Főoldal Hungarian Bejelentések és hírek megbeszélése

Csatlakozz a hivatalos Goodgame Discordhoz még ma!

Szeretnél olyan, hasonlóan gondolkodó játékosok közösségéhez csatlakozni, akikkel megvitathatod kedvenc játékaidat? Ne keress tovább, csatlakozz a GoodGame Empire Csoport Discord szerveréhez!

A szerverünk a tökéletes hely, hogy kapcsolatba lépj más játékosokkal a világ minden tájáról. Akár stratégiáról szeretnél beszélgetni, akár tippeket és trükköket szeretnél megosztani másokkal, vagy csak új barátokat szereznél, a közösségünkben mindezekre lehetőséged van.

És ez még nem minden - Discord szerverünk tagjaként exkluzív nyereményjátékokhoz és más különleges eseményekhez is hozzáférhetsz. Ez a tökéletes módja annak, hogy naprakész maradj a GoodGame Studios legújabb híreiről és frissítéseiről.

Szóval mire vársz még? Csatlakozz még ma a GoodGame Empire Csoport Discord szerveréhez, és kezdj el kapcsolatot teremteni harcostársaiddal a világ minden tájáról. Csak látogass el a https://discord.gg/goodgamestudios oldalra, hogy csatlakozz a mókához!

Frissítés megbeszélése: Békesarc

11723

• Jesse James (HU2)Jesse James (HU2) Bejegyzések: 373
    szerkesztette ezt: 20.05.2014
    csirke59 írta: »
    Üdvi: Ó Jesse ... erre nem is gondoltam hirtelen :) - komoly explicit revelálás:))
    Kérdezőnek- fa eszközökkel vívott ...semmi rubinos eszköz.
    Jesse ha ilyeneket írogatsz sürübben jövök erre:))
    Nosza. :) Azt várná az ember egy ilyen poén után, hogy a női játékosok nem lapogatják meg a hátát. De örülök hogy van bennetek ennyi pajkosság.
    bhest3 írta: »
    figyeljétek ezt a szabályzatot most akkor minek ez is érvényét veszti?
    8. Egy fenyegetésért vagy sértésért megbüntethetnek?
    Támadási fenyegetéssel még nem szeged meg a szabályokat. Ha a való világban sértegetsz valakit, az kizáráshoz vezet!
    Például:ha ezt írod „Ha naponta nem küldesz 100 élelmet, addig támadlak,amíg le nem égsz!“, elfogadható, de ha azt írod: „Mondd meg,hol laksz, meglátogatlak!“, nem megengedett és büntetést kapsz. Hogy mennyire komoly lesz a büntetésed, a Support dönti el.
    Nem veszti érvényét. Pont arról szól, hogy nyersanyagért eddig is lehetett zsarolni, ez eztán se lesz másként. Csupán aki eddig nem gondolt rá, annak majd az arcába tolja a rendszer a lehetőséget a továbbiakban és rajta múlik kíván-e élni vele vagy sem.
  • PaganellaPaganella Bejegyzések: 12
    Meg vagyok lepve miért jó ha egy viszonlag jó játék üzemel,unatkozó emberek és perselyüket rázogató fejlesztők képesek mindent egy újítással elrontani?Most mindenki mindenkivel levelezni fog és töri a fejét a megoldsáokon?Mit tegyen az aki csak hobby játékos és nem a számítógép az otthona?Nem mindig a sokat markolni elv a helyes,nem akarok jóslásokba bocsátkozni,rohamosan el fognak tünni a játékosok.Mert pusztán a JÁTÉKOT próbálják kiölni a játékból.Miért és kinek jó?Nekünk nem!
  • AzelsoAzelso Bejegyzések: 17
    Szép napot!

gondolkodok én is hogy vulgárisan fejezzem ki magam vagy diplomatikusan.........
    de hogy a fejlesztők elérték nálam a a lehető legalja szintet amit csak ellehet érni, az biztos!
    csak tudnám én is hogy honnan szalajtották őket......mert oda zavarnám én vissza őket
    :mad:
  • thunder8thunder8 Bejegyzések: 294
    Nem szabad ilyen elhamarkodott kijelentéseket tenni. :(

