Főoldal Hungarian Bejelentések és hírek megbeszélése

Csatlakozz a hivatalos Goodgame Discordhoz még ma!

Szeretnél olyan, hasonlóan gondolkodó játékosok közösségéhez csatlakozni, akikkel megvitathatod kedvenc játékaidat? Ne keress tovább, csatlakozz a GoodGame Empire Csoport Discord szerveréhez!

A szerverünk a tökéletes hely, hogy kapcsolatba lépj más játékosokkal a világ minden tájáról. Akár stratégiáról szeretnél beszélgetni, akár tippeket és trükköket szeretnél megosztani másokkal, vagy csak új barátokat szereznél, a közösségünkben mindezekre lehetőséged van.

És ez még nem minden - Discord szerverünk tagjaként exkluzív nyereményjátékokhoz és más különleges eseményekhez is hozzáférhetsz. Ez a tökéletes módja annak, hogy naprakész maradj a GoodGame Studios legújabb híreiről és frissítéseiről.

Szóval mire vársz még? Csatlakozz még ma a GoodGame Empire Csoport Discord szerveréhez, és kezdj el kapcsolatot teremteni harcostársaiddal a világ minden tájáról. Csak látogass el a https://discord.gg/goodgamestudios oldalra, hogy csatlakozz a mókához!

Frissítés: Idegen invázió

13281

• Cirax (HU2)Cirax (HU2) HU2 Bejegyzések: 2
    szerkesztette ezt: 26.06.2014
    Sziasztok!

Nos a véleményem erről a Litvánokról annyi lenne,hogy jó dolog ez,ám picit fejleszteni kellett volna még.
    Miért is? Nem elég,hogy az egyik 18-as Litvánra ráküldtem 144 csapatot,3és fél óra alatt tették meg a távot amit egyébként 2 óra alatt tették volna meg ( valódi játkossal ),mire odaért a csapatom,kaptam egy olyan üzit,hogy nem történt támadás....
    Irány vissza 3és fél órámba került a semmi és 144 katonámba akiket ez idő alatt eltudtam volna küldeni más nem szimulált játékosra-játékosokra.Így most hogy támadjak legközelebb?Megint meghiusúl a támadásom?
    Töpszlix @ hu 2
  • Alicia2Alicia2 Bejegyzések: 204
    Ez most valami vicc????? Jon egy idegen tamadas az egyik tagomra. Nagyon kemenyenen nyomja a tamadast.

Eszkoz nulkul es 23 demonegyseg jon ossz. A tagom 47-es szintu. Ennyire azert ne nezzenek mar bolondnak, hogy tenyleg 23 kati jon eszkoz nelkul tamadni. Ezt tuti nem jatekos inditotta. Meg egy RB is komolyabb sereggel jon.
    Szövetseg: ZÖLD ÍJJÁSZ
    Szövetsegi besorolás : VEZETÖ
    Szerver : HU2
  • manualmanual Bejegyzések: 13
    Gratulárok ismét aki ezt kitalálta mi lenne ha valami jó is csinálnának ami nekünk is tetszene és nem lenne hibás vagy értene is hozzá olyanak kéne ezt csinálnia nem látni a bejövö kürtöt mindenkinél csak akkor ha frisitek most álandoan frisiteni kell hogy lehesen látni kinél jön a bejövö ?
  • HeroBalazsb2040HeroBalazsb2040 Bejegyzések: 207
    thunder8 írta: »
    Írd ki, hogy Board Moderator, értékelik a poént ;)
    Nem találom a kezelőpultnál, nincs ilyen. :(
    Sziasztok!

Én már nem játszok! Lehet fosztogatni!
  • szerkesztette ezt: 26.06.2014
    Nem találom a kezelőpultnál, nincs ilyen. :(

Kattints a Kezelőpultra és ott lesz bal oldalt kicsit lentebb
  • HeroBalazsb2040HeroBalazsb2040 Bejegyzések: 207
    Kapa333 írta: »
    Kattints a Kezelőpultra és ott lesz bal oldalt kicsit lentebb
    Profil módítása, igen, ez megvan, de ott a Tetszőleges információknál nincs olyan.
    Sziasztok!

Én már nem játszok! Lehet fosztogatni!
  • redponyredpony Bejegyzések: 33
    Alicia2 írta: »
    Ez most valami vicc????? Jon egy idegen tamadas az egyik tagomra. Nagyon kemenyenen nyomja a tamadast.

Eszkoz nulkul es 23 demonegyseg jon ossz. A tagom 47-es szintu. Ennyire azert ne nezzenek mar bolondnak, hogy tenyleg 23 kati jon eszkoz nelkul tamadni. Ezt tuti nem jatekos inditotta. Meg egy RB is komolyabb sereggel jon.

