Főoldal Hungarian Bejelentések és hírek megbeszélése

Csatlakozz a hivatalos Goodgame Discordhoz még ma!

Szeretnél olyan, hasonlóan gondolkodó játékosok közösségéhez csatlakozni, akikkel megvitathatod kedvenc játékaidat? Ne keress tovább, csatlakozz a GoodGame Empire Csoport Discord szerveréhez!

A szerverünk a tökéletes hely, hogy kapcsolatba lépj más játékosokkal a világ minden tájáról. Akár stratégiáról szeretnél beszélgetni, akár tippeket és trükköket szeretnél megosztani másokkal, vagy csak új barátokat szereznél, a közösségünkben mindezekre lehetőséged van.

És ez még nem minden - Discord szerverünk tagjaként exkluzív nyereményjátékokhoz és más különleges eseményekhez is hozzáférhetsz. Ez a tökéletes módja annak, hogy naprakész maradj a GoodGame Studios legújabb híreiről és frissítéseiről.

Szóval mire vársz még? Csatlakozz még ma a GoodGame Empire Csoport Discord szerveréhez, és kezdj el kapcsolatot teremteni harcostársaiddal a világ minden tájáról. Csak látogass el a https://discord.gg/goodgamestudios oldalra, hogy csatlakozz a mókához!

Frissítés: Idegen invázió

14981

• tj27 (HU2)tj27 (HU2) HU2 Bejegyzések: 94
    szerkesztette ezt: 11.07.2014
    thunder8 írta: »
    De, így lenne értelme, de ez állítólag nehéz, ami még igaz is (bár ők lehetetlent írtak, ami viszont nem igaz). Persze adódik a kérdés, hogy akkor vajon miért ilyennel próbálkoznak...
    Ehhez jelenelg semmi ész nem kell, a 200fős kastélyokat hamar lecsapni, ahol meg van 800-1000 védő arra felpakolni 500 zászlóval, csak rubin kérdése, hogy ki mennyi pontot szed össze.

sajnos tényleg a rubin kérdése, de ha hagynák a játékot élesbe menni, akkor sokkal többen játszanának vele szerintem, ergo, jobban fogyna a rubin is
  • thunder8thunder8 Bejegyzések: 294
    Eddig nem úgy volt, hogy a győzelem után egyből adott be új kastélyt célpontnak?
    thunder8 @ hu 2
  • marcsi61szmarcsi61sz Bejegyzések: 4
    Sziasztok!

Szeretném megkérdezni, hogy égő várat miért támadhatnak az invázió során?
    marcsi61sz @ hu 2
    Talán meglepő lesz válasz, de azért mert így találták ki a cégnél...
    marcsi61sz írta: »
    Sziasztok!

thunder8 @ hu 2
  • The Red Baron (HU2)The Red Baron (HU2) Bejegyzések: 83
    marcsi61sz írta: »
    Sziasztok!

Azért mert bárki, bármikor támadhat égő várat...az, hogy nem sokan támadják az égő várakat az egy amolyan "íratlan" szabály. Én személy szerint úgy gondolom, hogy égő várat támadni nem szép dolog.
    De ettől még vannak olyanok akik tesznek erre az "íratlan" szabályra, nyílván Szlovákia 1 "nagyurai" se nagyon foglalkoznak ezzel a dologgal.
    Ja, mert egyébként be lehet látni a szlovák várakba, és megnézni, hogy ég-e...
    Maverick írta: »
    Azért mert bárki, bármikor támadhat égő várat...az, hogy nem sokan támadják az égő várakat az egy amolyan "íratlan" szabály. Én személy szerint úgy gondolom, hogy égő várat támadni nem szép dolog.
    De ettől még vannak olyanok akik tesznek erre az "íratlan" szabályra, nyílván Szlovákia 1 "nagyurai" se nagyon foglalkoznak ezzel a dologgal.
    thunder8 @ hu 2
  • Belfegor. (HU2)Belfegor. (HU2) HU2 Bejegyzések: 156
    Most akartam irni,nem is lehet benezni!
    BelfegorPlayer @ hu 2
    ...és hol olvastatok olyat, hogy be lehet nézni?
    Mi sem tudunk benézni az Ő kastélyaikba és Ők sem tudnak benézni a Mi kastélyainkba.

Ezért van az, hogy Ők - jelen esetben a Szlovákok - bizony égő várat is támadnak.
    De ez teljesen egyértelmű, ezért nem is írtam le.
  • szerkesztette ezt: 11.07.2014

Ha látnák ki ég és ki nem talán foglakoznának vele kedves modi!(:
    Arra még nem jöttél rá hogy se mi se ők nem tudják megnézni a várat?:confused:
    Ha látnák ki ég és ki nem talán foglakoznának vele kedves modi!(:
    Arra még nem jöttél rá hogy se mi se ők nem tudják megnézni a várat?:confused:

Ezt olvasd el:
    http://hu.board.goodgamestudios.com/empire/showthread.php?23076-Friss%C3%ADt%C3%A9s-megbesz%C3%A9l%C3%A9se-Idegen-inv%C3%A1zi%C3%B3&p=202555&viewfull=1#post202555
    Ez a megfogalamzás erősen azt engedi sejtetni, hogy tesznek rá a szlovákok, hogy ég-e a vár vagy sem. Pedig nem ez a helyzet, egyszerűen nincs lehetőségük tudomást szerezni arról, hogy lángol-e a vár vagy nem.
    ...és hol olvastatok olyat, hogy be lehet nézni?
    Mi sem tudunk benézni az Ő kastélyaikba és Ők sem tudnak benézni a Mi kastélyainkba.