Kihívásnak fogják fel, és meg fogják mutatni, hogy MINDIG lesz lejjebb!
    Azelso írta: »
    Szép napot!

gondolkodok én is hogy vulgárisan fejezzem ki magam vagy diplomatikusan.........
    de hogy a fejlesztők elérték nálam a a lehető legalja szintet amit csak ellehet érni, az biztos!
    csak tudnám én is hogy honnan szalajtották őket......mert oda zavarnám én vissza őket
    :mad:
  • Gabesz19Gabesz19 Bejegyzések: 34
    Felháborító az automatikus háború. Máris jönnek a nagyobb szövik, hogy megzsaroljanak és sarcot kérjenek, mikor eddig ilyen nem volt. Ki volt az az épelméjű, aki ezt kitalálta? Biztosan nem játszik. Gyorsan vissza kell változtatni, mert ezzel akár vége is lehet egyes szöviknek azonnal. Ez az értelme a játéknak? Egy-egy fineszes máris a kisebb tapasztalatlanabb szöviket megsarcolják 50 %-os sarcot kérnek a békéért. Szégyen, hogy engedik lenyúlni a kisebbeket csak úgy, minden igazi harc, játékcél nélkül, kizárólag harácsolásból. Felháborító!
  • [Törölt felhasználó][Törölt felhasználó] Bejegyzések: 0
    Gabesz19 írta: »
    Felháborító az automatikus háború. Máris jönnek a nagyobb szövik, hogy megzsaroljanak és sarcot kérjenek, mikor eddig ilyen nem volt. Ki volt az az épelméjű, aki ezt kitalálta? Biztosan nem játszik. Gyorsan vissza kell változtatni, mert ezzel akár vége is lehet egyes szöviknek azonnal. Ez az értelme a játéknak? Egy-egy fineszes máris a kisebb tapasztalatlanabb szöviket megsarcolják 50 %-os sarcot kérnek a békéért. Szégyen, hogy engedik lenyúlni a kisebbeket csak úgy, minden igazi harc, játékcél nélkül, kizárólag harácsolásból. Felháborító!

Felháborító az igaz, de ne ítéljél el nagyszöviket, csak azért mert egy "Agyament Herry" fejéből kipattant az isteni szikra!
    Nagyszövinek számítunk, de ott a leírásunkban megnézheted: "A rendszer által indított automatikus háborúkat a szövetségünk figyelmen kívül hagyja. Szeretnénk ha a megtámadott illetve a támadó szövetségek is így viszonyulnának hozzánk. A hadisarctól eltekintünk, és mi sem fizetünk senkinek!"
  • thunder8thunder8 Bejegyzések: 294
    Sztem is idegesítő, és idióta az új frissítés, de azért ne legyen világvége hangulat.

Egyetlen komoly szövetség sem fog sztem sarcot kérni. Főleg így, hogy kivették a rubint. Fa-kő meg arany hegyekben áll már egy közepes szövi kasszájában is.

A gond azzal van, hogy a cég feszültséggenerálással akar pénzhez jutni, ah elyett h olyan feltételeket/közeget teremtenének, ahol egyébként is sokan szívesen költenék a pénzüket...
  • james4james4 Bejegyzések: 4
    Rajzolás piac szekerekkel :)))))
    Hát ez már halálos :D
    Itt hívom fel a kéttagú szövetségek figyelmét, hogy a döglött kígyó nem biztos, hogy esélyes :)
  • magyar öcsimagyar öcsi Bejegyzések: 2
    sziasztok már négy szövivel állunk háboruban mire rá jöttünk hogy mi a turo van ez igy nem lessz jo ki találta ezt ki? rugjátok ki játszott ö valaha ezzel a játékkal?.D
  • [Törölt felhasználó][Törölt felhasználó] Bejegyzések: 0
    "Rajzolás piac szekerekkel smile.png
    Hát ez már halálos biggrin.png
    Itt hívom fel a kéttagú szövetségek figyelmét, hogy a döglött kígyó nem biztos, hogy esélyes smile.png"

