Új moderátorokra van szükségünk!
Csapatunkba folyamatosan keresünk tehetséges embereket. Azaz éppen téged! Ha úgy gondolod, tudnál nekünk segíteni a szervezésben és a tájékoztatásban a közösségünk számára, és közben a szórakoztató oldaladat is megfelelően tudod használni, kérjük, jelentkezz. A fórumon, a bejelentésekkel közzétett kulisszatitkoknál, a Discordon és a közösségimédia-csatornáinkon is szükségünk van emberekre.
Ha felkeltettük az érdeklődésedet, kattints IDE.
Frissítés - 70+ Légy Legendás!
Sign In to comment.
a vámot inkább törljáék el, de avla nem lennénk elörébb, mikor tüzön 250-et hozol el, még 0vámmal is egy 55ezer üveges épület elég sok rablozásba kerül, ha a temrleö megnöne és a ofsztás maranda akor lenne értelme mgéa vémnak is, és a temrlelöt a leggyorsabban lehet korigálni javitnai jobitani, kevesbeb munka és a játkosok élvezik vlamivel , ezért irtam ezt a fosztásnál nehezebb beálitani a kodban átirni, a levonást szeirntem emgitn ehzebb, viszotna termelésnál simán emg oldhato a dolog, átirják a forában kb 1odlalt amina jég sivi tüz zöld épölet termle és kész is, max 30perces munka , de annyise szerintem annka aki alapboltudja hol kerese, ezt feltötleni midenhova meignt csak 5perc
amég fosztást vagy avámot átirni legalább 1nap programozás még betenni az is 30perc , emiat is most már inkább az épületek termelését támogatom, jobban,.
laciqwer @ hu 2
Szövetsegi besorolás : VEZETÖ
Szerver : HU2
Hiába állítod be, nem azt jelenti, hogy csak azt fog hozni, hanem elvileg azt részesíti előnyben a zsákmányoláskor!
sagt mal ihr GG Geldgeier, geht's noch? rafft ihr es nicht? Weltweit... will keiner dieses scheiss update haben! Ich solltet euch echt was schämen wie ihr mit eurer Kundschaft umgeht! Ihr zettelt da gerade den dritten Weltkrieg an- Spieler gegen GG$! Geht schon mal aufs Arbeitsamt, ihr werdet bald nen neuen Job brauchen!
A tornyokban nem fix mennyiségű nyersanyag van? Mert ha igen akkor az történt hogy összesen volt 47 oliva olaj ott és mivel többet már nem lehetett abból elhozni hisz nem volt miből elhozták azt amit még lehetett.
De minden alkalommal? Barmikor beallitom, hogy mit hozzon, akkor is mindig ezt csinalja. Mindig abbol hoz keveset amit beallitok.
Szövetsegi besorolás : VEZETÖ
Szerver : HU2
Nem a játék részleteiről fogok most írni, (azok akik ezt tárgyalják, azoktól elnézést kérek,) hanem játék lényegi dolgairól és alapelvi kérdésekről.
A játékosok vannak a fejlesztőkért, játéktervezőkért. - Ezt a kijelentés láttam pár helyen, de sajnos nem csak, hogy nem igaz, hanem egyenesen badarság. A fejlesztők, még ha közvetlenül is, de nekünk dolgoznak. Miért mondom ezt? Mert a fejlesztők és a játéktervezők, nem mástól, hanem tőlünk kapják fizetésüket. A cég bevételt a játékosok a rubinvásárlása adja, és ebből add fizetést az alkalmazottainak.
Érdemes a nem-rubinos emberekre is gondolni, mikor a játékot tervezed, fejleszted. Kérdezhetnéd, hogy miért? Ők nem is fizetnek. Valóban, de ezek a játékosok úgy kell tekintened, mint játék reklámozói, mert azzal, hogy játszanak és másoknak mesélnek róla, könnyen hoznak magukkal újabb játékosokat, akik még rubinos játékosokká is válhatnak, és így tovább...
A fejlesztő és játéktervező célja, hogy minél többen játékosom legyen, ezért örülök, a rubinosnak és a nem rubinosnak is, a réginek és az újnak. Ezért úgy tervezem a játékot, hogy amennyire csak lehet fair legyen mindenkivel szemben, az újakkal is, mert akkor mindenki szívesen játszik majd.
Nos ez utolsó újítással sérült. Az újabb játékosok jelenleg többet, és nehezebben építkezhetnek (újabb összetevő megszerzése, szállítására... stb gondolok), mint ahogy ezt elöljárójuk tették. Így senki nem tud olyan tempóban fejlődni, mint akik előbb kezdték. Ez nehezíti az új játékosok helyzetét, ami ugye rossz a játéknak, és rossz az üzletnek is.
Ez az egy tény önmagában elég, hogy azt mondjam, hogy mostani "fejlesztés", azaz patch helytelen volt.
Javaslatom: Hogy visszaálljon a játék arra fair szintre, amin előtte volt, ahhoz a régi épületekre vonatkozó költségeket vissza kéne állítani, az újakon maradhatna változatlanul.
A fejlesztés többi részéről, véleményem szerint, csak ezután lehet érdemben beszélni, amíg az meg nem történik, mert így kicsit már más lesz a leányzó fekvése.