Mert? Én se indítottam több halálegységet, ha anélkül is nyerek :D
  • thunder8thunder8 Bejegyzések: 294
    Próbálom neked is elamgyarázni.
    Amiket te látsz támadások, azok olyanok, amik az elmúlt napokban órákban mentek ki a litván1 szerveren egymásra.
    A rendszer valszeg találomra válogatja be őket, és így leszedők meg farmolós seregek tömkelege is bekerül ide támadásként. Ezért is baromság az egész.
    Értsd, amit látsz támadást, azt nem ellened, vagy a társad ellen indították, hanem a saját szerverükön belül valakire.
    Alicia2 írta: »

thunder8 @ hu 2
  • Ariel (HU2)Ariel (HU2) Bejegyzések: 28
    Nem tud állítani. Egészen pontosan nem látja a táamdást, de állítani tud. úgy képzeld el, hogy mondjuk 5 percenként frissít a rendszer. Ha te most állítasz a váradban egy védelmet, akkor az mondjuk 5 perc múlva jelenik meg a klónváradnál a másik szerón. Ezért változhat a védelem, de direktbe állítani nem tud ellene, mert nem látja a támadást. Persze ez ettől még szar. :)

Azt csak a fórumhozzászólások alapján számolja.

Igen, mi is erre gondolunk. Mondjuk azt nem lenne rossz tudni, hogy milyen gyakorisággal frissülnek az "offline" várak? Milyen gyakorisággal jelennek meg a tulaj által a várában eszközölt változások?
    Ariel @ hu 2
    Amiket te látsz támadások, azok olyanok, amik az elmúlt napokban órákban mentek ki a litván1 szerveren egymásra.
    A rendszer valszeg találomra válogatja be őket, és így leszedők meg farmolós seregek tömkelege is bekerül ide támadásként. Ezért is baromság az egész.
    Értsd, amit látsz támadást, azt nem ellened, vagy a társad ellen indították, hanem a saját szerverükön belül valakire.
    És te ezt el is hiszed?:rolleyes:
    Ez egy humgug szerintem.
    Ezek kreált támadások is lehetnek amik a rubin költésre akarnak rávenni.
    Minek komplikálnák túl a másik szerverről való be "szimulálás"-al, ha egyszerüen szerveren belül is meg lehet oldani:rolleyes:
    A nem is olyan rég történt árnyék támadás sorozat se más szerverről küldött árnyak voltak.:rolleyes:
    Bár még hivatalos magyarázat eddig sem volt azzal kapcsolatban, gondolom nem is leszű
    Ami a ggs t érdekli az az hogy vedd a rubintot.
    és most veszik sokan mint a cukrot hogy az ádáz Litvánokat gyepálhassa.
    Ugyhogy bevált a frissités:cool:
  • Belfegor. (HU2)Belfegor. (HU2) HU2 Bejegyzések: 156
    Lehet benne valami mert mindenki +0 pontos! Azert bedobal fullos tamadasokat is! De Gil mintha irta volna ,hogy nem jott ossze a tenyleges kapcsolodas !Krealt ugymond litvan rablo tamadasok jonnek! :)
    BelfegorPlayer @ hu 2
  • kigyosa (HU2)kigyosa (HU2) HU2 Bejegyzések: 32

Ez remek!! Ha jól értelmezem..indíthatok én is támadást ha akorok, de ha nem akarnék akkor is mindegy indít egy régebbi támadásomat a szerver az idegen ellen...vagy ellenem. Mit ne mondjak..nagyon jó dolog!

A másik dolog pedig csak hab a tortán, állandóan frissíteni kell, hogy lássam a támadást!!! Az egyik társam úgy tudta meg az ellene jövő támadást, hogy szerencsére éppen belépett egy másik tagunk, és ő szólt. Mi akik már itt voltunk csak néztünk bután!
    kigyosa @ hu 2
  • The TeacherThe Teacher Bejegyzések: 94
    tamas24 írta: »
    Ez egy humgug szerintem.
    Minek komplikálnák túl a másik szerverről való be "szimulálás"-al, ha egyszerüen szerveren belül is meg lehet oldani:rolleyes:
    A nem is olyan rég történt árnyék támadás sorozat se más szerverről küldött árnyak voltak.:rolleyes:
    Bár még hivatalos magyarázat eddig sem volt azzal kapcsolatban, gondolom nem is leszű

