Főoldal Hungarian Kérdések a játékkal kapcsolatban

Új moderátorokra van szükségünk!


ModerátorCsapatunkba folyamatosan keresünk tehetséges embereket. Azaz éppen téged! Ha úgy gondolod, tudnál nekünk segíteni a szervezésben és a tájékoztatásban a közösségünk számára, és közben a szórakoztató oldaladat is megfelelően tudod használni, kérjük, jelentkezz. A fórumon, a bejelentésekkel közzétett kulisszatitkoknál, a Discordon és a közösségimédia-csatornáinkon is szükségünk van emberekre.


Ha felkeltettük az érdeklődésedet, kattints IDE.

☮️ Játék Etikett ☮️

1326

Hozzászólások

 • krisztian69 (HU2)krisztian69 (HU2) HU2 Bejegyzések: 711
  szerkesztette ezt: 22.10.2014
  Kingkrab írta: »
  Sziasztok
  Én érdeklődöm, hogy van e lehetőség egy szövetséget etikátlan viselkedés miatt szégyen falra kifüggeszteni.
  Sokkal erősebb nálunk és csak azért támadnak, mert a tagja által megszállás alatt lévő erődömet visszavettem a szövi tagok segítségével. Már az égő kastélyomat öt egymást követő támadást indítottak, minden lángokban áll.
  Ugyan ezt tették és még teszik is azokkal, akik segítettek a visszaszerzésben. Mi 49 szinten vagyunk és a retorziós támadást intézők 57, 67 illetve 70 szinten vannak.
  Azért szeretném kitenni őket a szégyen falra, mert ezzel a játékot is károsítják. Ezzel a viselkedéssel több játékosnak is elveszik a kedvét és abbahagyják a játékot, mert kinek van kedve csak oltogatni és toborozni.
  Előre is köszönöm a választ.
  King

