Főoldal Hungarian Bejelentések és hírek megbeszélése

Csatlakozz a hivatalos Goodgame Discordhoz még ma!

Szeretnél olyan, hasonlóan gondolkodó játékosok közösségéhez csatlakozni, akikkel megvitathatod kedvenc játékaidat? Ne keress tovább, csatlakozz a GoodGame Empire Csoport Discord szerveréhez!

A szerverünk a tökéletes hely, hogy kapcsolatba lépj más játékosokkal a világ minden tájáról. Akár stratégiáról szeretnél beszélgetni, akár tippeket és trükköket szeretnél megosztani másokkal, vagy csak új barátokat szereznél, a közösségünkben mindezekre lehetőséged van.

És ez még nem minden - Discord szerverünk tagjaként exkluzív nyereményjátékokhoz és más különleges eseményekhez is hozzáférhetsz. Ez a tökéletes módja annak, hogy naprakész maradj a GoodGame Studios legújabb híreiről és frissítéseiről.

Szóval mire vársz még? Csatlakozz még ma a GoodGame Empire Csoport Discord szerveréhez, és kezdj el kapcsolatot teremteni harcostársaiddal a világ minden tájáról. Csak látogass el a https://discord.gg/goodgamestudios oldalra, hogy csatlakozz a mókához!

Frissítés: Vihar szigetek

11844

• HősökföldjeHősökföldje Bejegyzések: 146
    szerkesztette ezt: 11.04.2014
    Kedves játékostársaim, pont ez ügyben van információm.

Az alábbi linken kifejezhetitek egyetértéseteket, van az a határ amit senki sem tűr.
    Úgy gondolom a felháborodásunknak ezúttal jogos.

Erőforrásszigetek utolsó visz mindent?

Üdvözlettel,
    Hősök
    "The two most important days in your life are the day you are born and the day you find out why.."
    Mark Twain
  • szerkesztette ezt: 11.04.2014
    Azért elég jól nyomjátok...
    Most nem tudom, hogy ez csak így jött ki, hogy a T2 előttetek van, vagy ez direkt csináljátok így, hogy a jó bónuszokat magatokra tudjátok rakni?:confused:
    beci70 írta: »
    Sziasztok !

Volt egy kis szünet :) ( 24 óra ) , de most megint írnom kell......

Az új világunk nagyszerűre sikeredett . Úgy veszem észre , hogy magasra csaptak az indulatok ...Segítség képpen szeretném most itt elmondani , hogy a szigetek elfoglalásakor , amíg üres addig nem látszik, hogy egy másik szövetség , akár mnt ben akár paktumban , akár semmiben van velünk , és elindult már Ő is , éppen úton van ugyan oda . Ha előbb beér , akkor minden bizonnyal kiüti az utána érkező . Ebben az esetben nem kell véres leveleket írogatni, , hanem simán annak aki utánad ért be , írj egy NORMÁLIS hangvételű levelet , biztos , megoldható hogy visszaadja , és vissza is fogja .
    De ha valaki gúnyolódik , "arcoskodik" ha rögtön nem válaszolunk, nos akkor nem biztos , hogy célt ér . Sőt könnyen lehet , hogy az ellenkező hatást váltja ki !

Magáról a világról sok mindent nem tudok mondani, csak annyit , hogy arcátlanul sokba kerül minden . :( Sikerült megvalósítani a fejlesztőknek a félkarú rablót a játékban . Pár hónap , és ebben a világban 20-40 erősen rubinos játékoson kívül nem lesznek sokan . A többieket elmossa a dagály .....

Szóval Kedves Játékosok türelem , a kiütött sziget-erőfalu esetekben tanúsítsunk nagyon sok , még több türelmet ...és közben bőszen "a******zuk " a programot :):) Remélem ezen hsz nem kavarja fel a port :) nem félre értelmezhető ...

Beci70

TEMPLOMOSOK
  • manualmanual Bejegyzések: 13
    Azért új királyságba ha valaki támad eröforás szigetet jó lett volna ha ugy lett volna megcsinálva hogy jelezné ha valaki támadja meg hogy menyi idő mulva ér oda nem pedig egymást kiütni :((
  • kkkk1028kkkk1028 Bejegyzések: 3
    Azt hinné az ember, hogy nem csak a legerősebbek kerülhetnek itt a középpontba, de ez nem igaz. Minden helyet amit megnéztem egy 70-es szintű uralt (persze ezzel az kavamarin szigetekre gondolok). Ezért nem várhatják, hogy élvezzük az ebben a királyságban történő játékot... :(
    kkkk1028 @ hu 2
    Attól, hogy 35. szinttől kilehet jönni, nem jelenti azt, hogy az elit dolgok nekik vannak kitalálva, viszont azt sem, hogy ne lehetne kiügyeskedni. Itt persze kell egy kis szerencse is , hogy ne lássák tapasztalatlanságod.

