Új moderátorokra van szükségünk!
Csapatunkba folyamatosan keresünk tehetséges embereket. Azaz éppen téged! Ha úgy gondolod, tudnál nekünk segíteni a szervezésben és a tájékoztatásban a közösségünk számára, és közben a szórakoztató oldaladat is megfelelően tudod használni, kérjük, jelentkezz. A fórumon, a bejelentésekkel közzétett kulisszatitkoknál, a Discordon és a közösségimédia-csatornáinkon is szükségünk van emberekre.
Ha felkeltettük az érdeklődésedet, kattints IDE.
Frissítés: Idegen invázió
Sign In to comment.
Persze, hogy jönnek, ha nem vered a rablókat, akkor is mennek rád!
A valós életet a munka viszi előre nem ez a játék.
itt egyesek forditva ültek a bilire.
Mert ahhoz hogy költsenek rá játszanak . azért hogy legyen miből hááát Dolgozni mennek. Meg esetleg olyan dolgot müvelnek a valós életben hogy nincs idejük belépni. Jó utón vannak a játék megútáltatásában
Gondolat háttér rubintot vegyenek ki a játékosoktól. lehetőleg mindeféle célozgatással ajánlásokkal.
újra felálltak a szerverek. Adatveszteségről egyelőre nincs tudomásunk, a folyamatban lévő támadások és a várak is megjelentek. Amennyiben van az ellenkezőjére példa, akkor kérlek írjátok meg ide a beszélgetésbe.
Új információ, ha eljut hozzánk, posztoljuk!
Nem hiszem el hogy nem értitek.
Akarbantartás alatt lelőttek minden szervert ígyx megszűnt a kommunikáció is a magyar 2-es és a Litván 1 szerver között így a karbantartás idelye alatt beérő támadásoke gy üres várba értek úgy üres hogy nem volt mögötte játékos hiszen szétszedték a szerverek közti komunikációt. Persze hogy nincs csatával visszafordultak a támadók. Igen kissé bosszantó dolog de könyörgöm most mindenki tegye fel a kérdést ez most olyan nagy baj az előbb még sokmindenkinek 1000-1500 egysége hiányzott most meg fordultak egy 5 órás kört 10.000 aranyért feleslgesen a ktonák. Na bumm mi van akkor
Egy fillért sem (nem csak azért, mert már nincs fillér) költök rubinra!
Nekem pont közbe ért volna be egy támadás az idegen kastély ellen és azt írta ki hogy nincs csata
evvel most elpazaroltam vagy 8 órát ami az oda vissza út és nem kaptam semmit se érte....
Sajnos, pedig arról volt szó, hogy fognak....
Mivel senki nem válaszol, ezért külön neked címzem (vagy bárkitől, aki tudja a választ).
Abban az esetben mi van, hogyha megtörtént a csata, kaptam 200 valamennyi dicsőségpontot, amivel elvileg a 60 királyőrséget meg kéne kapjam, de a sátorban 0 pontot jelez?
Helyre kellene állitani
Frissítetted az oldalt? Az talán segíthet!
Készülj a temetésre.
Szia,
kérlek írj a supportnak és csatold a csatajelentést meg a screenshotot a sátorból, ez alapján nagyon hamar kiutalják neked.