Főoldal Hungarian Bejelentések és hírek megbeszélése

Csatlakozz a hivatalos Goodgame Discordhoz még ma!

Szeretnél olyan, hasonlóan gondolkodó játékosok közösségéhez csatlakozni, akikkel megvitathatod kedvenc játékaidat? Ne keress tovább, csatlakozz a GoodGame Empire Csoport Discord szerveréhez!

A szerverünk a tökéletes hely, hogy kapcsolatba lépj más játékosokkal a világ minden tájáról. Akár stratégiáról szeretnél beszélgetni, akár tippeket és trükköket szeretnél megosztani másokkal, vagy csak új barátokat szereznél, a közösségünkben mindezekre lehetőséged van.

És ez még nem minden - Discord szerverünk tagjaként exkluzív nyereményjátékokhoz és más különleges eseményekhez is hozzáférhetsz. Ez a tökéletes módja annak, hogy naprakész maradj a GoodGame Studios legújabb híreiről és frissítéseiről.

Szóval mire vársz még? Csatlakozz még ma a GoodGame Empire Csoport Discord szerveréhez, és kezdj el kapcsolatot teremteni harcostársaiddal a világ minden tájáról. Csak látogass el a https://discord.gg/goodgamestudios oldalra, hogy csatlakozz a mókához!

Frissítés megbeszélése: Zsoldosok tábora

146

• kukac111 (HU2)kukac111 (HU2) Bejegyzések: 24
    szerkesztette ezt: 23.06.2014
    már is találtam egy hibát igaz nem olyan nagy hiba nem mutassa, hogy menyi rubint tettünk be a szövetség kasszájába. :)
    Soli Deo gloria / kukac111
  • AbominusAbominus Bejegyzések: 5
    Na ez megint nem nyert, kedves (bár ahogy a kreativitást, és a játékba vetett munkát nézem inkább kedvtelen) fejlesztők!!! :(
    Nálam is ugrálnak a szekerek, a berakott rubinok le lettek nullázva, tök értelmetlen dolgokat lehet kapni a zsoldosoknál, qrva drágán, a kajamérő is jobb volt eddig, a kövek megint hülyeség!! Inkább valami gyorsabb dolgot tettek volna bele!!! Ja és még mindig nem lehet visszaállítani a térképet a régi nézetre!!! Kb ennyi az észrevételem 1 óra alatt!!!
    Abominus @ hu 2
  • thunder8thunder8 Bejegyzések: 294
    De, a hiba a jellemző. Nem egyszeri esetekről van szó.
    Nem ártana kicsit alaposabban átnézni a térképet, mielőtt ilyen merész kijelentést teszel...

Vagy ha más nem visszaolvasni legalább egy kicsit a fórumon, mert páran már a bejegyzésed előtt is leírták, hogy mi a helyzet.
    Maverick írta: »
    Nekem nem ez a tapasztalatom, a főkastélyom környékét átnézve csak a 8-as erődöknél látható a "glória ".
    Persze hibás kijelzések előfordulhatnak, de nem ez a jellemző.
    thunder8 @ hu 2
  • AztesanAztesan Bejegyzések: 2
    Nagyon jó frissités! :) Jol müködik, nincs hiba benne és teljesen megéri :) Örülök az ilyen frissitéseknek <3
    Aztesan @ hu 2
  • Grande (HU2)Grande (HU2) HU2 Bejegyzések: 8
    Dugodaniel írta: »
    bug-os a csapatok szekerek mozgása (ugrál), de nem mindenkinél (már frissítettem is)
    nálam ugyanez még mindig fennáll
    Grande @ hu 2
  • Alicia2Alicia2 Bejegyzések: 204
    Maverick írta: »
    Nekem nem ez a tapasztalatom, a főkastélyom környékét átnézve csak a 8-as erődöknél látható a "glória ".
    Persze hibás kijelzések előfordulhatnak, de nem ez a jellemző.

En lattam olyan jatekost akinek mindharom erodje (csillogos) 8as, tehat emelvenyen van, de csak az 1ik erodjenel van a gloria. A masik kettonel csak onnan tudni, hogy azok is 8-as erodok (csillogos), hogy emelvenyen vannak. Gloria viszont azoknal nincs.
    Szövetseg: ZÖLD ÍJJÁSZ
    Szövetsegi besorolás : VEZETÖ
    Szerver : HU2
  • Grande (HU2)Grande (HU2) HU2 Bejegyzések: 8
    Chelanis írta: »
    Nem jó ez az új toborzó rendszer!!! :(
    az enyhe kifejezés ez az alacsonybb szintűeket hátráltatja védőket nagyon lassan lehet toborozni ahogy erős támadókat is a táborban sok jó katonát lehetett venni....eddig,sajnálom nekem nem tetszik.
    Grande @ hu 2
    1 kozonseges hosi felszereles,1 kihegyezett covekek,1 szurkos ust 22 210 aranyba kerul.

