Új moderátorokra van szükségünk!
Csapatunkba folyamatosan keresünk tehetséges embereket. Azaz éppen téged! Ha úgy gondolod, tudnál nekünk segíteni a szervezésben és a tájékoztatásban a közösségünk számára, és közben a szórakoztató oldaladat is megfelelően tudod használni, kérjük, jelentkezz. A fórumon, a bejelentésekkel közzétett kulisszatitkoknál, a Discordon és a közösségimédia-csatornáinkon is szükségünk van emberekre.
Ha felkeltettük az érdeklődésedet, kattints IDE.
Frissítés megbeszélése: Drágakövek
Sign In to comment.
Majd MI eldontjuk, hogy kivel lepunk haboruba. Semmit nem er ha En kikapcsolom, de a szovi akinek a tagjat tamadom, nem tud rola, hogy van ujra ez a marhasag es nem kapcsoltak ki, mert csak a vezeto, vagy esetleg a helyettese teheti meg. Igy mindenkivel hadba lepunk vagy esetleg egesz nap irogassak, hogy ugyan nezd mar meg legyszi, hogy kikapcsolva van-e nalatok, mert ha igen, akkor jovok?!
Meg jo, hogy nem most van a szovi bajnoksag.
Szövetsegi besorolás : VEZETÖ
Szerver : HU2
Automatikus háború:
Múltkor berakták, oké...a tömeg megszavazta, hogy ez a messzemenő egyik legnagyobb b*romság. Igazuk volt.
Azért mert 1 valakit megtámadok, még nem azt jelenti, hogy akkor adjunk nekik, menjen orrba szájba 10-15 szövi is háborúba. Hisz egy szövi egy nap nem egy támadást indít. Vagy azt hiszitek, hogy itt az emberek heti 1* támadnak csak? :rolleyes:
Szóval az ember ha felkel, lehet, hogy már 3-5-7 szöövivel van háborúban? Ez nektek normális? :)Na mindegy...kinek a pap, kinek a paplan
Véleményem: 10/1
Drágakő:
Első ami eszembe jut, az a nevébe is benne van, drága
másrészt az, hogy a rablózások 98%-a ezt a cuccot hozza, ami ráadásul annyira gagyi, hogy más kifejezés nem is jut az eszembe rá.
Tehát mi az, hogy valamint mondjuk 2%-ra ad? 100-ból 2-szer fogja megkapni a bónuszt? Ez most komoly? :DD
Erre azt tudom mondani, hogy ti a fizetéseteket az esetek 2%-ban kapjátok meg akkor
Másrészt az, hogy a szövetségi kovácsműhelyben is ezt adja, már több a soknál. Több ezer aranyat adjak ki erre a szenny kőre? Pfff....
Drágakő: 10/-5
Összességében: Fizetni nem fogok egy forintot sem rubinokra, hisz ezentúl nincs értelme, hisz felszereléseket nem találok (csak az esetek 2%-ban
Értelmetlen az egész lassan....tegnap már odáig jutottam, hogy fent se akartam lenni...már már unottan néztem az eseményeket...sőt, még egy filmet is elindítottam mellette a gépemen, pedig sose szoktam, mert az mindig a másikon megy...de ennyire élveztem ez az "új empire-t"...
Szóval remélem nagyon hamar jön a helyreállítása, és kiveszik mindkettőt. Mert ennek a kőnek a mérséklésének se látom értelmét, mert így elveszítí a játék a stratégiai játék részét és átmegy szerencsejátékba.
Ja és persze a valós pénz beleölését is jegelem addig, amíg nem látom újra értelmét
Remélem sokan így tesznek és a bevételük megcsappanása után átgondolják majd, hogy jobban érdekelje-e őket a játékosok véleménye, mint ez az értelmetlen heti újítás, ami csak ront mindenen. Inkább a bugokat vennék ki (mert az ugye azóta se csinálták meg...ugrálnak a nyilak, a váram alatt nyersi küldésnél még mindig ott a felkiállítójel, mintha szövit keresnék és stb...).
Köszönöm mindenkinek, aki vette a fáradtságot és elolvasta.
Üdv,
Dani
Nem költünk rá. Sőt fent létünket is csökkenteni fogjuk a netten itt.
Mert felesleges itt lenni oly sokat ha a tiltakozások ellenére nincsenek változtatások. Vissza állítások.
Ha játékosokt el akarják a játéktól tériteni kedvüket venni akkor a szolgáltató vagyis a szerkesztők a legjobb utón haladnak.
Nem kivánunk mindeféle rossz ötleteikhez itt létünkkel hozzá járulni.
Nem vagyunk hajladóak mindenféle rossz ötletet követni.
eddig útóbbi időkben azt lehet észre venni a legtőbb frissités ujdonság bevezetés nagy felháborodást váltott ki.
a hiba nem a játékosokban van.
