Csatlakozz a hivatalos Goodgame Discordhoz még ma!
Szeretnél olyan, hasonlóan gondolkodó játékosok közösségéhez csatlakozni, akikkel megvitathatod kedvenc játékaidat? Ne keress tovább, csatlakozz a GoodGame Empire Csoport Discord szerveréhez!
A szerverünk a tökéletes hely, hogy kapcsolatba lépj más játékosokkal a világ minden tájáról. Akár stratégiáról szeretnél beszélgetni, akár tippeket és trükköket szeretnél megosztani másokkal, vagy csak új barátokat szereznél, a közösségünkben mindezekre lehetőséged van.
És ez még nem minden - Discord szerverünk tagjaként exkluzív nyereményjátékokhoz és más különleges eseményekhez is hozzáférhetsz. Ez a tökéletes módja annak, hogy naprakész maradj a GoodGame Studios legújabb híreiről és frissítéseiről.
Szóval mire vársz még? Csatlakozz még ma a GoodGame Empire Csoport Discord szerveréhez, és kezdj el kapcsolatot teremteni harcostársaiddal a világ minden tájáról. Csak látogass el a https://discord.gg/goodgamestudios oldalra, hogy csatlakozz a mókához!
Nálam is ugrálnak a szekerek, a berakott rubinok le lettek nullázva, tök értelmetlen dolgokat lehet kapni a zsoldosoknál, qrva drágán, a kajamérő is jobb volt eddig, a kövek megint hülyeség!! Inkább valami gyorsabb dolgot tettek volna bele!!! Ja és még mindig nem lehet visszaállítani a térképet a régi nézetre!!! Kb ennyi az észrevételem 1 óra alatt!!!
Nem ártana kicsit alaposabban átnézni a térképet, mielőtt ilyen merész kijelentést teszel...
Vagy ha más nem visszaolvasni legalább egy kicsit a fórumon, mert páran már a bejegyzésed előtt is leírták, hogy mi a helyzet.
En lattam olyan jatekost akinek mindharom erodje (csillogos) 8as, tehat emelvenyen van, de csak az 1ik erodjenel van a gloria. A masik kettonel csak onnan tudni, hogy azok is 8-as erodok (csillogos), hogy emelvenyen vannak. Gloria viszont azoknal nincs.
Szövetsegi besorolás : VEZETÖ
Szerver : HU2
Kinek eri meg az ilyen nevetseges jutalom ennyi aranyert?!!
Ez nem kuldetes, hanem buntetes.:p
Nem kerül semmi sem több aranyba,mint a réginél,sőt így aranyért tudnak azok is rubinos eszközöket is nyerni akár, akik nem rubinoznak.
Szerintem jó az új tábor,változatosabb.
Pont ezt akartam en is epp jelezni, de latom, hogy mar mas megtette.
Tehat. Hol vannak a rubin beteteleink? A nyersi es arany hozzajarulasaink latszodnak, de a rubin mindenkinel 0-at mutat,pedig ennyire azert nem smucigok a tagjaink.
Egyre butítják a játékot. . .
Rablobáro királyságnál hogy tudom kiszámolni mennyi eszköz van a falon mennyit kell leszednem mennyi hulámba küldjem a leszedöt most hogy a kém jelentés nem irja ki ???
Szerver: Magyarország 2
Szint: 68
Rang: Főherceg
Szövetség: >-=VaPe=-<
Ráadásul miért hívjuk kalandnak amikor mi nem csinálunk semmit?
a zsoldosok küldetése megint csak egy agyrém! De már megszokhattuk,hogy normális dolgok nem jönnek ki!
Az is vicces, hogy küldetésnek nevezik - mintha a kattintok-fizetek-várok műveletsor valami komoly és kihívást jelentő teljesítmény lenne.