Főoldal Hungarian Bejelentések és hírek megbeszélése

Csatlakozz a hivatalos Goodgame Discordhoz még ma!

Szeretnél olyan, hasonlóan gondolkodó játékosok közösségéhez csatlakozni, akikkel megvitathatod kedvenc játékaidat? Ne keress tovább, csatlakozz a GoodGame Empire Csoport Discord szerveréhez!

A szerverünk a tökéletes hely, hogy kapcsolatba lépj más játékosokkal a világ minden tájáról. Akár stratégiáról szeretnél beszélgetni, akár tippeket és trükköket szeretnél megosztani másokkal, vagy csak új barátokat szereznél, a közösségünkben mindezekre lehetőséged van.

És ez még nem minden - Discord szerverünk tagjaként exkluzív nyereményjátékokhoz és más különleges eseményekhez is hozzáférhetsz. Ez a tökéletes módja annak, hogy naprakész maradj a GoodGame Studios legújabb híreiről és frissítéseiről.

Szóval mire vársz még? Csatlakozz még ma a GoodGame Empire Csoport Discord szerveréhez, és kezdj el kapcsolatot teremteni harcostársaiddal a világ minden tájáról. Csak látogass el a https://discord.gg/goodgamestudios oldalra, hogy csatlakozz a mókához!

Frissítés: Vihar szigetek

13044

• szerkesztette ezt: 29.04.2014
    Pfuuu az első bekezdés alapból kicsapta a biztit.
    "Május közeledtével tűkön ülve várjuk az első Viharok Urát. Kinevezésével Empire történelmet írunk!..."
    Milyen történelemről beszéltek? Úgy mondjátok, mintha ez olyan meglepő lenne...
    No olvassuk a többit...

-Nagyobb élelemmel való indulás: Hát ez nem sokat ér esélyeket tekintve... Amikor kicsi volt a termelés, az mindenkinek ugyanúgy kicsi, ha meg nagy mindenkinek ugyanúgy nagy... lényegen nem változtat, attól ugyanúgy indul mindenki, ez csak amolyan töltelék benne, hogy jobbnak tűnjön a frissítés, mikor ez mitsem számít.
    -Nehezítések: No comment... Ehhez nincs mit hozzáfűzni... Nem akarom magam kitiltatni a fórumról, úgyhogy inkább nem mondanám el, itt most mit gondolok...
    -Bővebb jutalomrendszer: Ez alapból sunyít picit nekem, hogy nem írják le mit jelent az hogy "bővebb"... meg értékeket nem mondanak, hogy mi(k)vel bővítik.
    -Bővebb vásárlási lehetőség: Dettó az mint az előző, sunyít, hogy nem írják le, hogy mi(k)vel bővítik.

Ez se lesz jobb, mint ami eddig van emberek, csak azért csinálják ezt, hogy a következő hónapban a sok kíváncsiskodó megint kimenjen... Nem kell bedőlni ezeknek a gyerekes toborzódumáknak...
  • laciqwer (HU2)laciqwer (HU2) HU2 Bejegyzések: 732
    szerkesztette ezt: 29.04.2014
    rotkiv3 írta: »
    Pfuuu az első bekezdés alapból kicsapta a biztit.
    "Május közeledtével tűkön ülve várjuk az első Viharok Urát. Kinevezésével Empire történelmet írunk!..."
    Milyen történelemről beszéltek? Úgy mondjátok, mintha ez olyan meglepő lenne...
    No olvassuk a többit...

-Nagyobb élelemmel való indulás: Hát ez nem sokat ér esélyeket tekintve... Amikor kicsi volt a termelés, az mindenkinek ugyanúgy kicsi, ha meg nagy mindenkinek ugyanúgy nagy... lényegen nem változtat, attól ugyanúgy indul mindenki, ez csak amolyan töltelék benne, hogy jobbnak tűnjön a frissítés, mikor ez mitsem számít.
    -Nehezítések: No comment... Ehhez nincs mit hozzáfűzni... Nem akarom magam kitiltatni a fórumról, úgyhogy inkább nem mondanám el, itt most mit gondolok...
    -Bővebb jutalomrendszer: Ez alapból sunyít picit nekem, hogy nem írják le mit jelent az hogy "bővebb"... meg értékeket nem mondanak, hogy mi(k)vel bővítik.
    -Bővebb vásárlási lehetőség: Dettó az mint az előző, sunyít, hogy nem írják le, hogy mi(k)vel bővítik.

