Főoldal Hungarian Bejelentések és hírek megbeszélése

Csatlakozz a hivatalos Goodgame Discordhoz még ma!

Szeretnél olyan, hasonlóan gondolkodó játékosok közösségéhez csatlakozni, akikkel megvitathatod kedvenc játékaidat? Ne keress tovább, csatlakozz a GoodGame Empire Csoport Discord szerveréhez!

A szerverünk a tökéletes hely, hogy kapcsolatba lépj más játékosokkal a világ minden tájáról. Akár stratégiáról szeretnél beszélgetni, akár tippeket és trükköket szeretnél megosztani másokkal, vagy csak új barátokat szereznél, a közösségünkben mindezekre lehetőséged van.

És ez még nem minden - Discord szerverünk tagjaként exkluzív nyereményjátékokhoz és más különleges eseményekhez is hozzáférhetsz. Ez a tökéletes módja annak, hogy naprakész maradj a GoodGame Studios legújabb híreiről és frissítéseiről.

Szóval mire vársz még? Csatlakozz még ma a GoodGame Empire Csoport Discord szerveréhez, és kezdj el kapcsolatot teremteni harcostársaiddal a világ minden tájáról. Csak látogass el a https://discord.gg/goodgamestudios oldalra, hogy csatlakozz a mókához!

Frissítés megbeszélése: a Szerencsekerék

1413

• Alicia2Alicia2 Bejegyzések: 204
    szerkesztette ezt: 07.05.2014
    ZitaQueen írta: »
    DE HOL KELL KERESNI EZT A SZERENCSEKEREKET???? valaki lécci mondja meg. pls:confused:

Szia!

Nem kell keresni.
    Meg csak most fogjak bevezetni maj.8-an.
    Aztan majd megjelenik es lehet porgetni.
    Szövetseg: ZÖLD ÍJJÁSZ
    Szövetsegi besorolás : VEZETÖ
    Szerver : HU2
  • XelysaX (HU2)XelysaX (HU2) HU2 Bejegyzések: 165
    szerkesztette ezt: 07.05.2014
    Hát lehet készülni :( holnap tuti be is fogják rakni ezt az őrületet nemességibe :S
    XelysaX @ hu 2
  • Randiguru (HU2)Randiguru (HU2) HU2 Bejegyzések: 219
    szerkesztette ezt: 08.05.2014
    "Minden alkalommal, amikor fut az esemény, a játékosok kapnak egy "szabad pörgetési" lehetőséget"

Akkor most rubinért lehet csak használni, vagy alapból mindenki naponta kap 1 lehetőséget?
    70. szint +++

"Ami kocka azt gurítjuk, ami kerek azt cipeljük!"
    MINDEGY
    Randiguru írta: »
    "Minden alkalommal, amikor fut az esemény, a játékosok kapnak egy "szabad pörgetési" lehetőséget"

Akkor most rubinért lehet csak használni, vagy alapból mindenki naponta kap 1 lehetőséget?

Egy porgetes ingyen lesz, aztan rubinba kerul.
  • HősökföldjeHősökföldje Bejegyzések: 146
    Randiguru írta: »

Én úgy értelmeztem, hogy minden alkalommal amikor az esemény lesz kapsz egy ingyenes pörgetési lehetőséget. Mivel esemény, nem gondolom, hogy minden nap lenne. :)
    "The two most important days in your life are the day you are born and the day you find out why.."
    Mark Twain
  • HeroBalazsb2040HeroBalazsb2040 Bejegyzések: 207
    Kezdődnie kéne
    Sziasztok!

Én már nem játszok! Lehet fosztogatni!
    Kezdődnie kéne

Soha nem kezdik el a meghirdetett idoben.
    Eddig minden frissitest kb. 12-kor kezdtek el.
    Meg azokat is amiket 8:30-11:30 kozotti idopontra irtak.
    Alicia2 írta: »
    Soha nem kezdik el a meghirdetett idoben.
    Eddig minden frissitest kb. 12-kor kezdtek el.
    Meg azokat is amiket 8:30-11:30 kozotti idopontra irtak.