  Szia,

  Nem, nem létezik szégyenfal. Személy szerint én is ki tudnék rá függeszteni pár szövetséget... Valóban etikátlanul viselkedtek a szövetségeddel. Annyit tudok javasolni - ha még mindig fennál a problem -, kérj más, náluk erősebb szövetségeket, álljanak a te pártodra. Másik megoldás lehet az is, hogy megpróbáljátok diplomatikus úton (kulturált levelek formájában) lerendezni a dolgokat.
 • Crystalmaster (HU2)Crystalmaster (HU2) Bejegyzések: 3
  szerkesztette ezt: 29.10.2014
  Szia Dunlop!Én azt javaslom hogy abban az esetben,ha nem vagytok senki akadémiája,és saját magatok szövijét irányítjátok,akkor forduljatok egy olyan erős szövetséghez,amely nem tűri el,az etikátlan és esélytelen arányú játékoskimenetelt,és kérjetek segítséget tőlük,egy értelmes,megfogalmazott levél kíséretében,hogy állítsák le őket :) Én is voltam kezdő,mi is álltunk háborúban,hasonló esélyekkel és sikerült elrendezni ilyen formában :) kitartást,és eredményes játékot kívánok!
  Crystalmaster @ hu 2
 • Alicia2Alicia2 Bejegyzések: 204
  szerkesztette ezt: 18.11.2014
  Most lett elegem ebbol az egesz jatekbol.
  Este 9 falumat vette el egy szovi vezetoje es a helyettese, valamint felegettek a siviben. Nem is tamadtuk oket. Nem vettuk el semmijuket, csak szo nelkul leigaztak.
  Haborut is uzentek aminek az okat nem kozoltek idaig. En minden falumat ugy foglaltam, hogy senkitol nem loptam.
  Csak szabad falukat foglaltam. Ami aljas toluk, hogy van par falu amit ott hagytak szabadon, hogy mas elfoglalhassa.
  Teljesen kisemmiztek, tonkre vagtak a jatekomat. Etikett??????
  Mi az? Legalabb magyarazatot adtak volna, de nem. Csak legyalultak szo nelkul.
  Szep volt- jo volt. Ennyi. Vege.
  Koszi minden kedves segitseget amit eddigi tevekenysegem alatt kaptam kerdesekre, de nem tudok tovabb ennyire etikatlan jatekosok ellen harcolni, akik a faluim felet azert vettek el, hogy aztan szabad predava tegyek.
  Hogyan magyarazzam meg valakinek aki ezek utan elfoglalja, hogy az a szabad falu az enyem volt es adja mar vissza?
  Raadasul egy 70es szintu egetett fel a siviben ugy, hogy minden epuletem min. 50%os kart szenvedett.
  Az oltasa 1 epuletnek min. 1,5 ora. Van amit kozel 5 ora alatt oltok el.
  Tovabbi jo jatekot mindenkinek.:)Nekem 16 honap munkaja megy a semmibe. Remek.
  Nem idegesitem magam tovabb. Sziasztok. :(
  Szövetseg: ZÖLD ÍJJÁSZ
  Szövetsegi besorolás : VEZETÖ
  Szerver : HU2
 • optimus4optimus4 Bejegyzések: 11
  szerkesztette ezt: 18.11.2014
  Most veszik el Alicia 10. falujat es a karbantartas miatt meg vedekezni sem tud jelenleg. :(
  optimus4 @ hu 2
 • Adebi de EmpireAdebi de Empire Bejegyzések: 1
  szerkesztette ezt: 18.11.2014
  amikor Ti teszitek tönkre más játékát az nem baj ugye? csak mikor vissza nyal a fagyi?
  olyankor meg szaladtok a nagyokhoz hogy "segitség felgyujtotak :'(" meg irogatok a forumra hogy valaki megsajnáljon és ugy álljatok boszut a büntetésetek véget!..
  Adebi de Empire @ hu 2
 • optimus4optimus4 Bejegyzések: 11
  szerkesztette ezt: 18.11.2014
  Mint kiderult Titeket atvert az a mas jatekos egy hazugsaggal, mert O volt az aki lopott, majd azt hazudta vonuljon ki Alicia a falujabaol, mert O nem az a jatekos, mert Neki adta a karakteret es uton van a falujara, de keves a katija es mar nem tudja megforditani, nem akarja elvesziteni sem Oket es aztan kivonul onnan a heten. Hetvegen irta. Vasarnap estetol ket heten at irt Neki Alicia es vart, mert O tartotta a szavat. Az tolvajnak ott csucsult 1 hetig 781 katonaja a faluba, majd meg 1 hetig 111 katona az 1 helyett amit 2 hettel azelott igert a tolvaj. Alicia hiaba irt Neki, hogy mi van a falujaval, mert O tartotta a szavat. Valaszra sem meltatta. Megirta Neki Alicia, hogy a lopasa es az aljas hazugsaga, amivel kicsalta Ot a falujabol mar nem lenyelheto es ne varjon korrektseget. Igy a leirasunknak megfeleloen amit nem dekoracioken irnak ki a szovik elvettuk par falujat. Az elejen meg vissza is kapta volna oket, de a hazugsaga utan mar nem.
  Elobb meg kellett volna kerdezni minket is, hogy mi az igazsag abbol amit a hazug tolvaj mondott es mint kiderult Nektek is hazudott. :) A lenyeg, hogy rendezodott a problema es nem banom, hogy Alicia ezt ide kiirta, mert hiaba irt a vezetodnek, hogy megtudja a tamadasaitok okat, valaszra sem meltatta, de igy, hogy mar masok is megkerestek benneteket, vegre felvettetek velunk a kapcsolatot. Vegre kiderult ki itt a hunyo. Most hidd el nem vagdalkozni akarok, csak maskor legyszives kerdezzetek meg a masik felet is mielott legyaluljatok valakiket egy jatekos allitasa alapjan, mert Alicianak megvan az osszes levelezese a hazug tolvajjal aki rank kuldott benneteket. Orulok, hogy kiderult az igazsag es remelem mindenki haragja a hazug iranyaba elezodik. :) Mert megerdemli. :)
  optimus4 @ hu 2
 • Reno1919Reno1919 Bejegyzések: 1
  szerkesztette ezt: 19.11.2014
  Üdv mindenkinek. Nagyon nem tudom megérteni azt, hogy vannak pénzes játékosok és vannak akik csak kedvtelésből játszanak. Szerintem a pénzes játékosokat egy helyre kellene rakni, és nekik egy külön terepet ahol ők játszhatnak egymás ellen. Nálam 12 szintel alacsonyabb lévő játékostól kaptam, ki úgy, hogy az én kastélyom alig bír el 310 embert...neki meg volt 600 embere és lazán porig vert. Gyorsabban tud fejleszteni, ami szerintem azokkal szemben akik kedvtelésből játszanak szemétség. Van aki nem fog ilyenekre pénzt áldozni. A másik, ez az etiket...erőforrás faluk keletkeznek...na persze. 2 orát szántam rá egy nap, hogy keresgéljek de nem találtam. A játékszabályzatban azt irták, hogy el kell mástól foglalni. Na de ha megtámadok valakit, rögtön 10 en irnak rám, h forduljak vissza stb. mert baj lesz. Ha hivatkozom arra, hogy a szabályzat nem tiltja akkor jönnek a szövetségi etikettel. Kérdezem én, kik alkotják a szabályokat?? A játék alkotok, vagy azok a szövetségek amelyek magas szintűek?? Egyenlő esélyt kellene biztosítani az erőforrás faluk megszeréséről vagy keletkezéséről.
  Reno1919 @ hu 2
 • tottositottosi Bejegyzések: 28
  szerkesztette ezt: 06.12.2014
  üdv (AZT SZERETNÉM, HA ELSŐSORBAN A KIS SZÖVIK TAGJAI VÉGIG OLVASNÁK, ANNAK ELLENÉRE, HOGY HOSSZÚ)