Ez se lesz jobb, mint ami eddig van emberek, csak azért csinálják ezt, hogy a következő hónapban a sok kíváncsiskodó megint kimenjen... Nem kell bedőlni ezeknek a gyerekes toborzódumáknak...

a többélelem azért több eésl-t ad a ksiebeknke is , mirét mert amég msot kimegy egy rubin huszár az kimaxolja magának sec spec addig ha egy 40-es szintüa rkja elárni az vár rá 1hetet adidg a rubinos már töb ezer teherpontal vagy több milio aqvaval rendelkezik , de iyg a 40-es nem kel épitsen csak hajtani-a persze ez kiesés nekik réyzben rubin téren de ez végre vlaami hasznos dolog , remálema terület nem lesz maxolva albopl és a raktár is vlaami 61ezres szintnél kezdödik akor talán jo

a luna-rol meg annyit hogy ha bövül alt már csak azt értik hyog isza kerül az arany arko nagy lesza boldogkság :)
    még ha enm si 150aqvba fog kerülni 250arany akkor is
    Nem engedélyezem , hogy jelen témában említve legyen a jelenlegi szövetségem és nevem .
    BUG_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

laciqwer @ hu 2
  • henrich11 (HU2)henrich11 (HU2) HU2 Bejegyzések: 20
    Laciqwer: Értem én, hogy nem értem amit írsz. Össze-vissza cserélgeted a szavakban a betüket. Inkább ne írj. Fordítógép kell hozzád.
    henrich11 @ hu 2
    sok sikert az olvasás tanfolyam hoz
    henrich11 írta: »
    Laciqwer: Értem én, hogy nem értem amit írsz. Össze-vissza cserélgeted a szavakban a betüket. Inkább ne írj. Fordítógép kell hozzád.
    Nem engedélyezem , hogy jelen témában említve legyen a jelenlegi szövetségem és nevem .

laciqwer @ hu 2
  • XelysaX (HU2)XelysaX (HU2) HU2 Bejegyzések: 165
    laciqwer írta: »
    sok sikert az olvasás tanfolyam hoz

Ne haragudj meg, de tényleg szörnyű első olvasatra ahogy írsz :) Bár semmi közöm hozzá, de kicsit ha lassabban gépelnél talán jobb lenne :)

Ami a viharszigeteket érinti, szerintem ahogy eddig is tök mind1 hogy ki mit ír hogy szapulja a fejlesztőket/mooderátorokat/supportot változás nem valószínű, hogy lesz... Viszont azon is el kellene gondolkodni hogy kit szidtok mert nem feltétlenül a moderátor/support hibái a "bugok"

Sokan sokmindent leírtak, hogy így .... úgy ...., meg hogy itt hagyja az egészet, s lám mégsem fogy drasztikusan a felhasználók száma már ha fogy egyáltalán...

UI: Mint minden online játéknál a szolgáltató fenntartja magának a jogot hogy bármikor bármit megváltoztasson... ezt van ezt kell szeretni :)
    XelysaX @ hu 2
  • manualmanual Bejegyzések: 13
    Vihar szigten kéne változtatni azon hogy ne lehesen más szövibe átvinni a pontokat mert egyes szövik kihasználják vége felé azért lépnek át máshova hogy meglegyen 200 pont hogy megkapják a jutalmat :(
  • jenőGamer1 (HU1)jenőGamer1 (HU1) Bejegyzések: 20
    szerkesztette ezt: 30.04.2014
    Üdv, minden játékosnak.

A most olvasottak alapján,végleg eldöntöttem, én (és akit csak tudok lebeszélek az indulásról) a viharszigeteket bojkottálom.
    jenőGamer1 @ hu 1
  • Dugodaniel (HU1)Dugodaniel (HU1) Bejegyzések: 85
    Nem értem, hogy miért nem tudták a nomád eventhez hasonlóvá tenni... el lehet dönteni használsz-e rubis eszköz vagy nem, hogy a nyereséged nőjön.
    Ez az event túl sok időt vesz el és a jutalmak nem állnak arányban. ( felszerelések pfff... és nincs eszköz vásárlás)

Kedvenc részem:
    Sajnos a teherhajók építésén nehezítenünk kellett: drágább lesz építeni és több ideig tart az építkezés.
    Ahogy az erőforrás-szigeteknél is: nehezebb lesz bevenni a szigeteket és kevesebb akvamarint is adnak.

