Főoldal Hungarian Bejelentések és hírek megbeszélése

Csatlakozz a hivatalos Goodgame Discordhoz még ma!

Szeretnél olyan, hasonlóan gondolkodó játékosok közösségéhez csatlakozni, akikkel megvitathatod kedvenc játékaidat? Ne keress tovább, csatlakozz a GoodGame Empire Csoport Discord szerveréhez!

A szerverünk a tökéletes hely, hogy kapcsolatba lépj más játékosokkal a világ minden tájáról. Akár stratégiáról szeretnél beszélgetni, akár tippeket és trükköket szeretnél megosztani másokkal, vagy csak új barátokat szereznél, a közösségünkben mindezekre lehetőséged van.

És ez még nem minden - Discord szerverünk tagjaként exkluzív nyereményjátékokhoz és más különleges eseményekhez is hozzáférhetsz. Ez a tökéletes módja annak, hogy naprakész maradj a GoodGame Studios legújabb híreiről és frissítéseiről.

Szóval mire vársz még? Csatlakozz még ma a GoodGame Empire Csoport Discord szerveréhez, és kezdj el kapcsolatot teremteni harcostársaiddal a világ minden tájáról. Csak látogass el a https://discord.gg/goodgamestudios oldalra, hogy csatlakozz a mókához!

Frissítés megbeszélése: Zsoldosok tábora

GilgamesGilgames Bejegyzések: 109
szerkesztette ezt: 26.10.2014 itt: Bejelentések és hírek megbeszélése
Sziasztok!

A közelgő frissítést ebben a beszélgetésben tudjátok megvitatni!
Üdvözlettel, Gil
Post edited by Gilgames on
«136

• ábellovag3ábellovag3 Bejegyzések: 212
    szerkesztette ezt: 20.06.2014
    én most azt nem tom, hogy ez a ajándékcsomag rubinos lesz-e, úgy, mint minden más.
    ábellovag3 @ hu 1
  • zizo1 (HU2)zizo1 (HU2) Bejegyzések: 8
    szinte biztos hogy az lesz kell nekik a pénz. pedig jó lenne ha végre nem csak azoknak kedveznének akik veszik a rubint nyakra főre.
    zizo23 @ hu 2
  • The Red Baron (HU2)The Red Baron (HU2) Bejegyzések: 83
    én most azt nem tom, hogy ez a ajándékcsomag rubinos lesz-e, úgy, mint minden más.

Szia!

Ezek a dolgok még számunkra nem világosak, nem lehet tudni egyenlőre, hogy miképpen fog működni.
    De amint kiderülnek a részletek tudatjuk azt veletek.

Üdv!
  • laciqwer (HU2)laciqwer (HU2) HU2 Bejegyzések: 732
    akkor azsoldosoknál lesz napi 24kaland , és nem jönnek egységek avgsi enm eleht veni mint most cska ha akalandot emgcsinálod, nem rosz bár tuti sok veszteséglesza kalandban és ha 5-10egység jön cserébe az nem kompenzálja

ajándék csomag szeriontem simán elérhetö cska kikel várni , rubinos már van , meg ha rubinos kakor nem ajándék csomagnak hivnám hanem luhuzo csomagnak

a térképjo reméljük a leirás bejelnetéske panelek is javitva lesznek

a kaland térképnek ha van tüzesen és zöldröl kel a sereg semmi jo nah mindegy elmegy még

kö az mire jo? védelmi avgy táamdo ? bár táéamdásban lehetvinni iyg goindolom támado? de mire jo?
    ha növeli a közelharcos táamdo erejét akkor végre csináltak valami nagyon hasznos frissités-t ha valami nagyon egyébb akor kb egy haszontalan-t

vihar szigetek akkor msotantol nem 30napos hanem meghatározatlan idejü ?
    ez nagyon jo ennek aztán örülni fog midneki elkezdi épiteni belehuz emg midne nem éri el a 200ezret és bumm vége mert technikailag most már vége lehetet , very godd frissités mit várhatunk Good Game ez már csak kellet egy Good frissités is ez téynleg az .
    Nem engedélyezem , hogy jelen témában említve legyen a jelenlegi szövetségem és nevem .
    BUG_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

laciqwer @ hu 2
  • szerkesztette ezt: 20.06.2014
    a Zsoldos táboros kaland érdekesnek tűnik.
    Legalább valami új is lesz, ha nem rontják el akkor unalom ellen jó lesz...
    Bár mostanában nem sok minden volt ami nem lett elrontva:rolleyes:
  • manualmanual Bejegyzések: 13
    Jó volna ismét lehetne látni kém jelentésböl miböl mennyi eszköz van a falun
  • HeroBalazsb2040HeroBalazsb2040 Bejegyzések: 207
    manual írta: »
    Jó volna ismét lehetne látni kém jelentésböl miböl mennyi eszköz van a falun

