Csatlakozz a hivatalos Goodgame Discordhoz még ma!
Szeretnél olyan, hasonlóan gondolkodó játékosok közösségéhez csatlakozni, akikkel megvitathatod kedvenc játékaidat? Ne keress tovább, csatlakozz a GoodGame Empire Csoport Discord szerveréhez!
A szerverünk a tökéletes hely, hogy kapcsolatba lépj más játékosokkal a világ minden tájáról. Akár stratégiáról szeretnél beszélgetni, akár tippeket és trükköket szeretnél megosztani másokkal, vagy csak új barátokat szereznél, a közösségünkben mindezekre lehetőséged van.
És ez még nem minden - Discord szerverünk tagjaként exkluzív nyereményjátékokhoz és más különleges eseményekhez is hozzáférhetsz. Ez a tökéletes módja annak, hogy naprakész maradj a GoodGame Studios legújabb híreiről és frissítéseiről.
Szóval mire vársz még? Csatlakozz még ma a GoodGame Empire Csoport Discord szerveréhez, és kezdj el kapcsolatot teremteni harcostársaiddal a világ minden tájáról. Csak látogass el a https://discord.gg/goodgamestudios oldalra, hogy csatlakozz a mókához!
Az alábbi linken kifejezhetitek egyetértéseteket, van az a határ amit senki sem tűr.
Úgy gondolom a felháborodásunknak ezúttal jogos.
Erőforrásszigetek utolsó visz mindent?
Üdvözlettel,
Hősök
Most nem tudom, hogy ez csak így jött ki, hogy a T2 előttetek van, vagy ez direkt csináljátok így, hogy a jó bónuszokat magatokra tudjátok rakni?
70-estől is elvették a szigeteket, ha úgy volt, viszont próbáltuk emberek módjára megoldani a konfliktusokat, amit a játék szándékosan generál (persze vannak olyan tagok is akikkel nem lehet mit kezdeni, más világon élnek).
Ez egy ilyen rendszer jelenleg, reméljük javulni fog, az alábbi link is egy próbálkozás e célból, hogy élvezhetőbb legyen a királyság és bátran kijöjjenek a nagyobb és kisebb klánok egyaránt.
Erőforrás szigetek foglalási problémája
Még mindig ezt gondolom
Azt látom sikerült kétszer is leírnod ugyanazt.
Sajnálom, hogy nem tudtalak meggyőzni, de ez van.
A telihold elárasztja majd a szigeteket (jön a dagály), minden épület lerombolódik, amit addig építettél.
Következő hónapban újra nyersanyagokat kell befizetned (jön az apály), ahhoz hogy csatlakozhass, szóval eldöntheted kijössz-e vagy sem a viharok szigetére.
Ha nem is a "Viharok Ura" címért szállsz csatába de a felszerelésért simán csatába szállhatsz s 35-en is akár jó kezdő felszereléssel leszel felszerelve. Szerintem ha másért nem is akkor ezért érdemes harcba szállni. Ehhez az akvamarint lassabban mint a szigetek révén de "rabló sziget" támadásával is összetudod szedni. Sok sikert hozzá
Teljesen egyetértek veled ez az "event" jellegű új birodalom nem lesz egy hosszútávú sajnos. Mivel a Holdvihar vagy micsoda havi szinten elmossa amit felépítettek már következő hónapba ugyan ezért nem lesz érdemes felépíteni s van egy érzésem, hogy havi szinten fog csökkenni a népszerűsége s a vele játszó játékosok száma. A kitalálóinak javasolnám vagy ne mossa el a víz a felhúzott épületeket vagy pedig egy berimondhoz hasonló eventé alakítsák át. s csak időszakosan jelenjen meg s nem állandón legyen a játékban elérhető.
Szövetség: Keresztesek
Mi meg reméljük hogy nekik fogy ki a zsebükből a pénz pár hónap múlva, és hagynak másokat is!!!
laciqwer @ hu 2
Én azért a fejlesztőknek és a rendszergazdának tenném fel a kérdést, hogy attól, hogy hétvége van azért tehetnének ki pár falut erre a viharvert tengerre, mert kicsit unalmas, hogy tegnap délután 17 órától a környékemen 1 db. azaz egy darab akvamarinos sziget bukkant fel a habokból, amire rögtön lett néhány jelentkező.
Sziasztok!
Belenyúlni csak ők tudnának. Az meg kizárt, mert hétvégén nem dolgoznak.