Tervezni próbáltuk, hogy ha egyszer még is megpróbálnánk elérni a 200e pontot, akkor az eddigiek alapján kinek mi lenne a dolga, de így mindegy.
    Jah meg, hogy menet közben szabályt módosítanak...
    Dugodaniel @ hu 1
  • krisztian69 (HU2)krisztian69 (HU2) HU2 Bejegyzések: 711
    Eltűnt több száz akvamarinom, nem tud valaki segíteni?
  • matebaboca (HU2)matebaboca (HU2) Bejegyzések: 144
    Dugodaniel írta: »
    Nem értem, hogy miért nem tudták a nomád eventhez hasonlóvá tenni... el lehet dönteni használsz-e rubis eszköz vagy nem, hogy a nyereséged nőjön.
    Ez az event túl sok időt vesz el és a jutalmak nem állnak arányban. ( felszerelések pfff... és nincs eszköz vásárlás)

Kedvenc részem:
    Sajnos a teherhajók építésén nehezítenünk kellett: drágább lesz építeni és több ideig tart az építkezés.
    Ahogy az erőforrás-szigeteknél is: nehezebb lesz bevenni a szigeteket és kevesebb akvamarint is adnak.

Tervezni próbáltuk, hogy ha egyszer még is megpróbálnánk elérni a 200e pontot, akkor az eddigiek alapján kinek mi lenne a dolga, de így mindegy.
    Jah meg, hogy menet közben szabályt módosítanak...

Igazad van teljesen felesleges itt bármit is tervezni az első 5 hely már megvan most pedig elsem indult a többi meg egy nagy gagyi. Mindent elvettek emellik az árakat az időt még több rubint ölj bele ha elakarsz érni valamit!! Ez a kizsákmányolás!! A kabzsiság!! Egyszer avval szivesen elbeszélgetnék aki erre áldását agyja hogy mielőtt dönt belegondol-e abba hogy nemcsak milliomosok és olyanok akik 24 órából 25 itt vannak olyanok is szeretnének valamit is elérni!! De ez sajnos már réges régen nem erről szól csak a pénz-pénz. Csak a mostani 1-2 helyettet kell megnézni ök annyit pontoltak össze mint a következő 8 összesen, És akkor beszélhetünk itt egyenlőségről?

Jaj de szuper ismét karbantartanak bennünket!:mad:
    Eltűnt több száz akvamarinom, nem tud valaki segíteni?

Support !!

Valamokor majd választ is kapsz és megkapnád esetleg de már nemlessz hova mert addigra FINE!!
    matebaboca @ hu 2
  • RaviladRavilad Bejegyzések: 12
    Hogy a játékmenet közben ennyi szabályváltoztatást...beszarok...
    Felemelik az "event" végére a hajók árát...még esetleg nem teszitek rubinossá a hajókat??...és akkor szinte világos lenne az egész!!!
    Totál rubinosra épül egyre jobban ahogy változtatják!
    Nem tudom, hogy ők ezeket a megjegyzéseket megkapják-e, de ha igen akkor meg egyértelműen szarnak azok fejére, akik nem vesznek rubint és nem 25 órát ülnek a játék előtt naponta!
    A végére egy izgalmas hajóépítés van, ja de nem, mert nincs akvamarin, meg 500 óra mire elkészül...hát elmennek a ********!!!!!!
    A jutalmazásról meg no comment...menet közben megváltoztatni...hát ez inkább orbitális nagy szégyen...főleg az "év játéka"-tól...fúúúj!!!!
    Senkinek nem jött be ez a fos királyság...még az elején úgy voltam vele, hogy áh nem olyan rossz egy kis esély az egyszerűbb szöviknek, de a nagy szar, közben rájöttek, hogy így milyen egyszerű és kivették az aranyra váltást, megdrágították a hajóépítését meg egyéb épületét és persze a napokig tartó építési időket is hetekre kitolták!!!
    Persze ezeket át lehet ugorni rubinokkal, de inkább ********* le bő nyállal!!!!
    Szépen kulturáltan már nem lehet "ezekről" az emberekről beszélni, akik a szabályokat hozzák...
    Na mindegy, magukkal csesznek ki, mert egyre kevesebb játékos lesz...bár a rubinosok a lényeges számukra, lehet meg se hatná őket ha 10ezren lelépnek, de marad 1000 rubinos...azoknak viszont jó játékot kívánok!!! :)
    Ravilad @ hu 1
  • thunder8thunder8 Bejegyzések: 294
    Ez elképesztő, tényleg a vicc kategória már. :D:D:D

A 10-es hajó építési idejét nagjyából 10 óráról felemelték 224 órára....

