Főoldal Hungarian Hivatalos Hírek

Csatlakozz a hivatalos Goodgame Discordhoz még ma!


Szeretnél olyan, hasonlóan gondolkodó játékosok közösségéhez csatlakozni, akikkel megvitathatod kedvenc játékaidat? Ne keress tovább, csatlakozz a GoodGame Empire Csoport Discord szerveréhez!


A szerverünk a tökéletes hely, hogy kapcsolatba lépj más játékosokkal a világ minden tájáról. Akár stratégiáról szeretnél beszélgetni, akár tippeket és trükköket szeretnél megosztani másokkal, vagy csak új barátokat szereznél, a közösségünkben mindezekre lehetőséged van.


És ez még nem minden - Discord szerverünk tagjaként exkluzív nyereményjátékokhoz és más különleges eseményekhez is hozzáférhetsz. Ez a tökéletes módja annak, hogy naprakész maradj a GoodGame Studios legújabb híreiről és frissítéseiről.


Szóval mire vársz még? Csatlakozz még ma a GoodGame Empire Csoport Discord szerveréhez, és kezdj el kapcsolatot teremteni harcostársaiddal a világ minden tájáról. Csak látogass el a https://discord.gg/goodgamestudios oldalra, hogy csatlakozz a mókához!

Hiba rubinvásárlásnál a Horizonton Túl

BM RotBM Rot Moderator Bejegyzések: 1,607
Tisztelt Hölgyek és Várurak!

Csapatunk jelenleg egy problémát vizsgál a Horizonton Túl kalandban a rubinok kifizetésével kapcsolatban. Amint lesz újabb információ, közzétesszük a frissítést.

Elnézést kérünk az esetleges kellemetlenségekért.

Üdvözlettel:
Közösségi menedzsment csapat
Sign In to comment.