Új moderátorokra van szükségünk!
Csapatunkba folyamatosan keresünk tehetséges embereket. Azaz éppen téged! Ha úgy gondolod, tudnál nekünk segíteni a szervezésben és a tájékoztatásban a közösségünk számára, és közben a szórakoztató oldaladat is megfelelően tudod használni, kérjük, jelentkezz. A fórumon, a bejelentésekkel közzétett kulisszatitkoknál, a Discordon és a közösségimédia-csatornáinkon is szükségünk van emberekre.
Ha felkeltettük az érdeklődésedet, kattints IDE.
Frissítés - 70+ Légy Legendás!
Sign In to comment.
Oltó csomag volt, egyszeri, egy kastélyra/erődre, és egy bug miatt egy órát csúszva megjelent kb 10 percre, aztán elillant, ha nem használtad fel.
Elsőre valóban ez történt, de pár perc múlva javították és működött az oltás a zöldön,gondolom én,mert fiam kastélya a jegesen ég és fog is még jó darabig,mivel elege lett a királyi nyersis újítástól.
Ezúton is köszönet az újításért, mivel 12 éves fiam azt mondta: Ennél még a tanulás is jobb! 12 éves gyerektől ez nagy szó és komolyan is gondolta,ment is tanulni.
Hát én ilyet még nem hallottam tőle és legalább egy kis örömet szerzett nekem a sok csalódás után amit a játék ezen frissítése okozott:)
tudod hány támadással tudsz összehozni annyi szenet, hogy más királyságba vámolva leküldve elég legyen egy toronyhoz????????
Ha nem akkor számold ki. .......meg van??...és ez csak egy torony volt.
Úgy szar az egész ahogy van.
az eventek építéséhez is kell majd a királyi erőforrás?
tl haha a hu2-ről
Figyelj Árnyék, nekem két királyságban kell még várfalalt és tornyot fejleszteni, és képzeld számolok. Nekm vámmal együtt csak ez a móka kb 300e üveg és olaj! Azt ki tudod számolni hány támadás?
Érdekelt vagy a csoportban??
Igen, elsőre tényleg így volt, utána viszont használható volt, de csak a zöldön! Állítólag! Nem tudom, mert épp nem égtem!
Gondolkodj már ember!!!...50 szintel még meg sem fordult a fejemben hogy kimenjek sivire, pedig már a tűz is nyitva lenne.
Baromság. Ez csak a 70 fölöttieknek jó hellyel-közzel. Ráadásul tesznek a fórumra.
Sivin falu?????
2 havi játék után kinn voltam a jegesen, ennek 6 hónapja, EGYETLEN foglalható erőforrás falut se találtam.
Van, de mind 70 fölöttié.
Melyiktől vegyem el???.......harmadik hónapja éget egy 70-es szövi. Szerinted??
Az is baromság, hogy nem maximálták a foglalható faluk számát.
Láttam olyan 70-est akinek 10 is van.
Egyre idiótább ez a játék.
Hidd el nekem hogy a szintlépésedet maximálisan visszafogták ezzel ugyanis az épitkezéssel lehet a legtöbb xp-t kapni főleg tüzesen.
igen nagyokos, ezért mondom, hogy pocsék és lehúzós ez a fejlesztés.
Csak azért tudtam segíteni, mert éppen lángol mindenem 2 hónapja folyamatosan, és tudom mire jó a kék doboz.
de szívesen.
Szövetsegi besorolás : VEZETÖ
Szerver : HU2
Ok, hogy legyenek motiválva, de ne kényszerítve!!! Mert ugye mit hallunk folyamatosan? Rablózz! Ez rendben is van! De a rablózás miatt igen gyorsan ugrálod a szinteket, eközben a fejlesztésekkel meg nem haladsz ilyen tempóban! És kimész jegesre, sivire, tűzre, és vagy áll az egész fejlődésed (jobb esetben), vagy folyamatosan égsz majd, mert nem tudsz eltartani annyi katit, amivel védeni is tudsz, meg a tornyokat, erődöket is fosztogatod! Én jegesre szaladtam, mint a bolond, és igen nehezen szedtem össze magam, így a sivatagot már nem kapkodtam el, és a tüzest sem fogom! (Ha egyáltalán játékban leszek még ezek után!)
Szóval van igazad, de csak részben!
Hát, kisokos, pocséknak nem nevezném! Egyes részei nem teljesen átgondoltak, és kiforratlanok! De nem pocsék! Megoldást kell találni néhány felvetődött problémára, és ennyi!
Azért írja, hogy a szintlépést nem, mert az utóbbi időben rablózással ugráltunk szinteket, de elég durván!
Úgyhogy a fejlesztéseket olykor szándékosan visszafogtuk, hogy ne legyünk ennél is gyorsabban a "nagyok" célpontjai!