Ezért van az, hogy Ők - jelen esetben a Szlovákok - bizony égő várat is támadnak.
    De ez teljesen egyértelmű, ezért nem is írtam le.
    thunder8 @ hu 2
  • jeno124 (HU2)jeno124 (HU2) HU2 Bejegyzések: 7
    hát nem tudom de nálunk elég szépen jönek a támadások és minden fel pakolva amit csak lehet
    jeno124 @ hu 2
  • LélekfalóLélekfaló Bejegyzések: 76
    Arról lehet már tudni valakit, hogy lesz valamiféle összehasonlítás a végén??
    Ki győzőtt valami apró statisztika valami?
    Így kicsit céltalan, jönnek támadnak, támadunk elmennek, csend...
    Isten ördöge
  • manualmanual Bejegyzések: 13
    Jo volna ha event ideén is lehetne látni melyik nemzetiség vezet hány % -kal fel lenne tüntetve :)
  • Alicia2Alicia2 Bejegyzések: 204
    Az egyik tagunkra jott egy tamadas egy ilyen alientol,de nem kapott rola jelentest. Mar kb. 15 perce csapodott be.
    Na ez most mi? BUG?:confused:

Most szolt, hogy az erodjere is volt egy jatekostol tamadasa (hoditas), de arrol sem kapott jelentest.
    Szövetseg: ZÖLD ÍJJÁSZ
    Szövetsegi besorolás : VEZETÖ
    Szerver : HU2
  • Deltaxqwe2Deltaxqwe2 Bejegyzések: 63
    Alicia2 : vannak érdekességek mindig. 1-2 dolgot "javítanak" ,3-4 elromlik.
    Pl . :Lekémkedem,kiírja mivel véd,támadnám -erre "bérelj fel egy kémet" üzi fogad. ???
    Bejövő alienem 7 percre volt épp most,nem volt felszerelésbónusza egyéb csak 5 % utazási sebessége. ???
    Lekémkedem 31-es idegent : 37 % várárokvédelme van,parancsnokán nincs semmi felszerelés. ???
    Legközelebb már csak azt látom,hogy égek.De sokaknak igazuk van : ezek legalább nem nálunk reklamálnak.:)(szövid szövetségesének szövetségese,ilyet is kaptam már,ez most legalább nincs)
    Amúgy nekem sem tetszik ez az event,de most jól jött,mert ez a zsoldosos újítás a küldetésekkel nagyon béna lett szerintem.Itt 4 órába meglett az elvesztett védőm,minimális aranyba került és kb 20-25 támadómba.
    Deltaxqwe2 @ hu 2
  • Belfegor. (HU2)Belfegor. (HU2) HU2 Bejegyzések: 156
    Pont azert irtam mert egyertelmu! De ez nem vita kerdes csak kerdeztek! Ez a pontos valasz amit most irtal. :)
    BelfegorPlayer @ hu 2
  • laci20120624 (HU2)laci20120624 (HU2) Bejegyzések: 3
    Na szóval.
    Innen ment némi halálegység meg vándor,hogy szokják a szlovákok!Maradt az előző akcióból.
    Szeretném tudni a végeredményt!Matematikailag kiszámítható!
    Ki a győztes?Ha nem mi az bunda!
    laci20120624 @ hu 2
  • Alicia2Alicia2 Bejegyzések: 204
    Deltaxqwe2 írta: »
    Alicia2 : vannak érdekességek mindig. 1-2 dolgot "javítanak" ,3-4 elromlik.
    Pl . :Lekémkedem,kiírja mivel véd,támadnám -erre "bérelj fel egy kémet" üzi fogad. ???
    Bejövő alienem 7 percre volt épp most,nem volt felszerelésbónusza egyéb csak 5 % utazási sebessége. ???
    Lekémkedem 31-es idegent : 37 % várárokvédelme van,parancsnokán nincs semmi felszerelés. ???
    Legközelebb már csak azt látom,hogy égek.De sokaknak igazuk van : ezek legalább nem nálunk reklamálnak.:)(szövid szövetségesének szövetségese,ilyet is kaptam már,ez most legalább nincs)
    Amúgy nekem sem tetszik ez az event,de most jól jött,mert ez a zsoldosos újítás a küldetésekkel nagyon béna lett szerintem.Itt 4 órába meglett az elvesztett védőm,minimális aranyba került és kb 20-25 támadómba.

Nincs nagy baj ezzel az eventtel, csak az, hogy tele van hibakkal.
    Most tamad a tagom (aki nem kapott jelentest a tamadasrol) egy ilyen alient. Ki van pipalva, hogy lathato legyen a tamadas, de akarhogy meresztem a szemem, sehogyan sem latom. Mas sem a szovinkbol. Nem kap jelentest a tamadasokrol amit a rendszer kuld ( ha mukodik) automatikusan.
    Hat ez mar csak egy ilyen nap.
    A nyeremenyedhez gratulalok. :)
    Legalabb van benne valami jo is. :D
    Szövetseg: ZÖLD ÍJJÁSZ
    Szövetsegi besorolás : VEZETÖ
    Szerver : HU2
  • Deltaxqwe2Deltaxqwe2 Bejegyzések: 63
    Köszi,de csak egy itteni tagtól kapott támadásban elvesztett védőimet pótoltam ezen a módon.Tényleg nem bánnám ha lehetne választani,mint a nomádosnál is,penge-partnál...
    Én sem bírom,hogy erőltetik ezt az eventet,mikor teli van hibával.
    "Ez ilyen nap" ? -még visszavan ebből 2 nap :(
    Esetleg egy kém tábor a rablóbárók királyával még jöhetne,csak 2 szövitagot támadott le ma rablóbáró.
    Deltaxqwe2 @ hu 2
Sign In to comment.