70-estől is elvették a szigeteket, ha úgy volt, viszont próbáltuk emberek módjára megoldani a konfliktusokat, amit a játék szándékosan generál (persze vannak olyan tagok is akikkel nem lehet mit kezdeni, más világon élnek).

Ez egy ilyen rendszer jelenleg, reméljük javulni fog, az alábbi link is egy próbálkozás e célból, hogy élvezhetőbb legyen a királyság és bátran kijöjjenek a nagyobb és kisebb klánok egyaránt.

Erőforrás szigetek foglalási problémája
    "The two most important days in your life are the day you are born and the day you find out why.."
    Mark Twain
    Azt hinné az ember, hogy nem csak a legerősebbek kerülhetnek itt a középpontba, de ez nem igaz. Minden helyet amit megnéztem egy 70-es szintű uralt (persze ezzel az kavamarin szigetekre gondolok). Ezért nem várhatják, hogy élvezzük az ebben a királyságban történő játékot... :(

Még mindig ezt gondolom
    kkkk1028 @ hu 2
    kkkk1028 írta: »
    Még mindig ezt gondolom

Azt látom sikerült kétszer is leírnod ugyanazt.
    Sajnálom, hogy nem tudtalak meggyőzni, de ez van.
    Mark Twain
    Ja lenne még egy kérdésem. Mi az a telihold vihar a vihar szigeteken??????????
    kkkk1028 @ hu 2
    kkkk1028 írta: »
    Ja lenne még egy kérdésem. Mi az a telihold vihar a vihar szigeteken??????????

A telihold elárasztja majd a szigeteket (jön a dagály), minden épület lerombolódik, amit addig építettél.
    Következő hónapban újra nyersanyagokat kell befizetned (jön az apály), ahhoz hogy csatlakozhass, szóval eldöntheted kijössz-e vagy sem a viharok szigetére.
    Mark Twain
  • BibiBibi Bejegyzések: 35
    kkk1028 :

Ha nem is a "Viharok Ura" címért szállsz csatába de a felszerelésért simán csatába szállhatsz s 35-en is akár jó kezdő felszereléssel leszel felszerelve. Szerintem ha másért nem is akkor ezért érdemes harcba szállni. Ehhez az akvamarint lassabban mint a szigetek révén de "rabló sziget" támadásával is összetudod szedni. Sok sikert hozzá :)

Teljesen egyetértek veled ez az "event" jellegű új birodalom nem lesz egy hosszútávú sajnos. Mivel a Holdvihar vagy micsoda havi szinten elmossa amit felépítettek már következő hónapba ugyan ezért nem lesz érdemes felépíteni s van egy érzésem, hogy havi szinten fog csökkenni a népszerűsége s a vele játszó játékosok száma. A kitalálóinak javasolnám vagy ne mossa el a víz a felhúzott épületeket vagy pedig egy berimondhoz hasonló eventé alakítsák át. s csak időszakosan jelenjen meg s nem állandón legyen a játékban elérhető.
    Sziasztok !

Volt egy kis szünet :) ( 24 óra ) , de most megint írnom kell......

Az új világunk nagyszerűre sikeredett . Úgy veszem észre , hogy magasra csaptak az indulatok ...Segítség képpen szeretném most itt elmondani , hogy a szigetek elfoglalásakor , amíg üres addig nem látszik, hogy egy másik szövetség , akár mnt ben akár paktumban , akár semmiben van velünk , és elindult már Ő is , éppen úton van ugyan oda . Ha előbb beér , akkor minden bizonnyal kiüti az utána érkező . Ebben az esetben nem kell véres leveleket írogatni, , hanem simán annak aki utánad ért be , írj egy NORMÁLIS hangvételű levelet , biztos , megoldható hogy visszaadja , és vissza is fogja .
    De ha valaki gúnyolódik , "arcoskodik" ha rögtön nem válaszolunk, nos akkor nem biztos , hogy célt ér . Sőt könnyen lehet , hogy az ellenkező hatást váltja ki !

