Új moderátorokra van szükségünk!
Csapatunkba folyamatosan keresünk tehetséges embereket. Azaz éppen téged! Ha úgy gondolod, tudnál nekünk segíteni a szervezésben és a tájékoztatásban a közösségünk számára, és közben a szórakoztató oldaladat is megfelelően tudod használni, kérjük, jelentkezz. A fórumon, a bejelentésekkel közzétett kulisszatitkoknál, a Discordon és a közösségimédia-csatornáinkon is szükségünk van emberekre.
Ha felkeltettük az érdeklődésedet, kattints IDE.
Frissítés megbeszélése: Békesarc
Sign In to comment.
szerintem nem. nem tudom így mi lesz a szerverekkel. mindenki mindenkivel háborúban?
szövetségem neve:Corvinus
érdem: változó
rang:változó
Jah xD Velünk sok háború lesz
Én már nem játszok! Lehet fosztogatni!
velünk is:(
szövetségem neve:Corvinus
érdem: változó
rang:változó
Mellesleg újra itt a megszállás!! Először, mióta játszom
"legalább árnyékban harcolunk"
"Gyere és vedd el" (Leonidasz spátai király)
Köszi! Meg fogom szerezni a készleteket
RUBINT ??? ez túlzás még a végén védelmi sarcot kérnek NO koment
1-2 nagyszövi kedvére találták ezt ki ?? Vagy a nagy hal megeszi a kicsit elven sanyargatjuk a gyengébbet ?
hosszabb távon a játékosok morálja csökkenni fog és szomorúk lesznek még a végén forge pontot kezdenek gyűjtögetni.
Még egy gondolattal kiegészíteném ha több szövetség van egy kézben akkor így
átlehet vinni a nyersit és a rubintot is ??
de akkor a szövink mivel sok támadás megy ki 1 óra alatt 50 szövivel lesz piros?
ha igen ez marhaság a nagy szövik leölik evvel a kicsiket -.-
a szerver 50% a 1 éven belül itt fogja ezek után hagyni a játékot valószínűleg.
GRATULÁUNK GGS!
Vagy a piros jelzést negligáljuk, és megszokjuk, hogy a baráti szöviket is ellenségnek jelöli a gép a sötét alak miatt. Szerintem ez a fejlesztés már kezdi elvennia játék minden örömét.
Ja
Magyarul maguknak tesznek rosszat!!
Aki még bírta cérnával ezt már biztosan nem fogja, mi már ez a frissítés megint.
Nem húztak még le rólunk elég bőrt??
Szerintem itt a normál játékosoknak semmi esélyük nincs már játszani..
Én a játék kezdet óta játszom de úgy gondolom már minden értékét elvesztette.
Mint minden ez is csak azoknak szól már akik nem tudják hová költeni a pénzüket..
Szövetséget vezetek nem is kicsit normál játékosokkal nem veti fel a pénz egyikünket sem.
Ezután mi lesz???
Amit belefecoltunk a játékba oda lesz..
Igazán köszönjük
aha biztos nekik kedvez amikor nekik többmila rubin betn van a kaszában és kivan minden maxolva tuti arra fognak hajtani hogy még több legen amit mástol zsarolnka ki vicc . az tény hogy az erős szöviknek kedvez persze háborunál is egy 1-es zsintü szövi nem nyomhat pirosat egy 40-es szintüre gondolom ez az auto npirosnál is igy lesz mivel ezt is külön frisitésbe hoztákbe a kicsik védelmében.
a rubin lehuzás az egyedüli nem fair huzás a ggs-töl mivel azt 90%ban igazi pénzért veszed , kilehet napi 3-5ezret rablozni rubin-t nem lehetetlen és egy aktiv zsöviben simán lehet abbol fejleszteni de nagyon sokan kisebb nagyobb pénért veszik és nem rablo és herceg meg küldikböl kuporgatják a rubin-t föleg amikor 1 jo támadás 10-20k rubinba kerül ellenben a védés meg ál max 2ezrnél .vagyis 10x olcsobb védeni mint támadni ebben a játékban .
játékosok morálja? mivan csökenni fog? ne már hova már most a béka segge alt van a vihar szigetes utolso napi növeljük az idöt stb után már nagyon nem lehet mit csökenteni rajta
a mindenképpen-t megcáfolnám ott is irják hogy lesz fehérgalamb vagy fehérbéke ami nem kerrül semmilyen költségbe .
a többi ellen nem is érveltem mert azokat pont iyg látom én is csak mielött páran csak a hsz-eket olvasnak és azokat ne téveszük meg
laciqwer @ hu 2