Főoldal Hungarian Bejelentések és hírek megbeszélése

Csatlakozz a hivatalos Goodgame Discordhoz még ma!

Szeretnél olyan, hasonlóan gondolkodó játékosok közösségéhez csatlakozni, akikkel megvitathatod kedvenc játékaidat? Ne keress tovább, csatlakozz a GoodGame Empire Csoport Discord szerveréhez!

A szerverünk a tökéletes hely, hogy kapcsolatba lépj más játékosokkal a világ minden tájáról. Akár stratégiáról szeretnél beszélgetni, akár tippeket és trükköket szeretnél megosztani másokkal, vagy csak új barátokat szereznél, a közösségünkben mindezekre lehetőséged van.

És ez még nem minden - Discord szerverünk tagjaként exkluzív nyereményjátékokhoz és más különleges eseményekhez is hozzáférhetsz. Ez a tökéletes módja annak, hogy naprakész maradj a GoodGame Studios legújabb híreiről és frissítéseiről.

Szóval mire vársz még? Csatlakozz még ma a GoodGame Empire Csoport Discord szerveréhez, és kezdj el kapcsolatot teremteni harcostársaiddal a világ minden tájáról. Csak látogass el a https://discord.gg/goodgamestudios oldalra, hogy csatlakozz a mókához!

Új rangbónuszok

CarmisoCarmiso Bejegyzések: 231
szerkesztette ezt: 24.09.2014 itt: Bejelentések és hírek megbeszélése
Erről az apró frissítésről itt beszélgethettek :D
Post edited by Carmiso on
«1

• Narnis (HU2)Narnis (HU2) Bejegyzések: 64
    szerkesztette ezt: 22.09.2014
    Nem kritizálni szeretnék, de pontosabban is lehetett volna ezt fordítani:

Toborzásnál kevesebb kattintással lehet majd segítséget kérni.

Nem pedig elhagyva ezt a részt:

When recruiting units, now the last recruited unit stack is pre-selected

Mert így végülis pont az lett kihagyva, hogy mitől lesz kevesebb kattintás.
    Narnis @ hu 2
  • szerkesztette ezt: 22.09.2014
    Megújul az eszközkezelő ablak sorrendje: normál eszközt követik majd a fegyverárus eszközei, majd a többi.

Gondolom ezt azok a rubin vásárlók kérték akiknek kellemetlen volt az eszközök helyének változása.
    Na de vajon miért volt ez nekik kellemetlen?
    Hát a robotizált rablózásukat ez kellemetlenül érintette:rolleyes:
    Furcsa hogy nem a csalás ellen lépnek fel, hanem elősegítik azt.
    Nekem ez nagyon érdekes:rolleyes:
  • ábellovag3ábellovag3 Bejegyzések: 212
    ez is olyan jelentéktelen frissítés!

nem lehetne egy nagy frissítést összehozni fél- vagy egyhavonta ahelyett, hogy ilyen minimális dolgokkal etessék tele a fejünket...

Főleg az a bajom, hogy az ilyen frissítéseknél jönnek a bugok, ha a ggs megfontolva cselekedne, akkor ilyen nem lenne.
    ábellovag3 @ hu 1
  • CarmisoCarmiso Bejegyzések: 231
    Narnis írta: »
    Nem kritizálni szeretnék, de pontosabban is lehetett volna ezt fordítani

Én fordítottam, nagyrészt :D Bele lehetett volna írni, de sok nem derül ki abból se, látni szeretném hogy mit alkottak :D
    ez is olyan jelentéktelen frissítés!

Főleg az a bajom, hogy az ilyen frissítéseknél jönnek a bugok, ha a ggs megfontolva cselekedne, akkor ilyen nem lenne.

Az hát, ezek a két nagy frissítés közötti kicsik :D

Ilyenkor kb 60 bugot javítanak, de szerintem ennek fele nem magyar szerókon jelentkezett.
    Carmiso írta: »
    Én fordítottam, nagyrészt :D Bele lehetett volna írni, de sok nem derül ki abból se, látni szeretném hogy mit alkottak :D

Az hát, ezek a két nagy frissítések közötti kicsik :D

Ilyenkor kb 60 bugot javítanak, de szerintem ennek fele nem magyar szerókon jelentkezett.