Magáról a világról sok mindent nem tudok mondani, csak annyit , hogy arcátlanul sokba kerül minden . :( Sikerült megvalósítani a fejlesztőknek a félkarú rablót a játékban . Pár hónap , és ebben a világban 20-40 erősen rubinos játékoson kívül nem lesznek sokan . A többieket elmossa a dagály .....

Szóval Kedves Játékosok türelem , a kiütött sziget-erőfalu esetekben tanúsítsunk nagyon sok , még több türelmet ...és közben bőszen "a******zuk " a programot :):) Remélem ezen hsz nem kavarja fel a port :) nem félre értelmezhető ...

Beci70

TEMPLOMOSOK
    "Ha valaha elbeszélik történetem, mondják el majd, hogy óriások közt éltem. Az ember úgy dől és kél, akár az őszi búza, de e néhány név soha nem merül feledésbe. Mondják el majd, hogy láthattam Hectort, lovak szelídítőjét, s mondják el, hogy Achilleus korában éltem."
    "Immortal Heroes"

Szövetség: Keresztesek
  • dnorbi0514 (HU2)dnorbi0514 (HU2) Bejegyzések: 12

Beci70

TEMPLOMOSOK

Mi meg reméljük hogy nekik fogy ki a zsebükből a pénz pár hónap múlva, és hagynak másokat is!!!
    dnorbi0514 @ hu 2
  • swlswl Bejegyzések: 1
    vala hogy lelehet rombolni ezt a viharszigetes kastélyt ?
    swl @ hu 2
  • laciqwer (HU2)laciqwer (HU2) HU2 Bejegyzések: 732
    igen 19nap mulva letudod rombolni .
    swl írta: »
    vala hogy lelehet rombolni ezt a viharszigetes kastélyt ?
    Nem engedélyezem , hogy jelen témában említve legyen a jelenlegi szövetségem és nevem .
    BUG_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

laciqwer @ hu 2
  • jakirte jak (HU2)jakirte jak (HU2) Bejegyzések: 10
    szerkesztette ezt: 12.04.2014
    Egész jóra sikerült ez az eventkirályság, ha a bugokat kijavítják még használható is lehet.
    adolf45 @ hu 1
  • csini42csini42 Bejegyzések: 12
    Drága barátom... Át érzem fájdalmad és mélységesen egyet értek veled. 10 IQ-val én is így cselekednék mint az a személy akit emlegettél. Amikor a gép elé ül szegényke fogasra akasztja a gerincét az eszével nem kell foglalkozni mert az nincs, viszont helyette van indulat és egoizmus az 5-6 emberre is elég lenne.:)
    adolf45 írta: »
    Szeretném kifejezni hálámat a hatalmas KERSZTESEK szövinek. Főleg a vezetőjüknek, aki egy igazán erős jellem. Ő kijelentette az új királyságban, hogy csak a foglalás alatt lévő szigetekre megy mert ő kényelmes.
    Hát ezt mi felénk inkább gerinctelennek mondják. 20 veszteséggel lehet foglalni egy szigetet( fás,köves) de ő inkább más játékosok lehetőségeit rontja. Gratulálok Faluispán.
    Bölömbika @ hu 2
  • mumus78mumus78 Bejegyzések: 7
    Hello!

Én azért a fejlesztőknek és a rendszergazdának tenném fel a kérdést, hogy attól, hogy hétvége van azért tehetnének ki pár falut erre a viharvert tengerre, mert kicsit unalmas, hogy tegnap délután 17 órától a környékemen 1 db. azaz egy darab akvamarinos sziget bukkant fel a habokból, amire rögtön lett néhány jelentkező.

Sziasztok!
    mumus78 @ hu 2
    Szia, ezzel a rendszergazda nem tud mit kezdeni, az algoritmust a fejlesztők írták.
    Belenyúlni csak ők tudnának. Az meg kizárt, mert hétvégén nem dolgoznak.
    Mark Twain
  • Alicia2Alicia2 Bejegyzések: 204
    Sziasztok!