  Nem is tudom hogy kezdjem, de azt hiszem először leírom a mi történetünket:

  A ki szövink alapjában egy békés, "szabályossan játszó" szövi.
  Egyik reggelre minden előzmény nélkül egy nálunk jóval nagyobb szövi tagja elvett tőlem 4 falut. (csak hogy az erőviszonyokat tisztázzuk, mi vagyunk 31-en kb 25-50 szint között mozgunk a másik szövi 56 taggal rendelkezik melyek nagy része 70-es)
  írtam a diplomatának, és azt mondta: "sajnálom ami történt, de nem tudok mit tenni, törődj bele"
  vissza akartam foglalni a falukat, erre rögtön jött is a hadüzenet. a Következő 2-3 órában kb 30-40 falut vettek el tőlünk. Próbálatam beszélni a vezetőjükkel, de semmi eredmény. A lényege annak amit "közölt" kb a következő: Többen vagyunk, nagyobbak vagyunk, erősebbek vagyunk, elvesszük tőletek ami kell nekünk, ha megpróbáltok ellenállni égni fogtok"
  mit lehet ilyenkor tenni?? semmit....
  Tárgyalni nem lehet velük.
  Önerőből nem tudunk velük mit kezdeni.
  és nincs olyan szövetségesünk aki segíthetne.
  (Egyetlen megoldásnak az amolyan "gerilla harcmodor" tűnik amivel, addig lehet "piszkállni" őket amég nem keresnek könyeb "áldozatot" )
  a szövetség vezetőlye felvázolta, hogy mi fog történni ha megpróbálunk ellen állni..... szószerint:
  "akkor
  game over nektek
  ezt komolyan mondom
  több szövit rátok küldök véget vetek a játékotoknak"

  Most úgy néz ki segítenek nekünk, vannak még rendes emberek, nekik nagyon köszönöm

  de ez már nem az első alkalom.
  nagyobb szövik kiprodukálják, a háborút, lopnak, pusztítanak, fenyegetőznek"
  kérésekkel, panaszokkal nem is nagyon foglalkoznak, elnyomják a kis szöviket, nem hagyják fejlődni őket... tisztelet a kivételnek"
  a szövetség nagyobb tagjait folyton piszkálják, ajánlatokat tesznek neki, ha nem megy át, elkezdik támadni, egyre gyakrabban, falukat vesznek el tőle, esetleg fenyegetik.....

