Csatlakozz a hivatalos Goodgame Discordhoz még ma!
Szeretnél olyan, hasonlóan gondolkodó játékosok közösségéhez csatlakozni, akikkel megvitathatod kedvenc játékaidat? Ne keress tovább, csatlakozz a GoodGame Empire Csoport Discord szerveréhez!
A szerverünk a tökéletes hely, hogy kapcsolatba lépj más játékosokkal a világ minden tájáról. Akár stratégiáról szeretnél beszélgetni, akár tippeket és trükköket szeretnél megosztani másokkal, vagy csak új barátokat szereznél, a közösségünkben mindezekre lehetőséged van.
És ez még nem minden - Discord szerverünk tagjaként exkluzív nyereményjátékokhoz és más különleges eseményekhez is hozzáférhetsz. Ez a tökéletes módja annak, hogy naprakész maradj a GoodGame Studios legújabb híreiről és frissítéseiről.
Szóval mire vársz még? Csatlakozz még ma a GoodGame Empire Csoport Discord szerveréhez, és kezdj el kapcsolatot teremteni harcostársaiddal a világ minden tájáról. Csak látogass el a https://discord.gg/goodgamestudios oldalra, hogy csatlakozz a mókához!
sajnos tényleg a rubin kérdése, de ha hagynák a játékot élesbe menni, akkor sokkal többen játszanának vele szerintem, ergo, jobban fogyna a rubin is
Szeretném megkérdezni, hogy égő várat miért támadhatnak az invázió során?
Azért mert bárki, bármikor támadhat égő várat...az, hogy nem sokan támadják az égő várakat az egy amolyan "íratlan" szabály. Én személy szerint úgy gondolom, hogy égő várat támadni nem szép dolog.
De ettől még vannak olyanok akik tesznek erre az "íratlan" szabályra, nyílván Szlovákia 1 "nagyurai" se nagyon foglalkoznak ezzel a dologgal.
Mi sem tudunk benézni az Ő kastélyaikba és Ők sem tudnak benézni a Mi kastélyainkba.
Ezért van az, hogy Ők - jelen esetben a Szlovákok - bizony égő várat is támadnak.
De ez teljesen egyértelmű, ezért nem is írtam le.
Ha látnák ki ég és ki nem talán foglakoznának vele kedves modi!(:
Arra még nem jöttél rá hogy se mi se ők nem tudják megnézni a várat?
Ezt olvasd el:
http://hu.board.goodgamestudios.com/empire/showthread.php?23076-Friss%C3%ADt%C3%A9s-megbesz%C3%A9l%C3%A9se-Idegen-inv%C3%A1zi%C3%B3&p=202555&viewfull=1#post202555
Ki győzőtt valami apró statisztika valami?
Így kicsit céltalan, jönnek támadnak, támadunk elmennek, csend...
Na ez most mi? BUG?
Most szolt, hogy az erodjere is volt egy jatekostol tamadasa (hoditas), de arrol sem kapott jelentest.
Szövetsegi besorolás : VEZETÖ
Szerver : HU2
Pl . :Lekémkedem,kiírja mivel véd,támadnám -erre "bérelj fel egy kémet" üzi fogad. ???
Bejövő alienem 7 percre volt épp most,nem volt felszerelésbónusza egyéb csak 5 % utazási sebessége. ???
Lekémkedem 31-es idegent : 37 % várárokvédelme van,parancsnokán nincs semmi felszerelés. ???
Legközelebb már csak azt látom,hogy égek.De sokaknak igazuk van : ezek legalább nem nálunk reklamálnak.:)(szövid szövetségesének szövetségese,ilyet is kaptam már,ez most legalább nincs)
Amúgy nekem sem tetszik ez az event,de most jól jött,mert ez a zsoldosos újítás a küldetésekkel nagyon béna lett szerintem.Itt 4 órába meglett az elvesztett védőm,minimális aranyba került és kb 20-25 támadómba.
Innen ment némi halálegység meg vándor,hogy szokják a szlovákok!Maradt az előző akcióból.
Szeretném tudni a végeredményt!Matematikailag kiszámítható!
Ki a győztes?Ha nem mi az bunda!
Nincs nagy baj ezzel az eventtel, csak az, hogy tele van hibakkal.
Most tamad a tagom (aki nem kapott jelentest a tamadasrol) egy ilyen alient. Ki van pipalva, hogy lathato legyen a tamadas, de akarhogy meresztem a szemem, sehogyan sem latom. Mas sem a szovinkbol. Nem kap jelentest a tamadasokrol amit a rendszer kuld ( ha mukodik) automatikusan.
Hat ez mar csak egy ilyen nap.
A nyeremenyedhez gratulalok.
Legalabb van benne valami jo is.
Szövetsegi besorolás : VEZETÖ
Szerver : HU2
Én sem bírom,hogy erőltetik ezt az eventet,mikor teli van hibával.
"Ez ilyen nap" ? -még visszavan ebből 2 nap
Esetleg egy kém tábor a rablóbárók királyával még jöhetne,csak 2 szövitagot támadott le ma rablóbáró.