Én úgy értelmezem, hogy ha 1 katonát toboroztál akkor 1 marad beállítva a következőnél is ha 4 akkor 4 ha 5 akkor meg 5. Aminek lenne is értelme, csökkentené a kattintgatást is.
    Narnis @ hu 2
  • Randiguru (HU2)Randiguru (HU2) HU2 Bejegyzések: 219
    Nem tudom, hogy rang nélkül drágább/olcsóbb lenne:) Viszont a sima nehéz számszeríjasom megszűnt, amit 73 érméért kaptam....szóval ha elmúlik a rettenetes-i "varázs", akkor ár/érték arányban nem éri meg az új veterán.
    70. szint +++

"Ami kocka azt gurítjuk, ami kerek azt cipeljük!"
    MINDEGY
  • Gertie (HU2)Gertie (HU2) Bejegyzések: 1
    szerkesztette ezt: 23.09.2014
    Amit nagyon varok az meg mindig nincs a listaban, a rubinos epuleteket a raktarba lehessen tenni ha mar nem lehet lebontani :-(
    Gertie @ hu 2
  • ábellovag3ábellovag3 Bejegyzések: 212
    szerkesztette ezt: 23.09.2014
    de ezt azért nem fogják berakni, mert hülyeség!
    ábellovag3 @ hu 1
    szerkesztette ezt: 24.09.2014
    A frissítés épp most történik Angol fórum alapján.
    Narnis @ hu 2
  • laciqwer (HU2)laciqwer (HU2) HU2 Bejegyzések: 732
    Hi again everyone,

Sincerest apologies, but we've had to postpone this update once again. It should happen between 1:30 and 2:30 pm CEST.

Sorry for the continued delays.

Regards,

Steve.

magyarul ma frissitenek ezért van a karbantartás. szivesen mindekinek
    Nem engedélyezem , hogy jelen témában említve legyen a jelenlegi szövetségem és nevem .
    BUG_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

laciqwer @ hu 2
  • szerkesztette ezt: 24.09.2014
    Nággyun szíp grat céemek!!
    laciqwer írta: »
    Hi again everyone,

Sincerest apologies, but we've had to postpone this update once again. It should happen between 1:30 and 2:30 pm CEST.

Sorry for the continued delays.

Regards,

Steve.

magyarul ma frisitenek ezért van a karbantartás. szivesen mindekinek
  • Gabiking (HU2)Gabiking (HU2) Bejegyzések: 3
    semmi változást nem láttok a toborzásnál
    Gabiking @ hu 2
    énse , de a támadási panelnél se lett jobb, mivel ahol a sima pjaszkell legyen ott most a 20%-os toroyn van , tehát ezsem az igazi még, de madj jön a hotfix és minden rendben lesz ,
    Gabiking3 írta: »
    semmi változást nem láttok a toborzásnál
    Nem engedélyezem , hogy jelen témában említve legyen a jelenlegi szövetségem és nevem .

laciqwer @ hu 2
    xD ezen beszarok... az a segítség a toborzásnál, hogy automatikusan áttesz a 2.mezőbe, ha 2-t toborzol és így nem kell arra rákattintanod, hogy tudj +1-ezni.... hát ezen beszarok...
    Inkább raknák be az én ötletemet, sokkal gyorsabban lehet toborozni szerintem egy olyannal mint ezzel... :D
    énse , de a támadási panelnél se lett jobb, mivel ahol a sima pjaszkell legyen ott most a 20%-os toroyn van , tehát ezsem az igazi még, de madj jön a hotfix és minden rendben lesz ,
    megvan , de eddig az elsö mezön volt a focus a +1nél, de ha én 2x teszekbe 2 katonát mert az ugy ygorsabb föelg hoyg a 4.slot pont ott van ahol a pipa igy 4klikel vna betn 2x5katona , viszotn igy is ugyan annyi a katontás mint eddig, semminem változott, ezen , ez igy nem lett jobb
    rotkiv3 írta: »
    xD ezen beszarok... az a segítség a toborzásnál, hogy automatikusan áttesz a 2.mezőbe, ha 2-t toborzol és így nem kell arra rákattintanod, hogy tudj +1-ezni.... hát ezen beszarok...
    Inkább raknák be az én ötletemet, sokkal gyorsabban lehet toborozni szerintem egy olyannal mint ezzel... :D
    4klik egérmozagatás nélkü, igy könyebb , de igy nem lett kevesebb katintás.
    eszközöknél csak a létra került elöre, a többi miért nem? 0darab 20%-os dobozom van és mégis az a 2slotban van támadásipanelnél oké mert iyge könyebb vneni belöle, de ha nekem sima pasjzkell meg faltörö akkor jobra van 1 plusz katintásom továbbra is ez msot igy akrátk hoyg csak a léátrát tezsik elöre vagy igy sikerütl és madj ajvitani fogják?