  a többit majd késöbb üdv:tottosi
  tottosi @ hu 2
 • [Törölt felhasználó][Törölt felhasználó] Bejegyzések: 0
  szerkesztette ezt: 07.12.2014
  Nem volt nehéz rájönni ki az ominózus szövetség :)
 • tottositottosi Bejegyzések: 28
  szerkesztette ezt: 07.12.2014
  Helyesbítenék, mert a szövetség vezetőlye azt írta levélben nekem, hogy hazudtam a fórumon, és igen, egy pontban valóban eltértem a valóságtól
  Lehetett velük tárgyalni, még a békét is megadták volna, sőt adtak 2 választási lehetőséget.

  1) megkapjuk a békét de náluk maradnak a faluink (kb 50 db)
  2) ha megpróbálunk ellenállni, vagy segítséget kérni, végünk...

  amit én nem igazán értek, hogy a vezetőjük miért csak levélben említette ezt a "hazugságot" hisz végül is igaza volt, miért nem írta ki ide a fórumra, hogy mindenki lássa?? Talán nem meri vállalni a nevét?


  jah és még egy pontban eltértem a valóságtól, pontosabban nem írtam le 1-2 apró részletet.
  "nagyra becsült ellenfelem" néhány leveléről lenne aszó amiket most szeretnék bemásolni:

  -"akkor
  game over nektek
  ezt komolyan mondom
  több szövit rátok küldök véget vetek a játékotoknak"

  -hidd ell
  1 nap és kéred a tűzet elóltod menyi idő kell hozzá?
  sereg nem lessz
  sem védö sem támadó
  te túdod

  -csak nincs kedvem 50eseket rombolni
  ha 9 ig nincs válasz
  általános csapást kaptok
  ha kell 3 óránként megyünk

  -a kicsikkel kezdjük
  szépen lefelkázuk öket 10-15 tag 1-re
  szépen szét estek
  reggelre

  -e tudod
  sírni hiába sírsz
  a forúmon
  lessz aki segit de
  én is szereztem magam mellé támogatókat


  ennyi

  és megkérném őt, hogy ha még ezen kívül "bármi hazugságot" vél felfedezni, bátran jelezze...

