Csatlakozz a hivatalos Goodgame Discordhoz még ma!
Szeretnél olyan, hasonlóan gondolkodó játékosok közösségéhez csatlakozni, akikkel megvitathatod kedvenc játékaidat? Ne keress tovább, csatlakozz a GoodGame Empire Csoport Discord szerveréhez!
A szerverünk a tökéletes hely, hogy kapcsolatba lépj más játékosokkal a világ minden tájáról. Akár stratégiáról szeretnél beszélgetni, akár tippeket és trükköket szeretnél megosztani másokkal, vagy csak új barátokat szereznél, a közösségünkben mindezekre lehetőséged van.
És ez még nem minden - Discord szerverünk tagjaként exkluzív nyereményjátékokhoz és más különleges eseményekhez is hozzáférhetsz. Ez a tökéletes módja annak, hogy naprakész maradj a GoodGame Studios legújabb híreiről és frissítéseiről.
Szóval mire vársz még? Csatlakozz még ma a GoodGame Empire Csoport Discord szerveréhez, és kezdj el kapcsolatot teremteni harcostársaiddal a világ minden tájáról. Csak látogass el a https://discord.gg/goodgamestudios oldalra, hogy csatlakozz a mókához!
A köves-lassítást én sem értem.Nem tudják kiszámolni az indulási időket összehangolt támadáshoz? Nem bonyolult pedig.Tanuljon meg számolni,vagy ne akarjon falkában támadni.:))
500 fa meg kő plusz 1. óra prémium idő ez minden csak nem ajándék nevetséges az egész kilehet nyugodtam szedni a játékból.
500 ko,500 fa es 1 ora premium ido.
Anno ezt irtak:
Az ajándék a játékosszinttől függően eltérő lehet a különböző játékosok számára.
Bar a lehet az egy felteteles mod, de azert egy kicsit durva, hogy a 19/17/51/60-as szintu tagjaim ill. ugy latom mas jatekosok is mind ugyanazt az ajandekot kaptak.
Ajandek lonak ne nezd a fogat.
Hat ennek a lonak protkoja van.
Szövetsegi besorolás : VEZETÖ
Szerver : HU2
Nos, csak gondolj arra:
Elérted a 4.prémium szintet, tudsz kulcsozni +2-t, a napi belépési bónuszra gondoltam.
Az egyikből egy erős eszközt, felszerelést, vagy felügyelőt kapsz. A másikból valamilyen erős katonát, vagy ilyesmit.
A támadási bónusz sem rossz, mármint a sebesség, és a + dicsőségpont szerzés.
Összességében meg vagyok elégedve a mostani frissítéssel!
Igaz, de mindenesetre nagyon megéri! :cool: :rolleyes:
Nálam is csinálja egy ideig
Udhogy szerintem ezt kéne bele tenni!
:mad: de egy nagy *** sem tesznek bele!
hajrá Németek és a Brazilok!
Még levenni sem tudom a bábukat, nemhogy feltenni újakat!
"Ami kocka azt gurítjuk, ami kerek azt cipeljük!"
MINDEGY
Jó, halálegységet kaptam, de 2 db 20-24 e pénzbe került, azért viszont nem vettem meg. Most, az új frissítés után 7-8 e pénzért odaad 3 Kán-őrt, meg fát, követ, felszerelést! Ebből a szempontból viszont megéri, mert erős katonákat ad!
MINDEGY
Oké, de most nekem éppen ajánl: 1 Vándor számszeríjász, 14 Veterán buzogányos, 2 Királyőrség számszeríjásza, az egy menetben máris 17 katona. Miről is beszélünk?
MINDEGY