Kinek eri meg az ilyen nevetseges jutalom ennyi aranyert?!!
    Ez nem kuldetes, hanem buntetes.:p
  • golyo25golyo25 Bejegyzések: 1
    nekem nincs zsoldosok miért ? 44-es szinten vagyok már ki és beléptem de semmi
    golyo25 @ hu 2
  • zsoka73 (HU2)zsoka73 (HU2) Bejegyzések: 5
    Na most én lehet hogy egy butaságot fogok kérdezni. A zsoldosoknál rákattintottam a küldetés elindítására, 45 perc van hátra, és most mi van? Mi a küldetés? Nem értem.:(
    zsoka73 @ hu 2
  • LélekfalóLélekfaló Bejegyzések: 76
    Szerintem sokkal jobb ez a tábor,mint a régi.
    Nem kerül semmi sem több aranyba,mint a réginél,sőt így aranyért tudnak azok is rubinos eszközöket is nyerni akár, akik nem rubinoznak.
    Szerintem jó az új tábor,változatosabb.
    Isten ördöge
    kukac111 írta: »
    már is találtam egy hibát igaz nem olyan nagy hiba nem mutassa, hogy menyi rubint tettünk be a szövetség kasszájába. :)

Pont ezt akartam en is epp jelezni, de latom, hogy mar mas megtette.
    Tehat. Hol vannak a rubin beteteleink? A nyersi es arany hozzajarulasaink latszodnak, de a rubin mindenkinel 0-at mutat,pedig ennyire azert nem smucigok a tagjaink. :)
  • thunder8thunder8 Bejegyzések: 294
    Ennyi, nem kell csinálnod semmit, az aranyat levonta, az idő leteltével meg begyűjtheted a jutalmat.
    Egyre butítják a játékot. . .
    zsoka73 írta: »
    Na most én lehet hogy egy butaságot fogok kérdezni. A zsoldosoknál rákattintottam a küldetés elindítására, 45 perc van hátra, és most mi van? Mi a küldetés? Nem értem.:(
    thunder8 @ hu 2
  • gerappa (HU1)gerappa (HU1) Bejegyzések: 7
    Kezdem unni a hibákat nem lehet le elenőrizni a hibákot mikor berakják és az uj tábor nem éri meg túl drága
    gerappa @ hu 1
  • manualmanual Bejegyzések: 13
    Valaki segitsen elöre is köszönöm.
    Rablobáro királyságnál hogy tudom kiszámolni mennyi eszköz van a falon mennyit kell leszednem mennyi hulámba küldjem a leszedöt most hogy a kém jelentés nem irja ki ???
  • Níró (HU2)Níró (HU2) Bejegyzések: 64
    Nekem ez az újítás tetszik, csak mikor hol nagyon drága az ár miközben nem is annyira jó felszerelések vannak.
    Níró Dragonel

Szerver: Magyarország 2
    Szint: 68
    Rang: Főherceg
    Szövetség: >-=VaPe=-<

• Katherina3Katherina3 Bejegyzések: 4
    Hát ez a Zsoldos dolog nagyon nem jön be. Minek nekem pénzért eszköz ha amúgy kapok nyersiért is? Minek nekem várni a zsoldosokra 45 percet mikor annál hatszor gyorsabban elkészül olcsóbban? Ez a zsoldos dolog zavar. eddig toborzásra használtam, hogy gyorsítsam, most meg az egész csak ott fog állni és foglalja a helyet mert ennyi pénzt nem ér az egész. Sajnálom de ez van. a régi jobb volt, meg érte.
    Ráadásul miért hívjuk kalandnak amikor mi nem csinálunk semmit?
    Katherina
  • Fazekas ErnőFazekas Ernő Bejegyzések: 23
    hát a szekér az nem megy!
    a zsoldosok küldetése megint csak egy agyrém! De már megszokhattuk,hogy normális dolgok nem jönnek ki!
    Fazekas Ernő @ hu 2
  • kukac111 (HU2)kukac111 (HU2) Bejegyzések: 24
    Nekem megéri a zsoldosok tábora aki gyakran rablózik annak semmiség enyi arany plussz erős katikat lehet szerezni pl.királyőr, lándzsás, démonölő, orgyilkos stb így mindenki erős katonákhoz juthat egy kevés aranyért :)
    Soli Deo gloria / kukac111
  • izsák5izsák5 Bejegyzések: 23
    Na de egy-egy katonával mire megy az ember, bármilyen erős is? És ahhoz képest drága és sokáig tart. Szerintem a régi sokkal praktikusabb volt, a legtöbben a toborzás gyorsítására használtuk, de ezt a funkcióját most elvesztette.

Az is vicces, hogy küldetésnek nevezik - mintha a kattintok-fizetek-várok műveletsor valami komoly és kihívást jelentő teljesítmény lenne. :)
    izsák5 @ hu 2
Sign In to comment.