  üdv:tottosi
  tottosi @ hu 2
 • jakirte jakjakirte jak Bejegyzések: 37
  szerkesztette ezt: 07.12.2014
  Tehát egy több mint 50 főből álló szövi támad egy 30 főből állót.
  Mivel ők az erősebbek ezért győznek, de biztos ami biztos még pár szövit beszervez maga mellé, mert nem biztos a dolgában?
  Bár sejtem melyik lehet ez a nagy , erős és főként bátor szövetség, azért örülnék ha tőlük is lenne válasz. Nem a mondandójuk érdekelne(ezek a módszerek már ismertek sajna ebben a játékban) csak bizonnyosság, mivel neveket nem lehet említeni.
  jakirte jak @ hu 2
 • gopetigopeti Bejegyzések: 56
  szerkesztette ezt: 07.12.2014
  Nos az írásban érkezett fenyegetést sceenshot-al elküldheted a supportnak, a játék szabályzata mindennemű fenyegetést tilt. Annyit érhetsz el vele, hogy az illetőt pár órára -visszaesőket egy napra, 3 napra- bannolják.
  Kérdés, milyen lesz a bosszú, megéri-e..
  Véleményem szerint mindig az adott szövi vezetője, vezetősége a felelős azért, hogy tagjai hogyan viselkednek.
  Fel kéne ismerniük, hogy a romboló, más játékosokat ellehetetlenítő, kis haszonnal járó támadások a játék létét veszélyeztetik, ezért rendkívül károsak. Minden "katonai" szervezetnek -legyen az a való világban, vagy a virtuálisban- alpja a fegyelem, enélkül inkább csak egy rabló bandához hasonlít, ahol a "tagok" azt tesznek, amit jónak látnak.
  gopeti @ hu 1
 • hettich (HU2)hettich (HU2) HU2 Bejegyzések: 8
  szerkesztette ezt: 07.12.2014
  Sziasztok!
  Mily meglepő vagy,érdekeségeket írsz.
  Kezdjük csak az elején.
  Te vetted ell rékuska6 faluit,rád írtam add vissza semmi válasz nem jött.
  Másnap ment érte,amit te zokon vettél.ismét jöttél értük.
  Rád írtam piros lesz a vége.
  Erre több falumat elvetted és fel adtad-adtátok.
  Pirosba raktalak titeket,kb 1 órára rá békét ajánlottam amit elfogadtál volna nagyvonaluan de ha 50 falut adunk nektek.
  Érdekes szerintem azért mert kicsik vagytok megtehetitek,alig van nagy tagod gondolkoz már el légyszíves.
  Most meg itt panaszkodol és kreálsz dolgokat .
  Mi ez a bemásolás?
  Ne kreálj dolgokat kb 20 üzit írtam legyen béke.
  Mi nagyobbak vagyunk sokkal én kértem a békét nem te ti.
  Norbi
  Ja most is kuvaszokkal adjátok fel a faluinkat.
  És ti mentek panaszra szövikhez?
  [SIGPIC][/SIGPIC]hettich @ hu 2
 • yellowking (HU2)yellowking (HU2) Bejegyzések: 80
  szerkesztette ezt: 07.12.2014
  Hello!
  Úgy gondolom, ami ebben a játékban most folyik, enyhén szólva is kimeríti a tragikomédia fogalmát :-)) A "nagy" szövik valóban nem szervezett katonai egységeknek tűnnek, hanem rablóhordáknak, "népnyúzó" despotáknak, Dzsingisz kán mindent felégető sáskahadainak.....Totál begőzölt emberek, tényferdítés,lopások, multis csalások, fenyegetőzés, terror, terror, terror....valóban egy stratégiai harcjátéknak indult ez, de mostanra átalakult egy vagy több Vezető csoport tobzódásává...Mindennaposak a Fórumon az ilyen és ehez hasonló bejegyzések, hazudozás, gyalázkodás- sajna úgy vélem azon giga szövik is élenjárnak ebben , akikről talán példát lehetne venni, akik mintaként szolgálhatnának a többi szövinek (mi is ilyenek szeretnénk lenni) De erről szó sincs!!! Taszító és nevetséges is egyben ,hogy felnőtt emberek késre-vérre menő szópárbajokat folytatnak virtuális katonácskák,rajzolt falvak és egyáltalán egy nem létező világ birtoklása felett :-)) Mindenki elmondja hogy mi az ildomos, a vezető nagy szövik saját etikát kreálnak maguknak,mindig az a jó és a hiteles amit ők éppen maguknak hasznosnak tartanak:-)) Ne támadjunk erődöt,mert az nem jó senkinek...de mégis támadjunk nyugodtan ,mert nekünk ez éppen most jó...Kedves virtuális, multizó,csaló, terrorizáló kis "zsebnapóleonok"! Csak szeretném közölni ,hogy egy embert mindig a cselekedetei határoznak meg...lehet aztán mindenféle igazolást kitalálni arra hogy mit miért csinálunk,de az csak szájtépés...Lehet szépeket mondani a féceszről, de attól az még csak az marad, ami...röhejesnek tartom ami itt folyik és ezennel abba is hagyom ezt a beteg játékot ahol olyanok osztják az észt és olyanok moralizálnak, akiknek semmi közük a való életben sem az észhez, a morálról meg annyit hogy sokan még a szó jelentését sem értik,ebben biztos vagyok....annyi eszük van hogy hülyeségekre szórjanak el valós pénzt aztán nagynak képzeljék magukat, holott lehet hogy az életben ahogy mondani szokták még az oviban is megbuktak gyurmából:-))) Jó szórakozást kívánok ehez az eszetlenséghez,kedves szövik!!! A giga szöviknek meg csak annyit mondanék hogy mindig fejétől bűzlik a hal. Szégyelheti magát minden másokon taposó ,sumákoló, falkázó, multizó és más egyébb "dicső" tetteket végrehajtó bagázs. Ovisok gyülekezete! Ha itt hagyja valaki ezt a játékot,semmi hatással nem lesz a való életére,legfeljebb nyugodtan alszik,több ideje lesz a családjára,elmehet kirándulni ,olvashat szépirodalmat vagy tehet bármi hasznosat az helyett hogy itt egy két botcsinálta kiskirály, hatalommániás szerencsétlen szeszélyeit eltűri felnőtt ember létére és hagyja hogy nap mint nap tönkretegyék a játékát páran akikből kiveszett a realitásérzék, és egy virtuális birodalomban istent játszadozik...Pancserek...hát további jó szórakozást nektek!
  yellowking @ hu 2
 • Grande (HU2)Grande (HU2) HU2 Bejegyzések: 8
  szerkesztette ezt: 07.12.2014
  Támadási fenyegetéssel még nem szeged meg a szabályokat. Ha a való világban sértegetsz valakit, az kizáráshoz vezet!
  Például:ha ezt írod „Ha naponta nem küldesz 100 élelmet, addig támadlak,amíg le nem égsz!“, elfogadható, de ha azt írod: „Mondd meg,hol laksz, meglátogatlak!“, nem megengedett és büntetést kapsz. Hogy mennyire komoly lesz a büntetésed, a Support dönti el.

