és fogyasztók zsebéhez méretezik a játékot, és nem is nekünk fejlesztik a játékot.
    Hogy kézzelfogható legyen mire gondolok, Németországban 1200 euró a minimálbér, ebből könnyebb a játékra költeni, mint itthoni fizetésből, és melléteszem, hogy 10 millióan sem élnek magyarországon, míg Németben, 2 nagyvárosban többen laknak mint hazánkban akkor el lehet gondolkodni, vajon jó ez a fejlesztés vagy nem.
    Ha valaki ezt még világviszonylatban nézi, akkor rájön van igazság abban amit gondolok.

Baka80
    baka80 @ hu 2

Név :baka80
    Szint : 70-es

semmi értelme vagyis a frissitésnek téynleg a multizás a célja, ha 20x eléred a 10.szintet mind a 20x megkapod a fát . és a többit is .
    Nem engedélyezem , hogy jelen témában említve legyen a jelenlegi szövetségem és nevem .

laciqwer @ hu 2
  • edward24edward24 Bejegyzések: 21
    10 barát 10-es szinten 2500 rubin és medig tart egy kastélyt felhuzni 10 esre? Magyarul mindenkinek van ingyen 2500 rubin nem?
    Szövi:Hűség követei
    Szövi rang: tag
    Szint:45
    Rang: báró

edward24 @ hu 2
    edward24 írta: »
    10 barát 10-es szinten 2500 rubin és medig tart egy kastélyt felhuzni 10 esre? Magyarul mindenkinek van ingyen 2500 rubin nem?

Meg is szűnt az az opció :D Helyette katonákat ad.
  • Feri0192Feri0192 Bejegyzések: 21
    nahát milyen nagylelkűek a veteránjaikkal :D
    Feri019-->hu 2
    Deres 2.
    A meghivásnál miért nem ugy megy , hoyg én hu2-tön vagyok és meghivpk valakit akkor az hu2-re regeljen be
    mert uyge ha elküldöm a linket és ö hu1-re regelbe akkor azt nem irja jová nekem és ugye ez még az aprobetüs rlsznél sem volt közölve igy most nem kevés dolgot buktam , ami nem fair sehol nem irta ezt a részletet.
    szoval kárpotlást kérek .

laciqwer @ hu 2
  • krisztian69 (HU2)krisztian69 (HU2) HU2 Bejegyzések: 711
    Kedves játékosok,

a mai hotfix-el javítjuk a következő hibákat:

Polgárőrség/Parasztok halottként jelentek meg a csatajelentésben.

A szerezz 10 barátot, akik elérik a 10-es szintet rubin ajándékot kicseréltük katonákra.

Megértéseteket köszönjük!

Az Empire Csapata

Hogyrohannyakoda, a 2500 rubint kicserélték 30 katonára. Normálisak vagytok? Ezért rakjátok ki a valamit érő aprócska jutalmakat, hogy utána sunyiba kicseréljétek őket valami szirszarra?
  • lalobatya (HU2)lalobatya (HU2) Bejegyzések: 190
    Ehhehehheeeeee....A jó öreg játékmesterek....Ez azért még a játék"agyaitól" is túl durva húzás volt:D Persze, érthető a dolog,lehet minden bajnak ez a forrása hogy szerintük a 30 kati annyit ér egy játékosnak mint 2500 rubin....:D Nem is akarnak lehúzni minket sok esetben csak más az értékrendjük...:D:D:D
  • nagyharang67 (HU2)nagyharang67 (HU2) Bejegyzések: 23
    Hát komolyan mondom hogy minek cserélték le a rubint veteránra. Az egész GGS egy pénzéhes banda.
    A viharról amit írtam ti szerintetek jó ötlet?

Név: nagyharang67
    Szövetség: Deres Akadémia
    Rang: tag
    Szint: 65
    nagyharang67 @ hu 2
Sign In to comment.