Ezen behaltam! :) Na végre valaki tud humorosat is írni!
  • alimasa (HU2)alimasa (HU2) HU2 Bejegyzések: 1
    Ez egy marhaság.. aki háborúzni akart az háborúzott de most belekényszerítitek az embereket készakarva. Szerintem ez csak a lehúzásról szól, fizess, vegyél rubint.. tököm fog akkor itt játszani!!!
  • Zurleiny746382Zurleiny746382 Bejegyzések: 2
    Ez jó, mert akkor mindenhonnan dől majd a hadisac, ha békülni szeretnének :)
  • mackO10 (HU2)mackO10 (HU2) HU2 Bejegyzések: 2
    Sziasztok!!
    És azzal hogy kötsz békét aki nem aktív!!
    Egy nagyobb szövetségnél szép piros minden!!!:-)
  • veress.zerindveress.zerind Bejegyzések: 25
    az vicces, hogy lefarmolunk egy halott EGY tagú szövetséget és háború van...akkor meddig lesz amíg össze nem dől?
  • azsdavidka5azsdavidka5 Bejegyzések: 2
    adig lesz háború mig nem fogadják el a semlegest ha nem játszik akkor adig :)
  • Belfegor. (HU2)Belfegor. (HU2) HU2 Bejegyzések: 156
    Nem tudom,hogy megtette-e mar valaki de azt megkoszonnem ,hogy kivettek a rubin sarcot!
    Masik. Mar mondtak masok is de,mi lesz a nemessegi versenyekkel,sotet alak,bajnoksagok,van ertelme ezutan a paktumoknak,szovetsegeknek?! Szamomra teljesen jatsszhatatlan lett a jatek! Kissebb tagunkat megtamadjak,haboru! Nem fogok egy kissebb szovetseg kis szintu tagjara tamadni! Nem tudok revansot venni egy nagytol aki nagy szovetsegben van!! Tobb szaz ezer rubin van mar a varaimban es a szovetsegemben amit beadtam,szerettem volna most is szovit fejleszteni nem kevesert,sajnos amig ekkora hulyeseg van nem teszem bele! gondolom ezekkel nem vagyok egyedul!
    Van aki azt hiszi,hogy nagy elonye van es nem veszi eszre hogy lemaradt!
  • beci70beci70 Bejegyzések: 21
    Sziasztok !

Szeretnék gratulálni a fejlesztőknek ezért az újabb , nagyszerű játék elemért . Köszönöm , hogy Ti mondjátok meg mikor , kivel , miért kell háborúzni . Azt esetleg nem akarjátok szabályozni , hogy mikor menjek sz**********ni ? és , hogy az mennyi rubinba kerüljön ? Esetleg a reggelimet is megszabhatnátok , hogy mit tartalmazzon ? És az is legyen háború, ha megnézem valakinek a várát , nemár , hogy azt simán lehet . Háborút mindenért ...Mindent a háborúért ...a szlogenetek is lehetne ....Empire , válj háborúvá !

Gratulálok ehhez a kapitális ba******ághoz , a játékot sikerült totálisan (Feri után szabadon ) elk***rni .
    Remélem a következő nagy ötlet az lesz , hogy lelövitek a szervert, és kötelező lesz rubint és koszorút venni ( azt is csak rubinért ) a búcsúhoz ...
    Vagy lehetne Empire Vám Felügyelet , és havonta behúzhatnátok a szövetségektől a kassza 10 % , mondjuk szerver infláció cím alatt...megannyi hasznos ötlet , mint ez az automatikus háború....