Bocs, hogy ide irom, de, miota az uj kiralysag elindult, mindenhol 2,5szer annyiba kerul a rubinos epitkezes mint az uj kiralysag elinditasa elott volt.
Errol nyitottam is egy oldalt "Miert kerul tobb rubinba?"cimmel a Technikai problemak, bugok oldalon meg 9-en, de senki illetekes nem reagal ra.Benezni volt az oldalon, de nem irt ra semmit, tehat igazam lehet, egyebkent mar megcafolta volna.
Talan ha tobben adnank hangot a nem tetszesunknek, akkor talan vegre foglalkozna vele valaki.
SEGITSETEK!
A TI RUBINJAITOK IS BANJA EZT A BE NEM JELENTETT EMELEST. SZERINTEM EZ EGY BUG ES JO LENNE HA VEGRE AZ ILLETEKESEK NEM NEZNENEK LEVEGONEK ES HULYENEK MINKET.
NAPOK OTA DRAGABBAN EPITKEZUNK RUBINNAL A REGI KIRALYSAGOKBAN.
Nem tunt fel senkinek, hogy az uj kiralysag beinditasa ota a regi kiralysagokban is megemelkedett a rubinos epitkezes ara???
Eddig 1 perc 2 rubinba kerult. Most 5 rubin az ara!!!!!:mad::mad::mad:
Az uj kiralysagba mivel hosszabb az epitkezesi ido, ott realis, hogy a rubinos epitkezes is dragabb,DE A REGI KIRALYSAGOKBA AZ EPITKEZESI IDO NEM EMELKEDETT, DE A RUBINOS EPITKEZEST AZOKBAN IS FELEMELTEK MINTHA AZ UJ KIRALYSAGBAN EPITKEZNENK.
Attol, hogy csak elolvassatok, meg nem lesz eredmenye. Legyszi TI IS IRJATOK LE A NEM TETSZESETEK.
En nem vagyok rubinos jatekos. Nem veszek rubint. A nehezen megszerzett rubinjaimat szoktam neha epitkezesnel, tuz oltasnal hasznalni amit feladatok megoldasaval kapok jutalomkent. Ezert pedig kemenyen megdolgoztam es szerintem TI IS. Aki pedig penzt is kolt rubin vasarlasra, gondolom neki sem mindegy, hogy a regi kiralysagokban mennyi rubint fizet egy epitkezesert, vagy tuz oltasert.
Nem mindegy, hogy csapba sz..unk, vagy sz..ba csapunk.
Bar En egyiket sem szoktam:D
Ujra itt vagyok.
3 oraja irtam ezt ide, de azota sem reagaltok ra.Meg azon az oldalon sem amit fent emlitettem, mert amig nem teszunk ellene, addig minden igy marad.
Pedig tobben is elolvastatok.
Elszomorito, hogy ennyire nem erdekel benneteket ez a gusztustalan emeles amirol nem irtak. Fikazni, szidni, irigykedni tudtok egymasra, de mikor kozosen kene fellepnunk egy olyan emeles miatt ami mindenkit erint, akkor csak olvasni tudtok,kiallni az igazunkert pedig NEM.
Ha nektek ennyire mindegy, hogy pl. egy 10 peces epitkezes 20 rubin helyett 50 rubinba kerul jelenleg a zoldon, havason, sivatagban,tuzcsucsokon, hat akkor kesobb se sirjatok ha valamit megemelnek szo nelkul. Mindig szidjatok a rubinos fejleszteseket, most pedig csak neztek es nem tesztek ellene semmit, pedig csak az uj kiralysagban kellett volna a rubinnal torteno epitkezest es oltast emelniuk es nem minden kiralysagban.
Szövetsegi besorolás : VEZETÖ
Szerver : HU2
supajamaican @ hu 1
Lehet nem ide kellene, de ez is a játékhoz tarozik:)
Nagy nehezen sikerült elfoglalni egy akvamarinos szigetet és biztosan csak véletlen támadás lehetett 60 farkaskuvasz társaságában, amivel kiütöttek a szigetről, persze úgy hogy csak az egy katona volt benne és nem voltam gépközelben. Gratulálok hozzá. A nagy szövikből néhányan tiszteletben tartják az első érkezést, volt hozzá szerencsém , köszönöm is nekik, de vannak akik nem tudnak mit kezdeni magukkal sajna.
Azért mindennek megvan a határa, a gerinctelenségnek is.
Üdv.