Főoldal Hungarian Javaslatok, dicséret és kritika

Csatlakozz a hivatalos Goodgame Discordhoz még ma!


Szeretnél olyan, hasonlóan gondolkodó játékosok közösségéhez csatlakozni, akikkel megvitathatod kedvenc játékaidat? Ne keress tovább, csatlakozz a GoodGame Empire Csoport Discord szerveréhez!


A szerverünk a tökéletes hely, hogy kapcsolatba lépj más játékosokkal a világ minden tájáról. Akár stratégiáról szeretnél beszélgetni, akár tippeket és trükköket szeretnél megosztani másokkal, vagy csak új barátokat szereznél, a közösségünkben mindezekre lehetőséged van.


És ez még nem minden - Discord szerverünk tagjaként exkluzív nyereményjátékokhoz és más különleges eseményekhez is hozzáférhetsz. Ez a tökéletes módja annak, hogy naprakész maradj a GoodGame Studios legújabb híreiről és frissítéseiről.


Szóval mire vársz még? Csatlakozz még ma a GoodGame Empire Csoport Discord szerveréhez, és kezdj el kapcsolatot teremteni harcostársaiddal a világ minden tájáról. Csak látogass el a https://discord.gg/goodgamestudios oldalra, hogy csatlakozz a mókához!

KAREL

Jó estét!
Panasszal szeretnék élni Karel nevü játékossal szemben!
A pasi csak oltani jár be a kastélyába,és közben körbe szabotál mindenkit a szövetségemben!
Már többen irtak vele kapcsolatban!
Én a player nevű szöviben vagyok,és a játékos neve kire panasszalvolnák Karel
Örülnék ha történne valami vele kapcsolatban!
Köszönöm

Hozzászólások

 • BM YodaBM Yoda Moderator Bejegyzések: 455
  Szia.
  Nincs mi történjen a játékossal mert a szabotálás is a játék része - tehát meg engedett a játékban.


 • Mizo (HU2)Mizo (HU2) HU2 Bejegyzések: 45
  BM Yoda mondta:
  Szia.
  Nincs mi történjen a játékossal mert a szabotálás is a játék része - tehát meg engedett a játékban.


  És mivel nincs korlát két sikertelen szabotálás avagy sikertelen támadás között ezért akiknek tele a zsebe pénzzel, vagy ne adj isten a gépe csaló programokkal, korlátlan gyűjti, vásárolja a katonákat, és ha kell másodpercenként csapódhat, mindaddig amíg a 385-ik támadása után el nem fogy a közös védelem, vagy saját védelem, a tisztesség jegyében a játék arra sem hajlandó, ha történt mondjuk egy sikeres védés, tartson korlátot, akkor kényszerűségből az idióták is tudnák hol a határ. Ergo a teljes játékot kijátszották pár idióta számára, az event vagy pvp gombot meg nem merik betenni, esetleg nehogy unalmas legyen a pár agresszív kismalacnak akik tönkre vágják más játékát.

Hagyj üzenetet!

VastagDőltÁthúzottOrdered listSzámozatlan lista
Emoji
Kép
Balra igazításKözépre igazításJobbra igazításHTML nézet váltásteljes oldal váltásmegvilágítás váltás
Dobd ide a képet/fájlt