Csatlakozz a hivatalos Goodgame Discordhoz még ma!
Szeretnél olyan, hasonlóan gondolkodó játékosok közösségéhez csatlakozni, akikkel megvitathatod kedvenc játékaidat? Ne keress tovább, csatlakozz a GoodGame Empire Csoport Discord szerveréhez!
A szerverünk a tökéletes hely, hogy kapcsolatba lépj más játékosokkal a világ minden tájáról. Akár stratégiáról szeretnél beszélgetni, akár tippeket és trükköket szeretnél megosztani másokkal, vagy csak új barátokat szereznél, a közösségünkben mindezekre lehetőséged van.
És ez még nem minden - Discord szerverünk tagjaként exkluzív nyereményjátékokhoz és más különleges eseményekhez is hozzáférhetsz. Ez a tökéletes módja annak, hogy naprakész maradj a GoodGame Studios legújabb híreiről és frissítéseiről.
Szóval mire vársz még? Csatlakozz még ma a GoodGame Empire Csoport Discord szerveréhez, és kezdj el kapcsolatot teremteni harcostársaiddal a világ minden tájáról. Csak látogass el a https://discord.gg/goodgamestudios oldalra, hogy csatlakozz a mókához!
gondolkodok én is hogy vulgárisan fejezzem ki magam vagy diplomatikusan.........
de hogy a fejlesztők elérték nálam a a lehető legalja szintet amit csak ellehet érni, az biztos!
csak tudnám én is hogy honnan szalajtották őket......mert oda zavarnám én vissza őket
:mad:
Kihívásnak fogják fel, és meg fogják mutatni, hogy MINDIG lesz lejjebb!
Felháborító az igaz, de ne ítéljél el nagyszöviket, csak azért mert egy "Agyament Herry" fejéből kipattant az isteni szikra!
Nagyszövinek számítunk, de ott a leírásunkban megnézheted: "A rendszer által indított automatikus háborúkat a szövetségünk figyelmen kívül hagyja. Szeretnénk ha a megtámadott illetve a támadó szövetségek is így viszonyulnának hozzánk. A hadisarctól eltekintünk, és mi sem fizetünk senkinek!"
Egyetlen komoly szövetség sem fog sztem sarcot kérni. Főleg így, hogy kivették a rubint. Fa-kő meg arany hegyekben áll már egy közepes szövi kasszájában is.
A gond azzal van, hogy a cég feszültséggenerálással akar pénzhez jutni, ah elyett h olyan feltételeket/közeget teremtenének, ahol egyébként is sokan szívesen költenék a pénzüket...
Hát ez már halálos
Itt hívom fel a kéttagú szövetségek figyelmét, hogy a döglött kígyó nem biztos, hogy esélyes
Hát ez már halálos
Itt hívom fel a kéttagú szövetségek figyelmét, hogy a döglött kígyó nem biztos, hogy esélyes
Ezen behaltam!
És azzal hogy kötsz békét aki nem aktív!!
Egy nagyobb szövetségnél szép piros minden!!!:-)
Masik. Mar mondtak masok is de,mi lesz a nemessegi versenyekkel,sotet alak,bajnoksagok,van ertelme ezutan a paktumoknak,szovetsegeknek?! Szamomra teljesen jatsszhatatlan lett a jatek! Kissebb tagunkat megtamadjak,haboru! Nem fogok egy kissebb szovetseg kis szintu tagjara tamadni! Nem tudok revansot venni egy nagytol aki nagy szovetsegben van!! Tobb szaz ezer rubin van mar a varaimban es a szovetsegemben amit beadtam,szerettem volna most is szovit fejleszteni nem kevesert,sajnos amig ekkora hulyeseg van nem teszem bele! gondolom ezekkel nem vagyok egyedul!
Van aki azt hiszi,hogy nagy elonye van es nem veszi eszre hogy lemaradt!
Szeretnék gratulálni a fejlesztőknek ezért az újabb , nagyszerű játék elemért . Köszönöm , hogy Ti mondjátok meg mikor , kivel , miért kell háborúzni . Azt esetleg nem akarjátok szabályozni , hogy mikor menjek sz**********ni ? és , hogy az mennyi rubinba kerüljön ? Esetleg a reggelimet is megszabhatnátok , hogy mit tartalmazzon ? És az is legyen háború, ha megnézem valakinek a várát , nemár , hogy azt simán lehet . Háborút mindenért ...Mindent a háborúért ...a szlogenetek is lehetne ....Empire , válj háborúvá !