A falun nincs eszköz csak a falon.

----Vélemény----
    1. ajándék: No comment.
    2. zsoldos: ....
    3.kő: Nagyon hasznos, ugyanis ha észreveszik a sereget, gyorsan bevédik, s annyi. Biztos sokan használják majd :cool:, bár: Ha pl.: Lemegyek levegőzni v a srandra(:cool:), és közben útonállózok, úgy nem lesz az h de régi a csata :D Én csak erre fogom használni.
    4. barakkos izé: Jó
    5. Kalandos: Mivan?
    6. térkép: Úgyse nézek ki rá soha.
    7. vihar: Nem érint, nem is fogom kidobni bele soha a nyersit.
    Üdv! :)
    Sziasztok!

Én már nem játszok! Lehet fosztogatni!
  • bakos brendon (HU2)bakos brendon (HU2) Bejegyzések: 50
    A falun nincs eszköz csak a falon.

----Vélemény----
    1. ajándék: No comment.
    2. zsoldos: ....
    3.kő: Nagyon hasznos, ugyanis ha észreveszik a sereget, gyorsan bevédik, s annyi. Biztos sokan használják majd :cool:, bár: Ha pl.: Lemegyek levegőzni v a srandra(:cool:), és közben útonállózok, úgy nem lesz az h de régi a csata :D Én csak erre fogom használni.
    4. barakkos izé: Jó
    5. Kalandos: Mivan?
    6. térkép: Úgyse nézek ki rá soha.
    7. vihar: Nem érint, nem is fogom kidobni bele soha a nyersit.
    Üdv! :)

Egyet értek veled.
    "Itt fekszünk, vándor vidd hírül a spátaiaknak: Megcselekedtük amit megkivánt a haza."
    "legalább árnyékban harcolunk"
    "Gyere és vedd el" (Leonidasz spátai király)
    thronking.png
  • ábellovag3ábellovag3 Bejegyzések: 212
    nagyjából én is :)
    ábellovag3 @ hu 1
    Egyet értek veled.

Köszönöm! :)
    Ábellovag neked is! :)
    Sziasztok!

• krisztian69 (HU2)krisztian69 (HU2) HU2 Bejegyzések: 711
    Támogatom az összeset, értelmes, és kedvező (legalábbis nekünk) frissítés. Kivételesen.... :o
  • gerypapa0519gerypapa0519 Bejegyzések: 1
    szerkesztette ezt: 21.06.2014
    "akkor ér véget a szigeteken a kaland, ha technikailag lehetségessé válik, nem pedig bizonyos időközönként"
    Ezt kérném kifejteni, mert ha nem lesz világos, az biztos, hogy nem fogok kimenni többet a szigetekre.
    gerypapa0519 @ hu 2
  • Alicia2Alicia2 Bejegyzések: 204
    A Vihar Szigeteket elmosó ár ideje változik, akkor ér véget a szigeteken a kaland, ha technikailag lehetségessé válik, nem pedig bizonyos időközönként (a periódus hosszúsága változhat a szükséges késleltetések miatt).