  Admin írta :)
  Grande @ hu 2
 • szerkesztette ezt: 07.12.2014
  yellowking írta: »
  Hello!
  Úgy gondolom, ami ebben a játékban most folyik, enyhén szólva is kimeríti a tragikomédia fogalmát :-)) A "nagy" szövik valóban nem szervezett katonai egységeknek tűnnek, hanem rablóhordáknak, "népnyúzó" despotáknak, Dzsingisz kán mindent felégető sáskahadainak.....Totál begőzölt emberek, tényferdítés,lopások, multis csalások, fenyegetőzés, terror, terror, terror....valóban egy stratégiai harcjátéknak indult ez, de mostanra átalakult egy vagy több Vezető csoport tobzódásává...Mindennaposak a Fórumon az ilyen és ehez hasonló bejegyzések, hazudozás, gyalázkodás- sajna úgy vélem azon giga szövik is élenjárnak ebben , akikről talán példát lehetne venni, akik mintaként szolgálhatnának a többi szövinek (mi is ilyenek szeretnénk lenni) De erről szó sincs!!! Taszító és nevetséges is egyben ,hogy felnőtt emberek késre-vérre menő szópárbajokat folytatnak virtuális katonácskák,rajzolt falvak és egyáltalán egy nem létező világ birtoklása felett :-)) Mindenki elmondja hogy mi az ildomos, a vezető nagy szövik saját etikát kreálnak maguknak,mindig az a jó és a hiteles amit ők éppen maguknak hasznosnak tartanak:-)) Ne támadjunk erődöt,mert az nem jó senkinek...de mégis támadjunk nyugodtan ,mert nekünk ez éppen most jó...Kedves virtuális, multizó,csaló, terrorizáló kis "zsebnapóleonok"! Csak szeretném közölni ,hogy egy embert mindig a cselekedetei határoznak meg...lehet aztán mindenféle igazolást kitalálni arra hogy mit miért csinálunk,de az csak szájtépés...Lehet szépeket mondani a féceszről, de attól az még csak az marad, ami...röhejesnek tartom ami itt folyik és ezennel abba is hagyom ezt a beteg játékot ahol olyanok osztják az észt és olyanok moralizálnak, akiknek semmi közük a való életben sem az észhez, a morálról meg annyit hogy sokan még a szó jelentését sem értik,ebben biztos vagyok....annyi eszük van hogy hülyeségekre szórjanak el valós pénzt aztán nagynak képzeljék magukat, holott lehet hogy az életben ahogy mondani szokták még az oviban is megbuktak gyurmából:-))) Jó szórakozást kívánok ehez az eszetlenséghez,kedves szövik!!! A giga szöviknek meg csak annyit mondanék hogy mindig fejétől bűzlik a hal. Szégyelheti magát minden másokon taposó ,sumákoló, falkázó, multizó és más egyébb "dicső" tetteket végrehajtó bagázs. Ovisok gyülekezete! Ha itt hagyja valaki ezt a játékot,semmi hatással nem lesz a való életére,legfeljebb nyugodtan alszik,több ideje lesz a családjára,elmehet kirándulni ,olvashat szépirodalmat vagy tehet bármi hasznosat az helyett hogy itt egy két botcsinálta kiskirály, hatalommániás szerencsétlen szeszélyeit eltűri felnőtt ember létére és hagyja hogy nap mint nap tönkretegyék a játékát páran akikből kiveszett a realitásérzék, és egy virtuális birodalomban istent játszadozik...Pancserek...hát további jó szórakozást nektek!