Érdemes ezt figyelembe venni.
Mig nincs váltóztatás csökkentem az itt létemet kérni fogom tagságot is nálunk.
Ez igy nem játék hanem egy fajta rányomási kényszer az itt levőkre.
visszataszitó és elgondolkodtató. !!!!
Csúnyát nem íronk nem megyek le egy bizonyos szintre.
a játékra egy rubintot nem kivánunk költeni ezek után. Úgyanis felesleges . Főleg ilyen erőltetett újítások után.
Remélem lesz valami okos megoldás a drágakövekre, mert 17.500 rubin egy 5-ös pakk ahol 1 hármas szintű a garantált, azaz 3500 rubin egy drágakő. 10-es szintűhez még mindig 326.592 hármas szintű drágakő kellene, aminek az ára 1.143 (azaz egyezerszáznegyvenhárom) MILLIÓ rubin a kovácsolások nélkül, ami még jópár millióba kerülhet, vagy marad az év tizedekig való gyűjtögetés? Esetleg lesz valami fejlesztő a drágakövekhez, aki kicsit nagyobb léptekben tudja fejleszteni némi aranyért, és rubinért?
és most is karban tartás van
Szia Lord:)
Csatajelentésben a részleteknél a pk mellett látható , hogy mikor volt aktív a "drága"kő:)
én sem nagyon értem hogy miért nem lehet állítani elvégre azt lehet állítani hogy a katonák élelmet, fát vagy követ hozzanak, nem jelenthet nagyobb gondot ha azt is lehetne állítani hogy drágakövet vagy felszerelést hozzanak
kövek
Ha meg esetleg az eladást leállitják döntöttünk többen elhagyjuk ezt a játékot.
siralmas ami itt megy
Irány a Velencei tó
Megvárjuk mig változtatnak ha nem akkor nelkünk kell .
Ahol nem érezzük jól magunkat oda nem kell belépni
Ily egyszerü.
Sokan nem tudják játékuk nem végtelen. csak egy időszak.
Nem kell mindehez görcsösen ragaszkodni.
valójában aki nem azt teszi az a szabad
Nem gyűjtünk követ . nem háboruzunk. nem veszünk részt abba amit ide beraktak.
Kivárjuk mi lesz.
nem veszünk részt benne és kevesebbet fogunk gépközelben tölteni. Ha meg esetleg háborút kiván valaki kezdeni bár nálunk idöben kapcsolt egy tagunk . akkor lelevelezzük nem kivánjuk igy ezt a játékot játszani nem kivánunk háborut Meg hétvégi géphez kötötséget sem. Nyár van egy kötelező a szövinkben . Ha valaki jó időben távol marad kötelezöen érezze jól magát
Csak azt nem veszik figyelembe hogy valószínűleg rengetegen se (valós)pénzt se időt nemfognak a játékra költeni!!
Ami kicsit bökdös az az automatice háború...==> diplomata vagyok így is van elég dolgom nem kell még ez is, amúgy meg szerintem felesleges...
A másik ami viszont nem kissé zavar az a kavicsok..Ezekkel csak azt fogjátok ténylegesen elérni, hogy egyre kevesebb lesz az AKTÍV felhasználótok 'pont' röviden és tömören ennyi.Nem hiszem, hogy ezt képes lesz a nagyobb része lenyelni...és az szerintem nektek se igazán jó hogyha kevés a játékos
Én is azok mellé állok akik ezt a két frössítést kivonnák a játékunkból.Remélem mihamarább észreveszitek ezeket a nem igazán jó dolgocskákat és kiveszitek őket.:)
Üdv,Milán
szerintem nem látszik, csak az látszik, hogy mekkora eséllyel lenne aktív a hatás. Csatajelentéskor annak kellene számomra látszani, ami aktív is volt és akkor már x% esély bevezető nélkül. Esetleg az jelentheti hogy aktív valamelyik, ha a drágakő ott felül megjelenik a a parancsnokoknál? Ha valakinek sikerült sikeres köves támadást végrehajtani az igazán megoszthatná velem.
Illetve az is kérdés, hogy a beigért 1-5 szintű kövek közül a 4-5 szintűek hol leledzenek, mert eddig még csak 2-3 szintűket találtam.
Parancsnok. 5% az esély arra, hogy 10%-kal csökken az erős felszerelés találásának esélye.
Miért tegyem én ezt fel, ha rontom az esélyeket?
így néz, ki ha aktív a drágakő. Kicsit lehetett volna konkretizálni hogy hogy látszik ha aktív. A segítők nem térnek vissza mielőtt valaki megkérdezi.
Értelmetlen ez a köves dolog.
Jó lenne ha kivennék..