rot nem kell katintani a mezökre hoyg hava aakrzs tobroorzni ez eddig is igy volt. én a 4.slotra aktitnottma ahola távos táamdo vna és ott nyomtam 4katintást amivel bekerült 2x5katona :D de a plusz 1 gomb let áttéve az utolso slotra, enynit lehet psorolni , vizsotn idö9ben nem javutl hanem romlot, mivel igy kat a katira kat apipára , utáan pluzs1 utáan kati pipa plusz1 , 1katintásal let ekvesebb ez igaz, csak igy az egeret kell mozagtnia ami az az 1 katintás lenne 2sec az egésr ide oda huzzás meg 3sec igy lényegesen 2secet bukunk, a mostnai frisitéssel. de kilehet küszöbölni és ennyi. jobb nem lett roszbbse, kb nem változott jelentösen.

laciqwer @ hu 2
    De kevesebb lett, mert nem kell rákattintanod a 2.3.4.5. mezőkre ha azokban is toborzol de ez nem nagy könnyítés... A +1-et ugyanúgy be kell nyomnod, ugyanúgy el kell inditanod azt a csomó toborzást, ugyanúgy egyesével minden várban, az én verziómban meg ez kb. mind 1 lépésben lenne...
    megvan , de eddig az elsö mezön volt a focus a +1nél, de ha én 2x teszekbe 2 katonát mert az ugy ygorsabb föelg hoyg a 4.slot pont ott van ahol a pipa igy 4klikel vna betn 2x5katona , viszotn igy is ugyan annyi a katontás mint eddig, semminem változott, ezen , ez igy nem lett jobb
    4klik egérmozagatás nélkü, igy könyebb , de igy nem lett kevesebb katintás.
  • manualmanual Bejegyzések: 13
    Hát toborzásnál én semmi változást nem látok hiába nézegetem
  • Randiguru (HU2)Randiguru (HU2) HU2 Bejegyzések: 219
    A Védelem fülnél ha közeli védőket rakunk, akkor nem látszik, hogy mennyi a harcérték, illetve ha távoli védők vannak akkor a távoli védelem értékébe nincsen benne a várpk. általi harcérték...

Amúgy a legújabb veterán katonák olcsóbbak lettek - Király rangtól szintén - , így már "megéri".
    70. szint +++

"Ami kocka azt gurítjuk, ami kerek azt cipeljük!"
    MINDEGY
  • krisztian69 (HU2)krisztian69 (HU2) HU2 Bejegyzések: 711
    manual írta: »
    Hát toborzásnál én semmi változást nem látok hiába nézegetem

A változás az, ha 2, vagy több mezőben toborzol, akkor csak az elsőnél kell segítséget kérned, a többit automatikusan benyomja.
    hol? mert nyomtam 1 katonát tesztként rányomta a +1-re és utan mgé 2slotba tetem katonát hát nem volt auton a +1 ,
    A változás az, ha 2, vagy több mezőben toborzol, akkor csak az elsőnél kell segítséget kérned, a többit automatikusan benyomja.

annyi változot hoyg eddig uyg volt hyog ynomtál 5x5katonát be, és az elsö katonán volt a fokus, nah most ha nyomsz 5x5-öt akor az 5.-en lezs a fokisz és az kap +1-et de attol még végig kel katitn visza felé, max abban van kaitntás ajvitűs hoyg ha kaitntasz katiara pipa +1 kati pipa +1 ez vna most
    eddig ez volt hoyg
    kati pipa +1 kati pipa kiválaszt +1 kati pipa kiválaszt +1
    szoval a kiválasztot megsporolták, elvielg, kivéve h ugy tobrozol hoyg akti pipakatipipakatipipakatipipa, akkor a kiválaszt is emg van ergo a többségnek nem sporoltak katintás-t

laciqwer @ hu 2
Sign In to comment.