Az gáz :(
    A szöviben pedig már meghirdettem :mad: (ezt így a cégnek)
    Sziasztok!

• Kalandor2UserKalandor2User Bejegyzések: 9
    nem tudok belépni most megy a frissités
    Kalandor2User @ hu 2
  • TokancsaTokancsa Bejegyzések: 82
    Én rendesen be tudok lépni még nincs frissítés
    Tokancsa @ hu 2
    Tokancsa írta: »
    Én rendesen be tudok lépni még nincs frissítés

De, már van.
    Sziasztok!

• TokancsaTokancsa Bejegyzések: 82
    na itt a frissítés :)
    Tokancsa @ hu 2
  • Kalandor2UserKalandor2User Bejegyzések: 9
    most már ki is irja
    Kalandor2User @ hu 2
  • matok (HU2)matok (HU2) Bejegyzések: 5
    vége a frisítésnek már be lehet lépni és itt a falulopós event, milyen meglepő, hogy máris berakták.
    matok @ hu 2
  • Hajni812Hajni812 Bejegyzések: 25
    Nagyon drága a szerencse kerék 5 jegy több mint 800 rubin és 30 jegy alatt nem is tudsz pörgetni:-)
    Hajni81 @ hu 2
  • PhantomLordPhantomLord Bejegyzések: 49
    Az a vicc poénbol vettem jegyet és a + jegyekből 1et lehet elpörgetni naponta. Szal ha veszel 5 jegyet akkor abból 1et elnyomhatsz naponta nem pedig egyszerre. Kicsit fura megoldás ez..
    PhantomLord @ hu 2
  • olivér0409olivér0409 Bejegyzések: 1
    a falulopási játékot elképesztő ötletnek találom ! Mégis, hogy képzelik a rendszer üzemeltőti ? Bűnözőket nevelnek itt ? Az etikettel mi lesz ? Ha ez az event marad és a számos tolvaj erre hivatkozva elkezd lopni, akkor az egész játékot hagyom a fenébe ! Nekem ilyen mocskos játékhoz nincs kedvem! Szégyen és gyalázat !
    olivér0409 @ hu 2
  • gobl252gobl252 Bejegyzések: 3
    Tisztelet

A többi hozzászólónak igaza van . A fentebb lévő szövetségek járnak megint jól ,meg akik nem minimálbéren tengődnek :-( .
    A szerezz erőforrás falu eseménnyel .... nem akarok csúnyán káromkodni ,mert nem a stílusom ,de el kéne gondolkozni már ott a kicsi irodában , hogy megint hány embernek veszik el a kedvét ezzel ,hisz vannak értelmes játékosok , akik nem ellopják a másik faluját , hanem türelmesen kivárják ,hogy jöjjenek új faluk és azokat teszik magukévá . A szerencsekerék meg el megy , hisz egy ingyen pörgetéssel is szerezhet az ember értelmes dolgot : pl 44 ostrom tornyot kaptam :-) . De szerintem mások helyett is beszélek , ha azt mondom ,sürgősen vegyék ki a falu eseményes dolgot , mert megint pár 100 ember fog más játékot keresni és az irodában lévő emberke számolgasson csak ...1....2....3 ....... sok pénz igen .
    üdv
    gobl25 @ hu 2
  • manocsk (HU2)manocsk (HU2) Bejegyzések: 52
    falushoz ennyit: feladod egy közeli falvad, elfoglalod, feladod,elfoglalod és kapod a pontokat, nem kell mástól és háború se lesz akkor
    manocsk @ hu 2
  • manualmanual Bejegyzések: 13
    olivér0409 egyet értek. Meg most ha megvan a max erőforrás falu száma akkor adja fel az ilető hogy tudjon másikat szerezni azért vegye el mástól ? Remélem ahogy edig megtudtak egyezni a szövetségesek ezután is megtudnak egyezni és nem lesz falu lopkodás mert hogy a fejlesztök ezt találták ki azét mi játékosok fogjunk össze .
Sign In to comment.