Új moderátorokra van szükségünk!
Csapatunkba folyamatosan keresünk tehetséges embereket. Azaz éppen téged! Ha úgy gondolod, tudnál nekünk segíteni a szervezésben és a tájékoztatásban a közösségünk számára, és közben a szórakoztató oldaladat is megfelelően tudod használni, kérjük, jelentkezz. A fórumon, a bejelentésekkel közzétett kulisszatitkoknál, a Discordon és a közösségimédia-csatornáinkon is szükségünk van emberekre.
Ha felkeltettük az érdeklődésedet, kattints IDE.
Frissítés: Idegen invázió
Sign In to comment.
Most lett elegem ebbol az idegen invaziobol.
Most jon ram a 3. tamadas egy alientol, de meg be sem ert es mar jon a 4. is.
Tenyleg ket tamadas jon ram egyszerre? Nehogy tul tudjam elni, mikozben egy tegnapitol ezerrel egek meg, ami egy 70es idegentol jott full 300 rubinos eszkozzel es 1000 feletti sereggel?
Kozben egy tagomat is tamadjak, akinek vedoket kuldtem. Koszi szepen. Azt hiszem En is gondolkodni fogok azon, hogy folytassam-e tovabb ezt az egesz jatekot.
Szövetsegi besorolás : VEZETÖ
Szerver : HU2
Te tapasztalt játékosnak tűnsz thunder8
A legújabbról mindjárt töltöm fel a képet.
Bocs a képekhez még lusta voltam:
http://hu.board.goodgamestudios.com/empire/showthread.php?24155-Hib%C3%A1san-m%C5%B1k%C3%B6d%C5%91-k%C3%B6vek&p=206915#post206915
Itt is hasonló a helyzet. Mire a moderátorok által és ott esetleg változtatás állna be . Addigra már sokan besokalva abba hagyják játékukat. megunták hogy nem történik valójában semmi.
Hetek óta írunk be és valójában a kövek ott vannak szépek jó ötlet lehetne ha nem igy működne
de nem jó semmire egyáltalán. Értéktelen kacat.
Gondolom csak távosokkal védtél...
Nem azt állította, hogy ön buta, csak még keveset tud. Jegyeztek itt fel a krónikások olyan harcosokat is, akik háromszor kérték vissza supporttól az elveszett védőket, mert biztosan csaltak akik veszteség nélkül mentek be hozzá.
Mivel a játékos rengeteg rubint vett, vissza is kapta, ám a gonoszok ismét veszteség nélkül mentek be hozzá, egészen addig, míg megtanulta mit nem tud.
Ez a tudatlan ember, a sárkányt sem tudta beütni, fegyverárustól vett eszközökkel sem, 5000-6000 vesztett támadó után, azért kért segítséget, és megvilágosodott. (ingyen)
**A préda nem pofázik, csendben átadja magát az elmúlásnak, s megtér isteneihez.**
Kérlek beszélj szépen a játékosokkal Kalam Mekhar.
Egyébként (most irónia nélkül) örülök, hogy azért tiltás nélkül is sikerül néha orvosolni a helyzetet, normális emberi kommunikációval.
Szimplán felment a pumpa,mert ilyet azért még nem sűrűn tapasztaltam, de tényleg bocs a hangnemért. De pl Thunder8, Te se nézd a másikat béna kezdőnek,kérlek. Franc se akarja visszakapni az embereit...szimplán az értelmetlen hülyeségek ellen emelhessen már hangot az ember.
Kb 3000 pontot kaptak a múltkori invázióban.
Mert a játék valóban unalmas.
Valójában elég az ha ide belépünk és a felugró ilyen ablakok ajánlatait naponta felvásáróljuk.
igaz hogy havi bevételeink mindezt nem fedezik.
Egy a lényeg az hogy a szolgáltató meg a support meg mindenki elégedett legyen.
A jétékkal meg nem is érdemes valójában törödni.
Különben ma hallottam úgy fél füllel mennyi Amerikai Bank ment csődbe.
hisz valójában azok szintén igen jól intézik ügyeiket.
Különben is a pénz egyesek szerint dolgozik.
Hisz sok galléros szerint ez történik napjainkba is.
Meg igen okos elme szerint
Bár mikor kiraktam az asztalra egy 10 000 valahogy az nem igazán akart.
lehet hogy nem mindegyik hajlandó erre ??
Itt is ha fizetünk valójában nem játszunk igen jó játékká válik így ez.
Ha estleg valaki abba kételkedik hogy nem zavarodtam meg ??
Megnyugtatom sok igen sok rubint felugró ablakot látok mikor belépek.
Néha időbe telik hogy esetleges már szinte felesleges játékomhoz eljussak.
sőt nem mások felmenő rokonságát hanem a hozzám hasonlókat érdemes emlegetni.
Természetesen jó értelembe.
mert valójában ésszel is megáldottak minket
Regelj be és megtudod.
Egyébként ne a létszámuk miatt aggódj. Putyin papa idecsörrent egyet kis hazánkba, aztán levágják az áramot is arra a 3 napra.
Na most van elegem ebből a szemétségből most is van 2. bejövő támadás a szöviben ráadásul égő kastélyokra védelem alig van ez már szemétség a fejlesztők részéről.:mad:
Az egyik játékostársamnak például már 22 000 rubinos a kára az idegenek miatt szóval ébresztő kedves űzemeltetők !!