  Teljesen rá tapintottál a lényegre.
  Majd írd ki ide kik mennek majd ma éjjel rád, mert magukra ismertek az írásodból;)
  Ez a játék már nem az a játék ami régen volt.
  Pár eszelős játszóterévé változott, ahol kiélhetik az agyuk mélyéről előtörő mániákus aljasságukat.
  Kevesen vannak ők, de sokakat irányítanak, meg félelmitésel vagy az isten tudja mivel.
  És ha ehez a kiélési vágyhoz még pénz is társul, akkor sok ember játékát teszi tönkre.
  És ugyan lehet hogy havi átlagfizetést vagy még többet is elköltenek a játékra, de sok kisfogyasztót űldöznek ki a játékból.
  Vagyis még kárt is okoznak a játék üzemeltetőinek.
  Érdemes nézni a legendás szinteket a 70 feletti játékosoknál.
  a 70 esek kb 80% még mindig 1-es szinten van, vagyis nem játszik, nem költ a játékra.
  De ezek mind költenének kevéskét ha hagynák őket játszani.
 • LolkaUser (HU2)LolkaUser (HU2) Bejegyzések: 41
  szerkesztette ezt: 07.12.2014
  Sziasztok!

  Látom újra megnyitották a játék etikett topicot és egyre több a felháborodó levél.

  Szeretném megjegyezni amikor valaki beregisztrál a játékba elfogad bizonyos szabályokat.

  A Játék etikett mint olyan sose fog működni. Pont azért nem mert nincs 2 egyforma ember sem. Arról nem is beszélve hogy a játék etikettet is emberek hozták létre, és tudjuk hogy azok akik anno alkották sem voltak szent emberek, innentől kezdve az egésznek nincs értelme.

  Inkább azt kéne megnézni hogy miért jutottunk ide hogy minden nap veszekszünk. Ne feledkezzünk meg hogy sok minden ami bosszúságot okoz nekünk azt a játék készítői tették a játékba. Tehát részben vagy talán nagyrészben a játék készítői a felelősek ezért. Kezdve a Palotától a falukon keresztül a tornyokig, és még ha visszamegyünk a régi időkre mikor még sokkal több aranyat adott a torony és hibára hivatkozva a készítők visszavették azt is.

  Igazából csak rajtunk múlik játékosokon hogy egymás mellett meg tudunk-e lenni a szerveren, vagy inkább gyűlöljük egymást. Gondoljunk bele, lehet gyűlölünk valakit teljes szívünkből, de az életben pedig simán meg tudnánk inni egy kávét vele és közben jót beszélgetnénk.

  Ez továbbra is egy játék, és aki sok pénzt tesz bele annak tudnia kell miért rakja bele, akik pedig nem raknak bele egy fillért sem azok sosem fognak tudni ez ellen semmit tenni, pont azt akarják a készítők hogy rakjál bele minél több pénzt, mert az nekik jó, nem azt fogják nézni hogy számodra mi a jó, ez tiszta üzlet.