Ha egy most frissen indulna egy szerver, és azon tették volna meg a változtatások, az szerencsésebb lett volna, mert ott már mindenki egyenlően érintene.
PS: Mikor ezt bejegyzést írom, már én is azt olvastam, hogy a javaslatom, amit megfogalmaztam, az valószínűleg érvényre fog jutni a közeljövőben. Szóval lehet bizakodni.
Azért az nagy ötlet volt, hogy a frissítés előtt megtámadott várak esetében is kell az oltáshoz -bizonyos épületek esetében - szén és olaj is. Mivel korábban nem lehetett küldeni, így szegény játékos pórul járt, mert nem volt neki egyikből sem, így nem tud oltani. Így járt a szövim egyik tagja is, meg másik szöviből is két ismerős.
Pláne, ha még kint sincs mondjuk valaki a sivin. Akkor az hogy fog oltani?
Meg persze ha kint is vagy a sivin, de még nincs sok olajad, vagy mondjuk a jegesen és ott is kevés a szened akkor mi a fenéből oltod el a zöldön a tüzeket? Ráadásul nagyon sok nyersit levon a küldésnél, így alig érkezik meg valami az eredeti mennyiségből.
Ez így eléggé megnehezíti a fejlődést, és az oltásokat. Két ismerősöm máris az abbahagyáson gondolkodik, mert így aztán nincs értelme játszani.
Nem rossz ötlet, hogy jobban összefogjuk a királyságokat, de akkor a nyersi küldésnél levonandó mennyiséget kellene nagyon lecsökkenteni, és szén, olaj termelést fokozni.
Mi is fehéredünk, és egyetértek!
Ez már aggasztóan röhejes
Laci!......jegesen alapszint az hogy van kaja, és barakk, de minimum kaja, mert amit kiküldesz a katonák mellé hamar elfogy és dezertálnak.
Ha nincs alapod, nincs mivel foglalni, rablózni.
Falu!!!!!!!!?????????
honnan?....kitől foglalsz?.....70-es szövitől???
Már írtam egyszer.....6 hónapja kinn vagyok jegesen, de 2-3 nap távolságra sem találtam foglalható erőforrás falut.
MIRŐL BESZÉLSZ????
Rablók fosztása!!!!.....nos az lehet-ne megoldás, csak már ott is változtak az erőviszonyok.
2 napja zöldön kifogtam 47 parasztal védett rablóvárat.
Beütve a veszteség 25 vet.buz-ból 2, 25 vet.számszer-ből 1 a veszteség.
Ma ugyanez veszteségben 16/12, profitban 60%-kkal kevesebb.
A lényeg egyre szemetebbek az arányok, egyre több pénzt várnak tőlünk, és egyre lehetetlenebb a játék.
Miért?....a fejlesztési változtatások nem?????
lacika nem lehetsz ennyire sötét....Tudod mit?.....ne is válaszolj, inkább hagyd abba a hozzászólásokat, mert bugyog belőled a hülyeség. Lassan a negró már akkor is világítani fog amikor közelít feléd.
átküldezs 250katonát van mivel rablozzál, bevered öket ráálitod hoyg kajtá hozanak emr talapbol minuszos vagy hoznak kaját bövne eleget hoyg soah nem foghyjon el, amikor befejezted az napi 1ora játékot a katikat visza küldöd a már jol kiépitett váradba , majd mikor visza jösz ujra fleküldöd, öket, alap nélkül is lehet rbalozni, kaját hozzanak és akro nincs gond,
1szoval nem ritma hoyg lopj mástol
viszotn én uyg tudom 50.szitn ig vanank szöivk 70-est még nem láttam,
2-3nap ig ha nézted a jegesen hoyg hjova tesz falut az elismerésre mélto cselekeet komyolan 2-3napon ekrezsütl kemény, térképszélén ahol uj várak jelennek meg ott lezs flau is csak figyelni kell azokat ahleket most hoyg oskan kilépnke lezs is , siivn tüzön mrá volt ma még délelött töb is.
rablozásrol annit hogy google rálehet kerensi hoyg gge kémkedések, kivann kémkedve miden rablo, aszeirnt tudod hoyg táamdle a legkisebb vezsteséggel, de van yoaln ia shol levan riva katona tipusra hoyg mivel kell meni katonával hogy a legkisebb vezsteséged legyen.
szerintem játsz inkább mitn hoyg beszologatsz it forumon.
vajon azok akik jtászanka pl: a TEmplomosk miért is nem irnak a forumra? jah mert ök 70-esek vagy mer tök rabloznka és nem zaavr sok vizet nekik ez, nah igen , csak azok isirnak itt forumon akik tettet eddig rá , és smot hoyg muszáyl sirnak ennyi. lehet tneni elene 2 modszer van
1.modszer veszerl rubint abbol ami kell
2modszer rablozol.
1.modszer pénzbekerül a 2.modszer meg inygenes elérhetö bárkinek.
laciqwer @ hu 2
Én nem gondolom, hogy CSAK azok "sírnak" itt, akik tettek eddig a játékra!!!!!
laciqwer @ hu 2
Egy nevet kértél: LadyAshley!