Új moderátorokra van szükségünk!
Csapatunkba folyamatosan keresünk tehetséges embereket. Azaz éppen téged! Ha úgy gondolod, tudnál nekünk segíteni a szervezésben és a tájékoztatásban a közösségünk számára, és közben a szórakoztató oldaladat is megfelelően tudod használni, kérjük, jelentkezz. A fórumon, a bejelentésekkel közzétett kulisszatitkoknál, a Discordon és a közösségimédia-csatornáinkon is szükségünk van emberekre.
Ha felkeltettük az érdeklődésedet, kattints IDE.
Frissítés - 70+ Légy Legendás!
Sign In to comment.
nem védem , jo a frisistés, de vnnak dolgok amiken változtahatnának, például többet lehesne fosztani az uj fajta nyersikböl ne 250-et ahnem 2500-at
akkor már telejsne reális lenne midenki számára és mdienkinek váűlalhato lenne, de ezt irom már 3-4oldal ota csak valahogy ez a rész snekihez sme jutt el.
70-es vagyok de jo az ötlet jo midne benne de ezt az egy dolgott amit ritam több fosztás lenen rablotol 250helyet 2500 akro már telejsen okés és érthetö miden.
laciqwer @ hu 2
nem jó a frissítés, ez a gyűjtögetem apránként a királyi nyersit addig megy, míg be nem ütnek érte, mindenki azonban nem lehet nagy 70 es szövetségben...
Legalabb most megerthetnek a kiakadasunkat amit ki kell adni magunkbol. Bar ha ez igy marad, valoszinuleg nem lesz kit buntetni, mert el fog neptelenedni es csak romok lesznek a kastelyok helyen.
Amennyiben szidni akarjatok tovabb ezt a nagyszeru fejlesztes es a fejlesztoket, legyszi csak dicserjetek, mert annyira uber kiraly.
Szoval koszi ezt a frissitest, mert nagyon teteszik.
Borzasztoan oda vagyok erte.
Ilyen jo fejlesztest meg soha nem csinaltak es biztos vagyok benne, hogy ezzel csak javitottak a jatekon.
KOSZI-KOSZI-KOSZI!!!!!!
Szövetsegi besorolás : VEZETÖ
Szerver : HU2
laciqwer @ hu 2
Így hogy a javítás újra fa és kő biznisz lesz könnyebbség. A vám a gond, és vagy a foszhatóság növelése kéne, vagy a kircsi-nyersi igény csökkentése.
akora vámsem gond anyira
a ynersi igéyn cöskentés náluk anibol álna , hoyg a most 55e üveg 55e oylaj -os fejelsztésü épülethez kelne 45ezer üveg 45e olaj azt csö
ezt ne
fosztásiban nöjön arbaloktol foszthato emnyiségök,mind aza qvamarinál is van nem a katonáéktol füg, mert 1ktoana is hozhat 32000aqvamarint pont igy lenne egy fix szám pl, maxos tüznél 2500üveg azt elhetne fosztani a maxostol legkisebbnél 1000üveg
simán emg dlhato, avgy egy 1000-2500közötti szám lenen a foszthato ség,
akkor mráa vám nem rédkelne snekitsem
de még az lehet egszerübb lenen számukra ha a termelékenységet növelnék 10x-esére és igy akkor normlis lenen minden, perzse felkel épiteni de rbalozásbol sözejön aza ára , igy rablozni is kell és mgési akinek kivan mrá éitve az tud nromlisan termelni, mert vicesnek tartom hoyg 400nál töbebt üvegböl nem lehet termelni, meg azt hoyg a vasbáyna 1.szinten termel 1darab vasat termelhetne 10-et már jobb lenne. bár még nemt udom mrie lezs jo a vas, mert amit látni azokközülsemihezsme kell vas.
laciqwer @ hu 2
Pontosan ezt gondolom én is!
Minden külföldi szerveren kint van ,hogy hotfix lesz és többek között azt tartalmazza ,hogy javításhoz nem kell más királyságok nyersije ....
Ki az akinek köszönhetjük ,hogy ezt a hivatalos hírt nem képes kitenni és vakon tapogatózik mindenki ??????????? Ennyire tesztek ránk ????????????
a Vám-al kell csak kezdeni valamit hiszen ha 70%-ról 40%-ra veszik csak le már az 2-szeres nyersit jelent másik királyságokban. elegendő lenne levenni a Vámot a birodalmi nyersiknél 40% alá azzal már egész élhető a dolog.
+ persze ez hogy az oltásnál a régi épületeknél ne kelljen birodalmi nyersit használni az újaknál már miattam lehet az annyira nem zavar.
Ezzel a két dologgal egész élhető lenne. így lenne nyersi a megemelt építési költségekhez. én is a frissítéskor kiürített faszenes raktárt félíg űjratöltöttem a jegesen szóval szerintem jégen pl nem durva a termelés (Sivin tűzön már karcsú kissé) de ha nem lenne ekkora a vám akkor már jó lehet
Ha az illetékesek veszik a fáradtságot majd közlik velünk.
Azzal hogy a 70eseknek megnehezítettétek a játékmenetet,az egy dolog,de hogy én mint 45ös szinttű másodszor visszatért játékos is szénnel és mindenféle jóval kell ezentúl építkezzek az már túl megy mindenen,a többi kisebb szinttű játékosokról nem is beszélve akik kint sincsenek a többi királyságban. Mégis hogy gondoltátok? Az oké hogy egyre nagyobb hasznot akartok húzni ebből mivel minden már a rubinozás felé megy,de hogy még a hülye paraszt építkezni is nehezen/sehogy se tudjon...hát TAPS TAPS komolyan. Ha nem változtat a kedves SZERKEZTŐSÉG ezen tőlem is elbúcsúzhattok. Undorító anyagias lett a játék és mindemellett még SZ*R is!!!!
Köszönöm a Tisztelt figyelmet!
Szerintem ezt csinálhatták volna kicsit logikusabban is!
Az a baj ezzel, hogy aki nem építette még ki a kastélyait és mondjuk tornyokat fejleszt, annak sokkal kisebb esélyei vannak! Amit a többiek idáig elértek, annak miért változtattak a feltételein? Az új dolgokat persze úgy csinálják, ahogy akarják, de az, hogy a réginek más a feltételt, az szerintem nem fair!!!!