  Játék etikett meg sosem volt és sosem lesz, mert mindenkinek van valami bűne amit vagy eltitkol, vagy nyílvánosságra hoz... :)
  LolkaUser @ hu 2
 • tottositottosi Bejegyzések: 28
  szerkesztette ezt: 07.12.2014
  hettich írta: »
  Sziasztok!
  Mily meglepő vagy,érdekeségeket írsz.
  Kezdjük csak az elején.
  Te vetted ell rékuska6 faluit,rád írtam add vissza semmi válasz nem jött.
  Másnap ment érte,amit te zokon vettél.ismét jöttél értük.
  Rád írtam piros lesz a vége.
  Erre több falumat elvetted és fel adtad-adtátok.
  Pirosba raktalak titeket,kb 1 órára rá békét ajánlottam amit elfogadtál volna nagyvonaluan de ha 50 falut adunk nektek.
  Érdekes szerintem azért mert kicsik vagytok megtehetitek,alig van nagy tagod gondolkoz már el légyszíves.
  Most meg itt panaszkodol és kreálsz dolgokat .
  Mi ez a bemásolás?
  Ne kreálj dolgokat kb 20 üzit írtam legyen béke.
  Mi nagyobbak vagyunk sokkal én kértem a békét nem te ti.
  Norbi
  Ja most is kuvaszokkal adjátok fel a faluinkat.
  És ti mentek panaszra szövikhez?


  -érdekes történet :)
  csak az a baj, hogy nem így volt.
  az egyik tagod vett el tőlem falukat a piros elött, én írtam a helyettesnek és a tagnak is, de mivel nem tettek semmit, elindultam, hogy VISZAVEGYEM A SAJÁT FALUIMAT!!!
  mire te pirosba raktál minket, és szabad kezet adtál az embereidnek.
  majd mikor már jól megszedtétek magatokat nagyvonalúan felajánlottad a békét....
  És az is érdekes, amit a levelekkel kapcsolatban írtál, mert én kb 6-8 levelet kaptam tőled, ezeket be is másoltam.
  és igen most szépen egyesével vesszük vissza és adjuk fel a falukat. VISSZA!! érted?? A SAJÁT FALUINKAT ADJUK FEL!!! MERT NEM LÁTUNK JOBB MEGOLDÁST!!! inkább feladjuk őket, és vesszenek, mint hogy a tiétek legyenek.....
  tottosi @ hu 2
 • hettich (HU2)hettich (HU2) HU2 Bejegyzések: 8
  szerkesztette ezt: 07.12.2014
  Te hazudós mártír,lesülhetne a vastag bőr rólad,én faluimat adjátok fel.
  Ép most 3 kajásat.
  Mint a csapból a víz ahogy folyik úgy hazudsz.
  Azért mert kicsi vagy mindent lehet.
  Levan minden tiltva nálunk.
  [SIGPIC][/SIGPIC]hettich @ hu 2
 • világbajnok3világbajnok3 Bejegyzések: 2
  szerkesztette ezt: 07.12.2014
  Szia Tottosi!

  Kezd egy kicsit szánalmas lenni a sírásod!!
  Összesen nem volt szerintem 50 falutok!! kicsik vagytok még(ezt Te hangoztatod folyamatosan) ilyen falu mennyiségre!!
  Lehet találni más játékot is ahol nem kell el viselni a szövetségek közötti feszültséget. Ez egy ilyen játék

  Vagy meg szoksz vagy meg szöksz...ez a két választás van!!

  A szövetségi tagok rangjait nézve nem vagytok támadó szellemű játékosok és a szintetekhez képest is el vagytok maradva fejlődés szintjén!!

  Jó lenne ha az ócsárolást be fejeznéd mivel ennek tényleg nem lesz jó vége!!!

  Szólj a tagjaidnak hogy a fenyegetőzést fejezzék be!!!

  Köszönöm
  világbajnok @ hu 2

Hagyj üzenetet!

VastagDőltÁthúzottOrdered listSzámozatlan lista
Emoji
Kép
Balra igazításKözépre igazításJobbra igazításHTML nézet váltásteljes oldal váltásmegvilágítás váltás
Dobd ide a képet/fájlt