Új moderátorokra van szükségünk!
Csapatunkba folyamatosan keresünk tehetséges embereket. Azaz éppen téged! Ha úgy gondolod, tudnál nekünk segíteni a szervezésben és a tájékoztatásban a közösségünk számára, és közben a szórakoztató oldaladat is megfelelően tudod használni, kérjük, jelentkezz. A fórumon, a bejelentésekkel közzétett kulisszatitkoknál, a Discordon és a közösségimédia-csatornáinkon is szükségünk van emberekre.
Ha felkeltettük az érdeklődésedet, kattints IDE.
Frissítés - 70+ Légy Legendás!
Sign In to comment.
Lehet, csak nagyon necces 3 napi járóföldre foglalmi erődöt vagy falut.
Mellesleg éppen nálatok láttam annyi faluval rendelkező tagot hogy megszámolni sem tudtam a nyilakat....csak nem tudom hogyan lehetett annyi.
Jogos a 10 pont gepárd....tényleg helyre raktak sokmindent
A rubint nem a raktár tárolja.
Egy egy diszkrét bug. Feltünő, de nem megkerülhetetlen probléma. Világtérkép-nézetből próbáld, egyszerűen a kastélyra kattintva.
Érdeklődnék Moditól,hogy komolyan,azért nem osszátok meg a frissítéseket magyarul,mert nincs kommunikációs menedzseretek?:D
Nektek modiknak alap,hogy tudjatok németül így sztem ti is tudnátok fordítani:)
TE írtad: "azt hittem plusszolni fogja, mint mikor rubinvásárlásnál teszi"
Nem tudom miért gondoltad, hogy plusszolja mikor a rubin tárolókapacitása nem véges de a többi nyersanyagé igen, mivel azok a raktárban vannak.
Régi, sokszor leírt bug miatt: ha a hajnali csapódás előtt nem lépsz be a játékba /vagy ha folyamatosan on vagy, akkor éjfél után ki és be/, akkor nem írja jóvá a napiban a dicspontot. Tudnak róla, de sz..nak rá.
Lehet, hogy mar kerdezte valaki, de szeretnem tudni, hogy mi lett azokkal az ajandek nyersikkel (faszen, olivaolaj, uveg), amiket ennek a legendas frissitesnek a bevezetese utan kaptunk "lelek simogatonak" a zoldben a kastelyunkba mikor kinyitottuk az ajandek dobozt? 2 napja meg tutira ott volt a kastelyomba. Bar En meg nem vagyok 70-es szintu, de azt az ajandekot most elvettek mindenkitol, vagy csak azoktol akik nem 70-es szintuek?
Ha az utobbi, akkor miert?
Szövetsegi besorolás : VEZETÖ
Szerver : HU2
A jelenlegi frissítés során a nem legendás szintűeknél már nem lehetséges a királyságok közti királyi nyersi küldés, valamint a nem neki megfelelő helyen lévő kircsi-nyersit úgymond befagyasztották. Most is ott van, ahol hagytad, de csak 70. szinttől férsz újra hozzá!
U.i.: Ez úton szeretnék megkérni valakit, aki elérte a 10. legendás szintet (nekem még kell hozzá, de ugye van akinek a duplája is megvan), nézze már meg, hogy az új dísztárgy mit tud, és miből ( nyersi, királyi, rubin), és mennyiből lehet építeni! Köszönöm!
Koszi a valaszt!
Szövetsegi besorolás : VEZETÖ
Szerver : HU2
8700 rubin, és 200as közrendet ad...ragyogás kertje a neve.. Tehát az sem normális aki megveszi, 10el ad több pontot mint a fesztivál tér, és közel plusz 3000 rubin!
Sons of Odin
laciqwer @ hu 2
Tudom hogy nem vagyok még a közelében de azért érdekelne
Szerintem még ők maguk se mernék leírni, hogy mennyi az annyi.
Ha a konstans 4000/szinttel számolnánk, akkor is 4000*150 = 600.000 XP
Azonban nem konstans a szintlépés, hanem szintenként növekedik (csökkenni biztos nem csökken). Jelenleg kb 3%-kal kell többet gyűjteni az előző szinthez képest egy szint teljesítéséhez.
Ha ez 150 szinten keresztül így folytatódna, akkor 11millió XP kellene és a 149-es szinten 300 ezer XP-nél is több kellene gyűjteni. Hasonló tendenciával az 500-as szint 350 milliárd XP lenne.
Ha optimista módon csupán 1%-kal növelnénk a szintlépéshez szükséges XP-t, akkor a 150-es szint 1,3 millió XP és 17 ezret kellene a 149-es szinten gyűjteni csupán, az 500-as szint így is 57 Millió XP-re duzzadna.
Ha minden szinten csupán 100XP-vel nőne a szintlépéshez szükséges XP, akkor a 150-es szint 1,7 millió XP, és az 500-as pedig csupán 14 millió.
Mostanában nem tudjuk meg mennyi is a 150-es szint, addig is mindenki filozofálhat, hogy melyik alternatívát tartja igazabbnak (mint ahogy azt se tudjuk mit tud egy 10-es kő, amit most kb 60Millió rubinért meg is lehetne szerezni a különleges ajánlatok által).
Miért nem tudok az erődjeimből erőforrásokat küldeni a főkastélyomba?
Idegesítő