Érdekes, hogy a Luna portékájának bővülése opció még nem lépett életbe, ellenben az összes negatívum már igen. Értem ez alatt, hogy nehezebb legyőzni egy akva falut, hosszabb, drágább az építkezés, stb.

A 6 órás akvásra, is már csak rubinos cuccal lehet menni.

Köszönjük, ismét sikerült bebizonyítani, hogy bizony a pofátlanságnak nincsen határa...
    thunder8 @ hu 2
  • klaudia12152klaudia12152 Bejegyzések: 1
    Hol lehet a szerencse kerékkel pörgetni mert én sehol nem találom :mad:
    klaudia1215 @ hu 2
  • eliterob (HU2)eliterob (HU2) Bejegyzések: 9
    jol mondod thunder!
    ez igy már nem éri meg...
    ha igy marad akkor tőlem meg a kis csapatomtol ezen az eventen nem látnak rubint!
    eliterob @ hu 2
    HKforever
    a 108ezres 18orásbol let 52ezres a 6orásbol lett 11500-as
    ez komoly? és még a védelmük is erösebb a 18orásat igy is rubinos pajszal kelelt beverni hoyg kevés buko legyen most meg pláne

laciqwer @ hu 2
    Hol lehet a szerencse kerékkel pörgetni mert én sehol nem találom :mad:

Sehol!! BUG!!BUG!!
    selejt munka magyarul!!
    matebaboca @ hu 2
    a 18orás falu a6oráshoz képest közel uygan oylan erös,pedig csak 11500-at ad addig a 18orás ad 52ezret de eröben több a 6orásnál, persze ha beakarod verni vagy sokat buksz tescos eszközökkel vagy sok rubin-t rááldozol hogy beverd mert máskép esáélytelen már a 6orás sziget is .amit eddig simán lehetett tescosal 20-30fös bukoval verni gratulálok az ujjitásokon más nincs? még van 13ora az ehonapibol nem találtok ki valami ujjat még? ugy az utolso 3orára vlaami izgalmas téma legyen itt?

hajo épitési idö uygan már ennél még a hal ára se nö-t ennyire , 12orárol 135orára félnapos hajo épitésböl lett közel 6napos
    ez az gratulálok 20napos vagy legyen 28napos event ben aki hajot akr épiteni csoda ha csinl 1 darab maxosa-t vagy 40500rubin-ért felhuzza azonnal ez az most evvel vagy annyira elkurták, hogy akinek sokvan ráveri vagy akinek van de enyiért nem az meg stornoza és vár sokat jövö honapban csoda ha valaki eléri a 200ezer pontott

laciqwer @ hu 2
    Ez a mai frissítés nagyon JÓ!! Kiváló!!

Legalább megtudtuk mekkora kizsákmányolásra akarnak rávenni bennünket ha menni szeretnénk,mert ugye az látszik rubin nélkül 0 leszel a rubin pedig sok-sok pénz. Majd nyomják elénk óránként az akciójukat fizess ember hagy teljen a zsebünk.

A soha röbbet viszont látásra viharsziget!!

de azért megjegyzem nehogy kitalálják hogy autamatikusan kirak ha voltál az elsőben!!:mad: /Berimond példa/ ugye ott egy darabig ujra rak ha elveszted a táborod
    matebaboca @ hu 2
  • robnot (HU1)robnot (HU1) Bejegyzések: 16
    Szerintem ki lehet menni :) jó lesz toborozni + eszkőzt késziteni :D
    személy szerint ezt fogom tenni a többi meg nem érdekel
    robnot @ hu 1
  • szerkesztette ezt: 30.04.2014
    Ez a frissítés a szigeteknél kicsit el lett túlozva.
    Mert vagy rubival nyomom, vagy sok a veszteség.
    És nem beszélve arról hogy kevés akvamarint adnak a szigetek.
    Vagyis napi 5-10 et el kell foglalni...
    Utána se számolok hogy az mennyi arany, katona, eszköz, vagy rubin!
    És arról meg nem is mondok véleményt hogy a hajók gyártási ideje nagyon ki lett tolva.
    Vagyis rubin nélkül nagyon de nagyon lassan épülnek meg:(
    Szerintem sokan nem fogják elkezdeni se:rolleyes:
Sign In to comment.