Bocs, hogy ide irom, de, miota az uj kiralysag elindult, mindenhol 2,5szer annyiba kerul a rubinos epitkezes mint az uj kiralysag elinditasa elott volt.
    Errol nyitottam is egy oldalt "Miert kerul tobb rubinba?"cimmel a Technikai problemak, bugok oldalon meg 9-en, de senki illetekes nem reagal ra.Benezni volt az oldalon, de nem irt ra semmit, tehat igazam lehet, egyebkent mar megcafolta volna.
    Talan ha tobben adnank hangot a nem tetszesunknek, akkor talan vegre foglalkozna vele valaki.
    SEGITSETEK!
    A TI RUBINJAITOK IS BANJA EZT A BE NEM JELENTETT EMELEST. SZERINTEM EZ EGY BUG ES JO LENNE HA VEGRE AZ ILLETEKESEK NEM NEZNENEK LEVEGONEK ES HULYENEK MINKET.
    NAPOK OTA DRAGABBAN EPITKEZUNK RUBINNAL A REGI KIRALYSAGOKBAN.
    Nem tunt fel senkinek, hogy az uj kiralysag beinditasa ota a regi kiralysagokban is megemelkedett a rubinos epitkezes ara???
    Eddig 1 perc 2 rubinba kerult. Most 5 rubin az ara!!!!!:mad::mad::mad:
    Az uj kiralysagba mivel hosszabb az epitkezesi ido, ott realis, hogy a rubinos epitkezes is dragabb,DE A REGI KIRALYSAGOKBA AZ EPITKEZESI IDO NEM EMELKEDETT, DE A RUBINOS EPITKEZEST AZOKBAN IS FELEMELTEK MINTHA AZ UJ KIRALYSAGBAN EPITKEZNENK.

Attol, hogy csak elolvassatok, meg nem lesz eredmenye. Legyszi TI IS IRJATOK LE A NEM TETSZESETEK. :)

En nem vagyok rubinos jatekos. Nem veszek rubint. A nehezen megszerzett rubinjaimat szoktam neha epitkezesnel, tuz oltasnal hasznalni amit feladatok megoldasaval kapok jutalomkent. Ezert pedig kemenyen megdolgoztam es szerintem TI IS. Aki pedig penzt is kolt rubin vasarlasra, gondolom neki sem mindegy, hogy a regi kiralysagokban mennyi rubint fizet egy epitkezesert, vagy tuz oltasert.
    Nem mindegy, hogy csapba sz..unk, vagy sz..ba csapunk. :)
    Bar En egyiket sem szoktam:D

Ujra itt vagyok.
    3 oraja irtam ezt ide, de azota sem reagaltok ra.Meg azon az oldalon sem amit fent emlitettem, mert amig nem teszunk ellene, addig minden igy marad.
    Pedig tobben is elolvastatok.
    Elszomorito, hogy ennyire nem erdekel benneteket ez a gusztustalan emeles amirol nem irtak. Fikazni, szidni, irigykedni tudtok egymasra, de mikor kozosen kene fellepnunk egy olyan emeles miatt ami mindenkit erint, akkor csak olvasni tudtok,kiallni az igazunkert pedig NEM.
    Ha nektek ennyire mindegy, hogy pl. egy 10 peces epitkezes 20 rubin helyett 50 rubinba kerul jelenleg a zoldon, havason, sivatagban,tuzcsucsokon, hat akkor kesobb se sirjatok ha valamit megemelnek szo nelkul. Mindig szidjatok a rubinos fejleszteseket, most pedig csak neztek es nem tesztek ellene semmit, pedig csak az uj kiralysagban kellett volna a rubinnal torteno epitkezest es oltast emelniuk es nem minden kiralysagban.
    Szövetseg: ZÖLD ÍJJÁSZ
    Szövetsegi besorolás : VEZETÖ
    Szerver : HU2
  • supajamaicansupajamaican Bejegyzések: 16
    A szerveren ahol vagyok egyébként nem mlefutott dolog a nyertes szövetség.:D Dehogyis.:D Tegnap óta csupán megduplázták a pontjaikat.:D
    "Csak Isten bírálhat el engem!"

supajamaican @ hu 1
  • fakir24fakir24 Bejegyzések: 2
    Sziasztok!

Lehet nem ide kellene, de ez is a játékhoz tarozik:)

Nagy nehezen sikerült elfoglalni egy akvamarinos szigetet és biztosan csak véletlen támadás lehetett 60 farkaskuvasz társaságában, amivel kiütöttek a szigetről, persze úgy hogy csak az egy katona volt benne és nem voltam gépközelben. Gratulálok hozzá. A nagy szövikből néhányan tiszteletben tartják az első érkezést, volt hozzá szerencsém , köszönöm is nekik, de vannak akik nem tudnak mit kezdeni magukkal sajna.

Azért mindennek megvan a határa, a gerinctelenségnek is.

Üdv.
    fakir24 @ hu 2
Sign In to comment.