Főoldal Hungarian Hivatalos Hírek

Csatlakozz a hivatalos Goodgame Discordhoz még ma!


Szeretnél olyan, hasonlóan gondolkodó játékosok közösségéhez csatlakozni, akikkel megvitathatod kedvenc játékaidat? Ne keress tovább, csatlakozz a GoodGame Empire Csoport Discord szerveréhez!


A szerverünk a tökéletes hely, hogy kapcsolatba lépj más játékosokkal a világ minden tájáról. Akár stratégiáról szeretnél beszélgetni, akár tippeket és trükköket szeretnél megosztani másokkal, vagy csak új barátokat szereznél, a közösségünkben mindezekre lehetőséged van.


És ez még nem minden - Discord szerverünk tagjaként exkluzív nyereményjátékokhoz és más különleges eseményekhez is hozzáférhetsz. Ez a tökéletes módja annak, hogy naprakész maradj a GoodGame Studios legújabb híreiről és frissítéseiről.


Szóval mire vársz még? Csatlakozz még ma a GoodGame Empire Csoport Discord szerveréhez, és kezdj el kapcsolatot teremteni harcostársaiddal a világ minden tájáról. Csak látogass el a https://discord.gg/goodgamestudios oldalra, hogy csatlakozz a mókához!

Frissítés - 2023. február

BM RotBM Rot Moderator Bejegyzések: 1,608
Tisztelt Várurak és Hölgyek!

Holnap, február 9-én 10:15 és 11:15 között szerverleállás várható, mert hozzáadjuk a játékhoz az átdolgozott tábornoki képességeket. A változásokról szóló részletes lista holnap reggel, a frissítés előtt kerül bejelentésre.
Köszönjük a türelmeteket.

Üdvözlettel:
Birodalmi Csapat

Hozzászólások

 • BM RotBM Rot Moderator Bejegyzések: 1,608
  Tisztelt Hölgyek és Nagyurak!

  A tavasz a levegőben van, és az új évszak közeledtével új frissítésekkel jelentkezünk! A mai frissítés sem kivétel: ismét folytatjuk azt a folyamatot, hogy fokozatos fejlesztéseket nyújtsunk nektek, amelyeket a játékosközösség bevonásával a tábornokok és a képességek frissítés után megbeszéltünk.

  A mai frissítéssel a következő változtatásokra kerül sor:
  -Egy új tábornok feloldása mostantól egy különleges animációt fog megjeleníteni.
  -Átdolgoztuk a Bosszú és a Farokcdapás képességet
  -Átdolgoztuk a rubin boltot. Az új bolt mostantól minden játékos számára elérhető

  Tisztában vagyunk azzal, hogy rengeteg hiba van jelen, és az alábbi listában azokat soroljuk fel, amelyeket sikerült kijavítanunk. Az elkövetkező napokban tovább foglalkozunk ezekkel a problémákkal, és reméljük, hogy hamarosan több javításról is beszámolhatunk.

  Megoldott hibák:
  -Javítottunk egy olyan problémát, amikor bizonyos képességek bónuszai helytelenül kerültem alkalmazásra.
  -Kijavítottunk egy problémát, amikor az udvari támadásnál helytelen érték jelent meg, amikor megnyitottuk a támadási panelt az eseménytáboroknál.
  -Kijavítottunk egy problémát, amikor a technikai limit elérése után is lehetett időátugrásokat vásárolni.
  -Kijavítottunk egy problémát, amikor a görgetősáv eltakarásra került, miután kiválasztottunk egy kutatást a kutatótoronyban.
  -Kijavítottunk egy problémát, amikor a címerhatások nem megfelelően lettek alkalmazva a tűzcsúcsokon lévő fővárosban
  -Számos fordítási hiba kijavítása
  -Számos vizuális probléma javítása

  Az elkövetkező hetekben közzétesszük az Empire csoport jövőbeli fejlesztéseinek ütemtervét. Ennek előzetese a jövő héten lesz egy élő adásban a Discordon. Hangolódjatok rá, hogy értesüljetek a közelgő eseményekről, versenyekről és fejlesztésekről.

  Köszönjük a türelmeteket, amíg ezeket a fejlesztéseket és módosításokat elvégezzük.

  Üdvözlettel:
  A Birodalom Csapata
Sign In to comment.