Örülök, vannak akik gondolkodnak is. Az árnyéktámadás ennek volt az elő zenekara, csak ugye nem aratott sikert, mivel azok nem támadhatóak vissza, meg eléggé meg is kérdőjelezhető etikailag.
    Íme a megoldás, dobjuk be, hogy valós ellenfelek ellen harcolnak némi szimuláció közbeiktatásával, s lesznek páran akik elhiszik, igaz csak pár napig, de nem is kell tovább, hisz addigra vége is.
    ***Salvum fac Deus reginae***
    **A préda nem pofázik, csendben átadja magát az elmúlásnak, s megtér isteneihez.**
  • RaffaelRaffael Bejegyzések: 11
    szerintem kizárt hogy ezeket a támadásokat akár a saját serverükön inditották volna a Litvánok akár ellenünk de még azt is kizárom hogy igazi játékos inditotta őket bárhol bármikor nekünk eddig 3om támadás jött de abból 1 1000res sereg 0 eszközzel és 2 támadás ami 200-300 fős szintén 1ik 0 eszközzel másik meg 10-10 létrával :) ugye ti sem hiszitek el hogy a Litvánok ennyire bénák lennének :) mert mi valahogy nem vettük be ezt a maszlagot az tuti fix. ugyan akkor a dics pont vadászoknak azért ez jó kis móka ugyanis 3-4 sorba full lehet tenni pontozó eszközöket úgy hogy még a sereg is vissza jön és pont hegyeket generál ami mindnekinek jó ha szeretné :)
    Raffael @ hu 2
  • szroberto81szroberto81 Bejegyzések: 122
    Itt valójában kilóg nem a lóláb hanem egy egész ló. De ha az nem is egy kisebb őszvér.
    Nagyon elszúrták ezt a frissitést meg berakást .Elképzelhető hogy nem is fogjuk játszani.
    Nagyon elrontották. Az amit nagyon erőltetnek ellentétes hatást is kiválthat. egyik tagunk már elköszönt kéri a supportnál játéka törlését. Az egyik ok az is hogy nincs ideje annyit játszani. Mert valójában nem a játékból él de más sem. A legtöbb ember dolgozik. Nem a gépen . Munkával. Az fontosabb :)
    szroberto81 @ hu 2
  • Randiguru (HU2)Randiguru (HU2) HU2 Bejegyzések: 219
    Az eltűnt katonáim visszatértek, 1 piros pont a fejlesztőknek:)
    70. szint +++

"Ami kocka azt gurítjuk, ami kerek azt cipeljük!"
    MINDEGY
  • thunder8thunder8 Bejegyzések: 294
    Általában ilyen dolgokat nem szoktam megosztani. De továbbra is tartom, hogy egy hülyeség, mert ha senki sem tárol védőt a főkastélyában, akkor meg is halt a pontszerzés...
    Szerintük ebben van az izgalom, illetve praktikus ha nem tudjuk a helyes alapműködést, mert így nem tudunk hibáért reklamálni sem.
    Ariel írta: »
    Igen, mi is erre gondolunk. Mondjuk azt nem lenne rossz tudni, hogy milyen gyakorisággal frissülnek az "offline" várak? Milyen gyakorisággal jelennek meg a tulaj által a várában eszközölt változások?

Nekem is megfordult a fejemben, benne van ez is. Főleg az gyanús, hogy délután kaptunk két támadást, amik pontosan egyformák voltak, parancsnok, eszközök, minden terén.
    Hivatalos magyarázat nem fog jönni. Sajnos se a moderátorok se a supportosok nem igazán értenek a játékhoz. Talán sokan nem hiszitek el, de ez elsősorban nem az ő hibájuk, ők is hiányos tájékoztatást kapnak.
    tamas24 írta: »
    Ez egy humgug szerintem.
    thunder8 @ hu 2
  • Randiguru (HU2)Randiguru (HU2) HU2 Bejegyzések: 219
    Ugyanarra a kastélyra indított kémkedés délutánihoz viszonyítva, most teljesen mást mutatott!
    70. szint +++

"Ami kocka azt gurítjuk, ami kerek azt cipeljük!"
    MINDEGY
  • ogerg (HU2)ogerg (HU2) Bejegyzések: 51
    Kérem szépen elég komoly bugot találtam

Rám éppen egy bejövő támadás jön eddíg láttam az összetételt és a szöviben mindenki más is most egyik pillanatról a másikra nem látszik csak a "KB ennyi jön" számok látszanak. Ez kicsit fura hogy messzebbről jobban látszanak. na mindegy így is nyerek de azért fura
    ogerg @ hu 2
    ogerg2 írta: »
    Kérem szépen elég komoly bugot találtam

Rám éppen egy bejövő támadás jön eddíg láttam az összetételt és a szöviben mindenki más is most egyik pillanatról a másikra nem látszik csak a "KB ennyi jön" számok látszanak. Ez kicsit fura hogy messzebbről jobban látszanak. na mindegy így is nyerek de azért fura

Lépj ki be és megint fogod látni a részleteket is.
    Sajnos most ez így működik itt...
    10 percenként érdemes ki be lépkedni:rolleyes:
    Röhej de működik:)
Sign In to comment.