Csatlakozz a hivatalos Goodgame Discordhoz még ma!
Szeretnél olyan, hasonlóan gondolkodó játékosok közösségéhez csatlakozni, akikkel megvitathatod kedvenc játékaidat? Ne keress tovább, csatlakozz a GoodGame Empire Csoport Discord szerveréhez!
A szerverünk a tökéletes hely, hogy kapcsolatba lépj más játékosokkal a világ minden tájáról. Akár stratégiáról szeretnél beszélgetni, akár tippeket és trükköket szeretnél megosztani másokkal, vagy csak új barátokat szereznél, a közösségünkben mindezekre lehetőséged van.
És ez még nem minden - Discord szerverünk tagjaként exkluzív nyereményjátékokhoz és más különleges eseményekhez is hozzáférhetsz. Ez a tökéletes módja annak, hogy naprakész maradj a GoodGame Studios legújabb híreiről és frissítéseiről.
Szóval mire vársz még? Csatlakozz még ma a GoodGame Empire Csoport Discord szerveréhez, és kezdj el kapcsolatot teremteni harcostársaiddal a világ minden tájáról. Csak látogass el a https://discord.gg/goodgamestudios oldalra, hogy csatlakozz a mókához!
Nem kell keresni.
Meg csak most fogjak bevezetni maj.8-an.
Aztan majd megjelenik es lehet porgetni.
Szövetsegi besorolás : VEZETÖ
Szerver : HU2
Akkor most rubinért lehet csak használni, vagy alapból mindenki naponta kap 1 lehetőséget?
"Ami kocka azt gurítjuk, ami kerek azt cipeljük!"
MINDEGY
Egy porgetes ingyen lesz, aztan rubinba kerul.
Én úgy értelmeztem, hogy minden alkalommal amikor az esemény lesz kapsz egy ingyenes pörgetési lehetőséget. Mivel esemény, nem gondolom, hogy minden nap lenne.
Én már nem játszok! Lehet fosztogatni!
Soha nem kezdik el a meghirdetett idoben.
Eddig minden frissitest kb. 12-kor kezdtek el.
Meg azokat is amiket 8:30-11:30 kozotti idopontra irtak.
Az gáz
A szöviben pedig már meghirdettem :mad: (ezt így a cégnek)
De, már van.
A többi hozzászólónak igaza van . A fentebb lévő szövetségek járnak megint jól ,meg akik nem minimálbéren tengődnek :-( .
A szerezz erőforrás falu eseménnyel .... nem akarok csúnyán káromkodni ,mert nem a stílusom ,de el kéne gondolkozni már ott a kicsi irodában , hogy megint hány embernek veszik el a kedvét ezzel ,hisz vannak értelmes játékosok , akik nem ellopják a másik faluját , hanem türelmesen kivárják ,hogy jöjjenek új faluk és azokat teszik magukévá . A szerencsekerék meg el megy , hisz egy ingyen pörgetéssel is szerezhet az ember értelmes dolgot : pl 44 ostrom tornyot kaptam :-) . De szerintem mások helyett is beszélek , ha azt mondom ,sürgősen vegyék ki a falu eseményes dolgot , mert megint pár 100 ember fog más játékot keresni és az irodában lévő emberke számolgasson csak ...1....2....3 ....... sok pénz igen .
üdv