Csatlakozz a hivatalos Goodgame Discordhoz még ma!
Szeretnél olyan, hasonlóan gondolkodó játékosok közösségéhez csatlakozni, akikkel megvitathatod kedvenc játékaidat? Ne keress tovább, csatlakozz a GoodGame Empire Csoport Discord szerveréhez!
A szerverünk a tökéletes hely, hogy kapcsolatba lépj más játékosokkal a világ minden tájáról. Akár stratégiáról szeretnél beszélgetni, akár tippeket és trükköket szeretnél megosztani másokkal, vagy csak új barátokat szereznél, a közösségünkben mindezekre lehetőséged van.
És ez még nem minden - Discord szerverünk tagjaként exkluzív nyereményjátékokhoz és más különleges eseményekhez is hozzáférhetsz. Ez a tökéletes módja annak, hogy naprakész maradj a GoodGame Studios legújabb híreiről és frissítéseiről.
Szóval mire vársz még? Csatlakozz még ma a GoodGame Empire Csoport Discord szerveréhez, és kezdj el kapcsolatot teremteni harcostársaiddal a világ minden tájáról. Csak látogass el a https://discord.gg/goodgamestudios oldalra, hogy csatlakozz a mókához!
Nos a véleményem erről a Litvánokról annyi lenne,hogy jó dolog ez,ám picit fejleszteni kellett volna még.
Miért is? Nem elég,hogy az egyik 18-as Litvánra ráküldtem 144 csapatot,3és fél óra alatt tették meg a távot amit egyébként 2 óra alatt tették volna meg ( valódi játkossal ),mire odaért a csapatom,kaptam egy olyan üzit,hogy nem történt támadás....
Irány vissza 3és fél órámba került a semmi és 144 katonámba akiket ez idő alatt eltudtam volna küldeni más nem szimulált játékosra-játékosokra.Így most hogy támadjak legközelebb?Megint meghiusúl a támadásom?
Eszkoz nulkul es 23 demonegyseg jon ossz. A tagom 47-es szintu. Ennyire azert ne nezzenek mar bolondnak, hogy tenyleg 23 kati jon eszkoz nelkul tamadni. Ezt tuti nem jatekos inditotta. Meg egy RB is komolyabb sereggel jon.
Szövetsegi besorolás : VEZETÖ
Szerver : HU2
Én már nem játszok! Lehet fosztogatni!
Kattints a Kezelőpultra és ott lesz bal oldalt kicsit lentebb
Én már nem játszok! Lehet fosztogatni!
Mert? Én se indítottam több halálegységet, ha anélkül is nyerek
Rainbow Dash Pinkie Pie Twilight Sparkle Applejack Rarity Fluttershy
Amiket te látsz támadások, azok olyanok, amik az elmúlt napokban órákban mentek ki a litván1 szerveren egymásra.
A rendszer valszeg találomra válogatja be őket, és így leszedők meg farmolós seregek tömkelege is bekerül ide támadásként. Ezért is baromság az egész.
Értsd, amit látsz támadást, azt nem ellened, vagy a társad ellen indították, hanem a saját szerverükön belül valakire.
Igen, mi is erre gondolunk. Mondjuk azt nem lenne rossz tudni, hogy milyen gyakorisággal frissülnek az "offline" várak? Milyen gyakorisággal jelennek meg a tulaj által a várában eszközölt változások?
Ez egy humgug szerintem.
Ezek kreált támadások is lehetnek amik a rubin költésre akarnak rávenni.
Minek komplikálnák túl a másik szerverről való be "szimulálás"-al, ha egyszerüen szerveren belül is meg lehet oldani:rolleyes:
A nem is olyan rég történt árnyék támadás sorozat se más szerverről küldött árnyak voltak.:rolleyes:
Bár még hivatalos magyarázat eddig sem volt azzal kapcsolatban, gondolom nem is leszű
Ami a ggs t érdekli az az hogy vedd a rubintot.
és most veszik sokan mint a cukrot hogy az ádáz Litvánokat gyepálhassa.
Ugyhogy bevált a frissités:cool:
Ez remek!! Ha jól értelmezem..indíthatok én is támadást ha akorok, de ha nem akarnék akkor is mindegy indít egy régebbi támadásomat a szerver az idegen ellen...vagy ellenem. Mit ne mondjak..nagyon jó dolog!
A másik dolog pedig csak hab a tortán, állandóan frissíteni kell, hogy lássam a támadást!!! Az egyik társam úgy tudta meg az ellene jövő támadást, hogy szerencsére éppen belépett egy másik tagunk, és ő szólt. Mi akik már itt voltunk csak néztünk bután!
Örülök, vannak akik gondolkodnak is. Az árnyéktámadás ennek volt az elő zenekara, csak ugye nem aratott sikert, mivel azok nem támadhatóak vissza, meg eléggé meg is kérdőjelezhető etikailag.
Íme a megoldás, dobjuk be, hogy valós ellenfelek ellen harcolnak némi szimuláció közbeiktatásával, s lesznek páran akik elhiszik, igaz csak pár napig, de nem is kell tovább, hisz addigra vége is.
**A préda nem pofázik, csendben átadja magát az elmúlásnak, s megtér isteneihez.**
Nagyon elszúrták ezt a frissitést meg berakást .Elképzelhető hogy nem is fogjuk játszani.
Nagyon elrontották. Az amit nagyon erőltetnek ellentétes hatást is kiválthat. egyik tagunk már elköszönt kéri a supportnál játéka törlését. Az egyik ok az is hogy nincs ideje annyit játszani. Mert valójában nem a játékból él de más sem. A legtöbb ember dolgozik. Nem a gépen . Munkával. Az fontosabb
"Ami kocka azt gurítjuk, ami kerek azt cipeljük!"
MINDEGY
Szerintük ebben van az izgalom, illetve praktikus ha nem tudjuk a helyes alapműködést, mert így nem tudunk hibáért reklamálni sem.
Nekem is megfordult a fejemben, benne van ez is. Főleg az gyanús, hogy délután kaptunk két támadást, amik pontosan egyformák voltak, parancsnok, eszközök, minden terén.
Hivatalos magyarázat nem fog jönni. Sajnos se a moderátorok se a supportosok nem igazán értenek a játékhoz. Talán sokan nem hiszitek el, de ez elsősorban nem az ő hibájuk, ők is hiányos tájékoztatást kapnak.
"Ami kocka azt gurítjuk, ami kerek azt cipeljük!"
MINDEGY
Rám éppen egy bejövő támadás jön eddíg láttam az összetételt és a szöviben mindenki más is most egyik pillanatról a másikra nem látszik csak a "KB ennyi jön" számok látszanak. Ez kicsit fura hogy messzebbről jobban látszanak. na mindegy így is nyerek de azért fura
Lépj ki be és megint fogod látni a részleteket is.
Sajnos most ez így működik itt...
10 percenként érdemes ki be lépkedni:rolleyes:
Röhej de működik:)