Igen. Ez engem is erdekel es szerintem sok jatekost, hogy ez megis mit jelent? Egyszer 1 honap, maskor 1 hetig tart? Honnan lehet majd tudni, hogy az eppen aktualis mikor er veget? Egyik reggel felkelek, belepek es hopp,mar mindent visz az ar, vagy lesz elotte egy elorejelzes a jatejosoknak? Mar az elejen tudni fogjuk, hogy az eppen elinditott hany napig tart? Ha rovidebb ideig tart, akkor a jatek elinditasakor a rovidebb ideig tarto idoszakra az indulaskor elore mar felhuzott epuletek magasabb szintrol indulnak, vagy esetleg rovidebb ideig fog akkor tartani az epitkezesek, fejlesztesek ideje? Stb...
    Szoval eleg sok dolgot kene am tisztazni egy kicsit reszletesebben ezzel kapcsolatba szerintem.
    Szövetseg: ZÖLD ÍJJÁSZ
    Szövetsegi besorolás : VEZETÖ
    Szerver : HU2
    "rövid leállás keretében" Magyarul mindenki 3 órásra tegye az adót reggel hogy nehogy már "kisebb" tolódás v "technikai probléma" miatt 4 órás legyen a kisebb leállás! :rolleyes:
    Sziasztok!

• Alicia2Alicia2 Bejegyzések: 204
    valamint ha reggel 8-11 ora kozotti idopontot hirdetnek meg, akkor 12 ora elott ne is varjuk a frissitest. :)
    Szövetseg: ZÖLD ÍJJÁSZ
    Szövetsegi besorolás : VEZETÖ
    Szerver : HU2
    Alicia2 írta: »
    valamint ha reggel 8-11 ora kozotti idopontot hirdetnek meg, akkor 12 ora elott ne is varjuk a frissitest. :)

Pontosan! :D
    Sziasztok!

• matebaboca (HU2)matebaboca (HU2) Bejegyzések: 144
    szerkesztette ezt: 23.06.2014
    Alicia2 írta: »
    A Vihar Szigeteket elmosó ár ideje változik, akkor ér véget a szigeteken a kaland, ha technikailag lehetségessé válik, nem pedig bizonyos időközönként (a periódus hosszúsága változhat a szükséges késleltetések miatt).

Igen. Ez engem is erdekel es szerintem sok jatekost, hogy ez megis mit jelent? Egyszer 1 honap, maskor 1 hetig tart? Honnan lehet majd tudni, hogy az eppen aktualis mikor er veget? Egyik reggel felkelek, belepek es hopp,mar mindent visz az ar, vagy lesz elotte egy elorejelzes a jatejosoknak? Mar az elejen tudni fogjuk, hogy az eppen elinditott hany napig tart? Ha rovidebb ideig tart, akkor a jatek elinditasakor a rovidebb ideig tarto idoszakra az indulaskor elore mar felhuzott epuletek magasabb szintrol indulnak, vagy esetleg rovidebb ideig fog akkor tartani az epitkezesek, fejlesztesek ideje? Stb...
    Szoval eleg sok dolgot kene am tisztazni egy kicsit reszletesebben ezzel kapcsolatba szerintem.

Na erre ne sok választ várj Főleg a mi embereinktől!! Mindenre az a válaszuk nem tudom
    matebaboca @ hu 2
  • matok (HU2)matok (HU2) Bejegyzések: 5
    A köves dologra csak annyit ír lassítja a sereget. Nem ír olyat, hogy bármire bonuszt adna, de még csak azt se mennyivel lassítja le a sereget mondjuk egy db. Gondolom az előörsös támadást akarják ezzel segíteni több rubintos cuc fogy így a falakról, többet vesznek a rubintos játékosok több pénz GGS-nek.
    Ami a viharszigetes dolgot illeti én is kiváncsi leszek mit értenek a technikailag lehetségessé válik alatt na mindegy hamarosan kiderül. Már várom milyen frissitési katasztrófa fog bejönni a játékba ezután. :p
    matok @ hu 2
  • matebaboca (HU2)matebaboca (HU2) Bejegyzések: 144
    Szia matok!

Lényegében amikor a tecnikai lehetőség megvalósul az lehet az indítás után 1 perc de 1 óra is éppen. egy gomb nyomás az indítás ugyan úgy a leállítás is!! Csak a nyomorultak nemszeretnek egyenes mondatokkal tájékoztatni csak göndörfalaznak állandóan!!

Jól karban leszünk tartva megint tele hibákkal!! Haladhatnának azért ne a mi időnket lopják mert az idő pénz és ugye nemkapjuk vissza
    matebaboca @ hu 2
  • danika10212danika10212 Bejegyzések: 7
    11 óra 7 perc van!!!!!!!!!!!!
    Mikor kezdődik?????????
    danika1021 @ hu 1
Sign In to comment.