Nos kedves fejlesztők, ez ülj le 1 - es :) (Idén már sokadszor ) ....Bukásra álltok srácok , és lassan itt a bizi ...úgy néz ki a nyáron is tanulhattok...:)

Beci70

TEMPLOMOSOK
  • laci959 (HU2)laci959 (HU2) Bejegyzések: 1
    Tévedsz. Ugyanolyan esélyes mint egy Picasso, ugyanis sorsolnak az idi.......
    james4 írta: »
    Rajzolás piac szekerekkel :)))))
    Hát ez már halálos :D
    Itt hívom fel a kéttagú szövetségek figyelmét, hogy a döglött kígyó nem biztos, hogy esélyes :)
  • ogerg (HU2)ogerg (HU2) Bejegyzések: 51
    Valahol nem értem az itt írogató játékosok egy jó részét.
    "Ez nem jó az nem jó"
    Több olyan játékot játszottam már amiben nem voltak fejlesztések és ellaposodott és mindenki ott hagyta. igenis kellenek fejlesztések és szerintem ez a fejlesztés sem olyan rossz mint amilyen rossznak beállítják sokan.
    Nem úgy kell erre gondolni hogy már pedig akkor is kell sarcot fizetni ha megtámadod a szomszédodat a végén. Szerintem itt a másikról mármint más játékosokról alkotott kép a rossz. Én továbbra is támadni fogok, mivel az érdemem szintjét tartani szeretném. Egyszerűen csak meg kell tanulni írni KULTURÁLTAN. Ha X megtámad Y majd X szövi vezetőjének megírja hogy nem háború hanem egyszerű támadás volt akkor csak akkor lesz baj a sarc nélküli békekötéssel ha X szövijének vezetője felcsapja magában az agyvizet. De az előző rendszerben is ha egy ilyen szövivel futottál össze akkor is háború volt.
    Igen a fejlesztésben vannak hibák.
    Nem tudom így van-e de szerintem jó lenne egy olyan feltétel a háború indításban hogy csak akkor indítja a rendszer automatikusan a két szemben álló szövi szintje közel azonos. Így nem kellene mindenkinek azon hangoskodnia hogy majd a Templomosok meg az akárkik mindenkit le fognak sarcolni. Ez hülyeség !

Egyszerűen meg kell végre sokaknak tanulnia értelmesen kommunikálni a a játékon belül is.

A sarc pedig szerintem egy nem rossz ötlet. egy komoly háborúnak így lehet tétje, persze ehhez a két félnek KOMMUNIKÁLNIA kell nem pedig anyázni.

szerintem az ötlet alapja nem rossz a kivitelezése lett mondjuk egy olyan 3-as
    Javaslom átalakítását a következőképp:
    Amennyiben valaki egy másik játékost megtámad akkor a támadó játékos szövetségi vezetése (Vezető diploma Marsall) egy új szövetségi oldalon a támadás ideje alatt háborút hirdethessen amennyiben azt a két szövi szintje lehetővé teszi. Amennyiben ezzel a lehetőséggel él akkor a támadás beérkezése után automatikusan háborúba lép a két szövi. Természetesen mindez a lehetőség legyen adott a védekező oldalon is csak ott annyi különbséggel hogy nekik csak annyi idejük legyen erre míg a közeledő támadás látszódik.
    Hogy más legyen a javaslatomban szereplő háború hirdetés egy sima háború hirdetéstől ami eddig volt, a sarcot csak ilyen esetekben lehessen előre beállítani. támadó félnek maximum 10% védekező félnek pedig 15%
    sima háború hirdetésben pedig ne lehessen sarcot követelni. Továbbá a sarcos háborút is be lehessen ennek ellenére fejezni sarc megfizetése nélkül amennyiben a két fél erről megállapodik.

Így az egyszerű támadások továbbra is életképesek maradnának és a fejlesztés is meglenne.
    "a kecske is jól lakott és a káposzta is megmaradt"

Ennyi

Nem hurrogni kell hogy ez így nem jó meg úgy hanem onnan fentről a szürke állományból javasolni kellene !

(Most pedíg jöhet rám is a hurrogás meg a minden hogy mekkora egy seggnyaló vagyok meg hasonlók)
  • funghi (HU2)funghi (HU2) HU2 Bejegyzések: 4
    Ezzel a fejlesztéssel vége a játéknak......
    Gratula a hozzánemértőknek.....
    Ne támadjak,ne szabotáljak,ne védekezzek,ne csináljak semmit......
    Mert HÁBORÚ....
Sign In to comment.