Új moderátorokra van szükségünk!
Csapatunkba folyamatosan keresünk tehetséges embereket. Azaz éppen téged! Ha úgy gondolod, tudnál nekünk segíteni a szervezésben és a tájékoztatásban a közösségünk számára, és közben a szórakoztató oldaladat is megfelelően tudod használni, kérjük, jelentkezz. A fórumon, a bejelentésekkel közzétett kulisszatitkoknál, a Discordon és a közösségimédia-csatornáinkon is szükségünk van emberekre.
Ha felkeltettük az érdeklődésedet, kattints IDE.
Frissítés: Idegen invázió
Sign In to comment.
Nem, hiszen más szervereken még tarthat a Berimond...
Mindig hétvégére rakják be!
Nagy a csend júliusban 15-én 25-én is volt most meg lassan eltelt egy hónap a legutóbbi Invázió óta!
Berimond van még, kb. 1 hét...
Persze nem állítom h ez nem egy jogos válaszreakció a játékosok részéről...
Eddig csak egyszer ment nekik a hétvégére való betétel.
Nem baj, biztos sokan nem dolgoznak és ilyenkor
Katasztrófa
Amikor hétvégére tették, nyíltan ide is kifejtettem, hogy ez nagyon is jó volt így. De most ha azt vesszük, ma és holnap is még dolgozom (ahogy sokan mások) és ilyenkor nem nagyon tudnak majd támásokat indítani. Az egy dolog, hogy a szövink kivédi a bejövőket, de ugye az nem számít a versenybe.
Itt megint csak az nyer, aki 0-24be tolja.
Ezt nem veszik figyelembe.
Bár kezdek eljutni arra a szinte, hogy kijelenthessem 100%-ig biztosan, hogy emberi empátia hiányával küzdő, üzleti érzék és számítástechnikai alaptudású a fejlesztői brigád.
Valamint elnézve, hogy a fórum vezetői is aznap jelentik be, hogy: figyeljetek ökrök, pillanatok kérdése és jön hotfix, beteszünk ezt azt, idegenek stb, az azt mutatja, hogy vagy ennyire nem érdekli őket sem mi van a játékban (bár nem hiszem, hogy ez a nyerő tipp) vagy inkább őket is ennyire megkésve értesítik mindenről, ami elég szánalmas teljesítmény (és szerintem ez a valós ok).
Még őket sem tisztelik meg annyival, hogy 2-3 nappal ham,arabb jelezzék nekik, hogy mi lesz és, hogy osszák meg a játékosokkal mire számítsanak.
Minek ide meglepi doboz, ha elég meglepit adnak onnan nekünk?
A másik, hogy Litvánok voltak már...
Nemes Tamás0
Elizium, besorolásom:kincstárnok
61-es szinten tartózkodom és nem áll mondómban lejeb menni, magyar 2-n vagyok!
aki nem hiszi az ne is járjon utána mert megéri;)
Az vígasztaljon, hogy ma csütörtök van, és 4 napig tart, tehát, csüti, péntek, szombat, vasinap, tehát ígyis benne van a hétvége, az meg mindegy, hogy merre tolódik a másik 2 nap, ami nem szombatra vagy vasárnapra esik...
Mivel az hullámondként nem tudsz mindenből vinni, elég nehéz lenne minden hullámba mindent nullázi....és mi van ha árokra visz meg pajzsot, de falra nem? Akkor meg amitt veszítesen?
Ez az elméleted bukik amíg nem tudsz hullámonként mindenből vinni...
A védekezésért kapunk pontot vagy se?
Védésért is jár a pont.....
Legendás szint: 800
Nemesi cím: Vakmerő
Érdem: Változó
Szövetség: Hűség követei (50)
Rang: Vezető
WarriorHunterHU @ hu 2