Gratulálok ehhez a kapitális ba******ághoz , a játékot sikerült totálisan (Feri után szabadon ) elk***rni .
Remélem a következő nagy ötlet az lesz , hogy lelövitek a szervert, és kötelező lesz rubint és koszorút venni ( azt is csak rubinért ) a búcsúhoz ...
Vagy lehetne Empire Vám Felügyelet , és havonta behúzhatnátok a szövetségektől a kassza 10 % , mondjuk szerver infláció cím alatt...megannyi hasznos ötlet , mint ez az automatikus háború....
Nos kedves fejlesztők, ez ülj le 1 - es
Beci70
TEMPLOMOSOK
"Ez nem jó az nem jó"
Több olyan játékot játszottam már amiben nem voltak fejlesztések és ellaposodott és mindenki ott hagyta. igenis kellenek fejlesztések és szerintem ez a fejlesztés sem olyan rossz mint amilyen rossznak beállítják sokan.
Nem úgy kell erre gondolni hogy már pedig akkor is kell sarcot fizetni ha megtámadod a szomszédodat a végén. Szerintem itt a másikról mármint más játékosokról alkotott kép a rossz. Én továbbra is támadni fogok, mivel az érdemem szintjét tartani szeretném. Egyszerűen csak meg kell tanulni írni KULTURÁLTAN. Ha X megtámad Y majd X szövi vezetőjének megírja hogy nem háború hanem egyszerű támadás volt akkor csak akkor lesz baj a sarc nélküli békekötéssel ha X szövijének vezetője felcsapja magában az agyvizet. De az előző rendszerben is ha egy ilyen szövivel futottál össze akkor is háború volt.
Igen a fejlesztésben vannak hibák.
Nem tudom így van-e de szerintem jó lenne egy olyan feltétel a háború indításban hogy csak akkor indítja a rendszer automatikusan a két szemben álló szövi szintje közel azonos. Így nem kellene mindenkinek azon hangoskodnia hogy majd a Templomosok meg az akárkik mindenkit le fognak sarcolni. Ez hülyeség !
Egyszerűen meg kell végre sokaknak tanulnia értelmesen kommunikálni a a játékon belül is.
A sarc pedig szerintem egy nem rossz ötlet. egy komoly háborúnak így lehet tétje, persze ehhez a két félnek KOMMUNIKÁLNIA kell nem pedig anyázni.
szerintem az ötlet alapja nem rossz a kivitelezése lett mondjuk egy olyan 3-as
Javaslom átalakítását a következőképp:
Amennyiben valaki egy másik játékost megtámad akkor a támadó játékos szövetségi vezetése (Vezető diploma Marsall) egy új szövetségi oldalon a támadás ideje alatt háborút hirdethessen amennyiben azt a két szövi szintje lehetővé teszi. Amennyiben ezzel a lehetőséggel él akkor a támadás beérkezése után automatikusan háborúba lép a két szövi. Természetesen mindez a lehetőség legyen adott a védekező oldalon is csak ott annyi különbséggel hogy nekik csak annyi idejük legyen erre míg a közeledő támadás látszódik.
Hogy más legyen a javaslatomban szereplő háború hirdetés egy sima háború hirdetéstől ami eddig volt, a sarcot csak ilyen esetekben lehessen előre beállítani. támadó félnek maximum 10% védekező félnek pedig 15%
sima háború hirdetésben pedig ne lehessen sarcot követelni. Továbbá a sarcos háborút is be lehessen ennek ellenére fejezni sarc megfizetése nélkül amennyiben a két fél erről megállapodik.
Így az egyszerű támadások továbbra is életképesek maradnának és a fejlesztés is meglenne.
"a kecske is jól lakott és a káposzta is megmaradt"
Ennyi
Nem hurrogni kell hogy ez így nem jó meg úgy hanem onnan fentről a szürke állományból javasolni kellene !
(Most pedíg jöhet rám is a hurrogás meg a minden hogy mekkora egy seggnyaló vagyok meg hasonlók)
Gratula a hozzánemértőknek.....
Ne támadjak,ne szabotáljak,ne védekezzek,ne csináljak semmit......
Mert HÁBORÚ....