Csatlakozz a hivatalos Goodgame Discordhoz még ma!
Szeretnél olyan, hasonlóan gondolkodó játékosok közösségéhez csatlakozni, akikkel megvitathatod kedvenc játékaidat? Ne keress tovább, csatlakozz a GoodGame Empire Csoport Discord szerveréhez!
A szerverünk a tökéletes hely, hogy kapcsolatba lépj más játékosokkal a világ minden tájáról. Akár stratégiáról szeretnél beszélgetni, akár tippeket és trükköket szeretnél megosztani másokkal, vagy csak új barátokat szereznél, a közösségünkben mindezekre lehetőséged van.
És ez még nem minden - Discord szerverünk tagjaként exkluzív nyereményjátékokhoz és más különleges eseményekhez is hozzáférhetsz. Ez a tökéletes módja annak, hogy naprakész maradj a GoodGame Studios legújabb híreiről és frissítéseiről.
Szóval mire vársz még? Csatlakozz még ma a GoodGame Empire Csoport Discord szerveréhez, és kezdj el kapcsolatot teremteni harcostársaiddal a világ minden tájáról. Csak látogass el a https://discord.gg/goodgamestudios oldalra, hogy csatlakozz a mókához!
Új rangbónuszok

Toborzásnál kevesebb kattintással lehet majd segítséget kérni.
Nem pedig elhagyva ezt a részt:
When recruiting units, now the last recruited unit stack is pre-selected
Mert így végülis pont az lett kihagyva, hogy mitől lesz kevesebb kattintás.
Gondolom ezt azok a rubin vásárlók kérték akiknek kellemetlen volt az eszközök helyének változása.
Na de vajon miért volt ez nekik kellemetlen?
Hát a robotizált rablózásukat ez kellemetlenül érintette:rolleyes:
Furcsa hogy nem a csalás ellen lépnek fel, hanem elősegítik azt.
Nekem ez nagyon érdekes:rolleyes:
nem lehetne egy nagy frissítést összehozni fél- vagy egyhavonta ahelyett, hogy ilyen minimális dolgokkal etessék tele a fejünket...
Főleg az a bajom, hogy az ilyen frissítéseknél jönnek a bugok, ha a ggs megfontolva cselekedne, akkor ilyen nem lenne.
Én fordítottam, nagyrészt
Az hát, ezek a két nagy frissítés közötti kicsik
Ilyenkor kb 60 bugot javítanak, de szerintem ennek fele nem magyar szerókon jelentkezett.
Én úgy értelmezem, hogy ha 1 katonát toboroztál akkor 1 marad beállítva a következőnél is ha 4 akkor 4 ha 5 akkor meg 5. Aminek lenne is értelme, csökkentené a kattintgatást is.
"Ami kocka azt gurítjuk, ami kerek azt cipeljük!"
MINDEGY
Sincerest apologies, but we've had to postpone this update once again. It should happen between 1:30 and 2:30 pm CEST.
Sorry for the continued delays.
Regards,
Steve.
magyarul ma frissitenek ezért van a karbantartás. szivesen mindekinek
laciqwer @ hu 2
laciqwer @ hu 2
Inkább raknák be az én ötletemet, sokkal gyorsabban lehet toborozni szerintem egy olyannal mint ezzel...
eszközöknél csak a létra került elöre, a többi miért nem? 0darab 20%-os dobozom van és mégis az a 2slotban van támadásipanelnél oké mert iyge könyebb vneni belöle, de ha nekem sima pasjzkell meg faltörö akkor jobra van 1 plusz katintásom továbbra is ez msot igy akrátk hoyg csak a léátrát tezsik elöre vagy igy sikerütl és madj ajvitani fogják?
rot nem kell katintani a mezökre hoyg hava aakrzs tobroorzni ez eddig is igy volt. én a 4.slotra aktitnottma ahola távos táamdo vna és ott nyomtam 4katintást amivel bekerült 2x5katona
laciqwer @ hu 2
Amúgy a legújabb veterán katonák olcsóbbak lettek - Király rangtól szintén - , így már "megéri".
"Ami kocka azt gurítjuk, ami kerek azt cipeljük!"
MINDEGY
A változás az, ha 2, vagy több mezőben toborzol, akkor csak az elsőnél kell segítséget kérned, a többit automatikusan benyomja.
annyi változot hoyg eddig uyg volt hyog ynomtál 5x5katonát be, és az elsö katonán volt a fokus, nah most ha nyomsz 5x5-öt akor az 5.-en lezs a fokisz és az kap +1-et de attol még végig kel katitn visza felé, max abban van kaitntás ajvitűs hoyg ha kaitntasz katiara pipa +1 kati pipa +1 ez vna most
eddig ez volt hoyg
kati pipa +1 kati pipa kiválaszt +1 kati pipa kiválaszt +1
szoval a kiválasztot megsporolták, elvielg, kivéve h ugy tobrozol hoyg akti pipakatipipakatipipakatipipa, akkor a kiválaszt is emg van ergo a többségnek nem sporoltak katintás-t
laciqwer @ hu 2