Csatlakozz a hivatalos Goodgame Discordhoz még ma!
Szeretnél olyan, hasonlóan gondolkodó játékosok közösségéhez csatlakozni, akikkel megvitathatod kedvenc játékaidat? Ne keress tovább, csatlakozz a GoodGame Empire Csoport Discord szerveréhez!
A szerverünk a tökéletes hely, hogy kapcsolatba lépj más játékosokkal a világ minden tájáról. Akár stratégiáról szeretnél beszélgetni, akár tippeket és trükköket szeretnél megosztani másokkal, vagy csak új barátokat szereznél, a közösségünkben mindezekre lehetőséged van.
És ez még nem minden - Discord szerverünk tagjaként exkluzív nyereményjátékokhoz és más különleges eseményekhez is hozzáférhetsz. Ez a tökéletes módja annak, hogy naprakész maradj a GoodGame Studios legújabb híreiről és frissítéseiről.
Szóval mire vársz még? Csatlakozz még ma a GoodGame Empire Csoport Discord szerveréhez, és kezdj el kapcsolatot teremteni harcostársaiddal a világ minden tájáról. Csak látogass el a https://discord.gg/goodgamestudios oldalra, hogy csatlakozz a mókához!
Frissítés megbeszélése: Zsoldosok tábora

Ezek a dolgok még számunkra nem világosak, nem lehet tudni egyenlőre, hogy miképpen fog működni.
De amint kiderülnek a részletek tudatjuk azt veletek.
Üdv!
ajándék csomag szeriontem simán elérhetö cska kikel várni , rubinos már van , meg ha rubinos kakor nem ajándék csomagnak hivnám hanem luhuzo csomagnak
a térképjo reméljük a leirás bejelnetéske panelek is javitva lesznek
a kaland térképnek ha van tüzesen és zöldröl kel a sereg semmi jo nah mindegy elmegy még
kö az mire jo? védelmi avgy táamdo ? bár táéamdásban lehetvinni iyg goindolom támado? de mire jo?
ha növeli a közelharcos táamdo erejét akkor végre csináltak valami nagyon hasznos frissités-t ha valami nagyon egyébb akor kb egy haszontalan-t
vihar szigetek akkor msotantol nem 30napos hanem meghatározatlan idejü ?
ez nagyon jo ennek aztán örülni fog midneki elkezdi épiteni belehuz emg midne nem éri el a 200ezret és bumm vége mert technikailag most már vége lehetet , very godd frissités mit várhatunk Good Game ez már csak kellet egy Good frissités is ez téynleg az .
laciqwer @ hu 2
Legalább valami új is lesz, ha nem rontják el akkor unalom ellen jó lesz...
Bár mostanában nem sok minden volt ami nem lett elrontva:rolleyes:
A falun nincs eszköz csak a falon.
2. zsoldos: ....
3.kő: Nagyon hasznos, ugyanis ha észreveszik a sereget, gyorsan bevédik, s annyi. Biztos sokan használják majd :cool:, bár: Ha pl.: Lemegyek levegőzni v a srandra(:cool:), és közben útonállózok, úgy nem lesz az h de régi a csata
4. barakkos izé: Jó
5. Kalandos: Mivan?
6. térkép: Úgyse nézek ki rá soha.
7. vihar: Nem érint, nem is fogom kidobni bele soha a nyersit.
Üdv!
Én már nem játszok! Lehet fosztogatni!
Egyet értek veled.
"legalább árnyékban harcolunk"
"Gyere és vedd el" (Leonidasz spátai király)
Köszönöm!
Ábellovag neked is!
Ezt kérném kifejteni, mert ha nem lesz világos, az biztos, hogy nem fogok kimenni többet a szigetekre.
Igen. Ez engem is erdekel es szerintem sok jatekost, hogy ez megis mit jelent? Egyszer 1 honap, maskor 1 hetig tart? Honnan lehet majd tudni, hogy az eppen aktualis mikor er veget? Egyik reggel felkelek, belepek es hopp,mar mindent visz az ar, vagy lesz elotte egy elorejelzes a jatejosoknak? Mar az elejen tudni fogjuk, hogy az eppen elinditott hany napig tart? Ha rovidebb ideig tart, akkor a jatek elinditasakor a rovidebb ideig tarto idoszakra az indulaskor elore mar felhuzott epuletek magasabb szintrol indulnak, vagy esetleg rovidebb ideig fog akkor tartani az epitkezesek, fejlesztesek ideje? Stb...
Szoval eleg sok dolgot kene am tisztazni egy kicsit reszletesebben ezzel kapcsolatba szerintem.
Szövetsegi besorolás : VEZETÖ
Szerver : HU2
Szövetsegi besorolás : VEZETÖ
Szerver : HU2
Pontosan!
Na erre ne sok választ várj Főleg a mi embereinktől!! Mindenre az a válaszuk nem tudom
Ami a viharszigetes dolgot illeti én is kiváncsi leszek mit értenek a technikailag lehetségessé válik alatt na mindegy hamarosan kiderül. Már várom milyen frissitési katasztrófa fog bejönni a játékba ezután.
Lényegében amikor a tecnikai lehetőség megvalósul az lehet az indítás után 1 perc de 1 óra is éppen. egy gomb nyomás az indítás ugyan úgy a leállítás is!! Csak a nyomorultak nemszeretnek egyenes mondatokkal tájékoztatni csak göndörfalaznak állandóan!!
Jól karban leszünk tartva megint tele hibákkal!! Haladhatnának azért ne a mi időnket lopják mert az idő pénz és ugye nemkapjuk vissza
Mikor kezdődik?????????