Új moderátorokra van szükségünk!
Csapatunkba folyamatosan keresünk tehetséges embereket. Azaz éppen téged! Ha úgy gondolod, tudnál nekünk segíteni a szervezésben és a tájékoztatásban a közösségünk számára, és közben a szórakoztató oldaladat is megfelelően tudod használni, kérjük, jelentkezz. A fórumon, a bejelentésekkel közzétett kulisszatitkoknál, a Discordon és a közösségimédia-csatornáinkon is szükségünk van emberekre.
Ha felkeltettük az érdeklődésedet, kattints IDE.
Mi a kedvenc sorozatod?

Ide írjátok le a kedvenc sorozatotokat!
Nekem az iCarly a kedvencem, jó még szerintem a V, mint Victoria. Ezek amerikai sorozatok, nem biztos, hogy mindenki ismeri ezeket. Az iCarly-ból pár rész:
http://nickidisneysorozat.5mp.eu/web.php?a=nickidisneysorozat&o=zCEY7XnEZ9
Kíváncsian várom a Ti kedvenceiteket is!
:)
Nekem az iCarly a kedvencem, jó még szerintem a V, mint Victoria. Ezek amerikai sorozatok, nem biztos, hogy mindenki ismeri ezeket. Az iCarly-ból pár rész:
http://nickidisneysorozat.5mp.eu/web.php?a=nickidisneysorozat&o=zCEY7XnEZ9
Kíváncsian várom a Ti kedvenceiteket is!

Post edited by HeroBalazsb2040 on
Sziasztok!
Én már nem játszok! Lehet fosztogatni!
0
Gondoltuk, hogy nem a régi idők mesehősei, pl. TV Maci, Süsü, a sárkány, vagy A kis vakond
Ezek manapság kimentek a divatból :rolleyes:
Neked azok a kedvenceid? A kis vakondot én is szeretem, de szerintem még mindig nem olyan jó, mint amiket írtam.
Persze, mert azon nőttek fel a 70-es, 80-as évek gyerekei! Most nem ijenek vannak, hanem minden hülyeség! Nem azt mondom, hogy ez nem köti le a mai gyereket, de azok szerintem, sokkal jobbak voltak!
10 éves vagyok, én nem azon nőttem fel, nekem más a véleményem. Mitöbb még fel sem nőttem xD
Jó, megértem, mert teljesen más a rendszer
szövetségem neve:Corvinus
érdem: változó
rang:változó
Ja
Okés, megnézem!4!!444négy xD
Nem arra írom, csak eszembe jutott, hogy mostanában azzal szórakoznak, hogy 4-eseket írnak felkiáltójel helyett direkt
Rainbow Dash Pinkie Pie Twilight Sparkle Applejack Rarity Fluttershy
amúgy ez mind a nickelodeonon van nem?:cool:
De
Nagyon tanulságos egy mese
Amiket eddig felsoroltatok, mind az...
Nagyon tanulságos: hogy kössük le (vagy fel
Ezek a "mai gyereket lekötő" műsorok olyan szánalmasak, hogy csak na...
(Halkan megjegyzem, ez nem mese, hanem ismeretterjesztő sorozat
Egyépként igaza van krisztian692-nek egy csomó ilyen mesének nevezett valami egy nagy [email protected]ág.
Élet korom:Nem rád tartozik!;)
Lakhelyem:úgyszintén;)
Egyépként szeretem ezt a játékot,és itt ez a lényeg!
Továbbá 24, Szökés, Zöld íjász, Vámpírnaplók, Originals, Crisis, Falling Skies, Shield.
"Ami kocka azt gurítjuk, ami kerek azt cipeljük!"
MINDEGY
"legalább árnyékban harcolunk"
"Gyere és vedd el" (Leonidasz spátai király)
Sons of Anarchy, Walking dead, True detective, Trónok harca (bár eltér a könyvtől), Lost
és ismeret terjesztő sorozatok
Az egész a kedvencem:)
Hero Szkitia33
Szövi: EgyesültNemesek
Szerver: TEMPI (HU2)
Üdv: Szkítia,mert szkíta vagyok örökké!!