Főoldal Hungarian Technikai problémák és bugok

Csatlakozz a hivatalos Goodgame Discordhoz még ma!

Szeretnél olyan, hasonlóan gondolkodó játékosok közösségéhez csatlakozni, akikkel megvitathatod kedvenc játékaidat? Ne keress tovább, csatlakozz a GoodGame Empire Csoport Discord szerveréhez!

A szerverünk a tökéletes hely, hogy kapcsolatba lépj más játékosokkal a világ minden tájáról. Akár stratégiáról szeretnél beszélgetni, akár tippeket és trükköket szeretnél megosztani másokkal, vagy csak új barátokat szereznél, a közösségünkben mindezekre lehetőséged van.

És ez még nem minden - Discord szerverünk tagjaként exkluzív nyereményjátékokhoz és más különleges eseményekhez is hozzáférhetsz. Ez a tökéletes módja annak, hogy naprakész maradj a GoodGame Studios legújabb híreiről és frissítéseiről.

Szóval mire vársz még? Csatlakozz még ma a GoodGame Empire Csoport Discord szerveréhez, és kezdj el kapcsolatot teremteni harcostársaiddal a világ minden tájáról. Csak látogass el a https://discord.gg/goodgamestudios oldalra, hogy csatlakozz a mókához!

A Tábornok és a farkas

A tábornoki fogadóban kiírja hogy ingyen sorsolás. Én sorsolok de felugró ablakban megjelenik "hiba" térjen vissza később.
Már rengetegszer visszatértem de a hiba maradt. Erre kérnék segítséget hogy a hibát elhárítsák.
«1

• patrik78 (HU2)patrik78 (HU2) HU2 Bejegyzések: 321
    Próbáld meg a másik figurán is.

• BearWarrior (HU2)BearWarrior (HU2) HU2 Bejegyzések: 4
    Minden figurán próbáltam.
  • BearWarrior (HU2)BearWarrior (HU2) HU2 Bejegyzések: 4
  • Gyuszko146 (HU2)Gyuszko146 (HU2) HU2 Bejegyzések: 3
    Az 5. küldetésen nem jelenik meg a Farkaserőd, nem tudom tovább csinálni a küldetést!
  • egy játékos (HU2)egy játékos (HU2) HU2 Bejegyzések: 128
    Az 5. küldetésen nem jelenik meg a Farkaserőd, nem tudom tovább csinálni a küldetést!
    Igen

Ez a  BUG sokaknál meg van.
    És  igy  nem tudunk  tovább  lépni...

És  valahogy  nem látom hogy  nagyon törnék magukat a supportosok hogy  kijavítsák, megoldják
    Pedig többben is  írtunk már  emiatt nekik.
    De szarnaka  fejünkre
    Ezt a  hibák mikor  javítják???

Sose:D
  • MACHETE-3 (HU2)MACHETE-3 (HU2) HU2 Bejegyzések: 4
    Szintén az 5. küldetésen nem jelenik meg a Farkaserőd, nem tudom tovább csinálni a küldetést!
    A fogadóban lépj ki a világtérképre, azonban ott nincs meg a farkaserőd, így nem tudok tovább haladni
    Ludvig királytól és a többiektől az ingyen ajándékokat nem is hozza fel.
    Mikorra várható a hiba kijavítása, már nagyon időszerű volna, mások már másodszorra szedik be az ingyen ajándékokat, így sajnos nem igen lehet haladni

Szintén az 5. küldetésen nem jelenik meg a Farkaserőd, nem tudom tovább csinálni a küldetést!
    A fogadóban lépj ki a világtérképre, azonban ott nincs meg a farkaserőd, így nem tudok tovább haladni
    Ludvig királytól és a többiektől az ingyen ajándékokat nem is hozza fel.
    Mikorra várható a hiba kijavítása, már nagyon időszerű volna, mások már másodszorra szedik be az ingyen ajándékokat, így sajnos nem igen lehet haladni

Az  egy  dolog  hogy  nem tudsz  tovább  lépnia  feladatban, de  igy a   tábornoki fogadóban sem  tudsz  bemenni, és  igy  nem tudom majd  a  10  szint  után fejleszteni a  tábornokot  tovább+  elesel  az ott  sorsolható  jutalmaktól

Ez sokakat  érint, és  nem törik magukat hogy  megcsínálják...
    Gondolom ha  egyszer  majd  megcsínálják, akkor  természetesen semmi kárpótlást nem fogsz  te  sem meg  sokan akiket  eza  hiba  érint  kapni...

Pont  hogy  az ilyen  hibákat  kéne  elsődlegesen javítani, de 1  hét  el telik lassan és  semmi
  • sneci6 (HU2)sneci6 (HU2) HU2 Bejegyzések: 7
    Sziasztok

Nem tudom másnak jó-e már, de nekem továbbra sem működik.  

sneci6 @ hu 2
    sneci6 (HU2) mondta:
    Sziasztok

Nem tudom másnak jó-e már, de nekem továbbra sem működik.  

Sajnos nálam sem jó!
    Hááát  ezt sajna  nem javították még

És  aza  fura  hogy  "derék" forum cenzorok semmit  hivatalos infót  nem írnak erről

Ők valahogy  jól el vannak, csak a  játékosok érzik átverve  magukat...:D
  • BM YodaBM Yoda Moderator Bejegyzések: 455
    Mint tudjátok jelentve lett és vizsgálják is. De mivel nem mindenkinél jelentkezett ez a hiba , a fejlesztők sem tudják mi az ok.
    Amint meg tudunk valamit úgy is ki fogjuk írni, anélkül is hogy egyesek sértegetik a moderátorokat.
  • sneci6 (HU2)sneci6 (HU2) HU2 Bejegyzések: 7
    Üdv

Nagyon szeretném tudni, mikor lesz végre működőképes a tábornok funkció, mikor sikerül végre megoldani, hogy mindenki elkezdhesse fejleszteni.  Hogy szeretnék kompenzálni azokat, köztük engem is akik még elkezdeni sem tudták, miközben mások már elég magas szintekig jutottak?  Kezd elegem lenni, a vásárlások árait emelik, viszont a játék normális működését nem biztosítják? A fene se sértegeti a moderátorokat, de, ha már vállaltátok ezt a hálásnak nem mondható dolgot, akkor ennél kicsit több infóra lenne szükség, az, hogy a fejlesztők sem tudják, és senki sem tudja.... kevés, ezek üres frázisok.  Akkor inkább dobom az elmúlt közel 10 évet, meg a pénzt amit szórakozásom örömére beletettem, és keresek más elfoglaltságot. Igaz ez senkit sem fog meghatni, max  1 lükével kevesebb lesz, de szerintem lesznek még így sokan. 
    sneci6 @ hu 2
    Ezta   hibát  mikor  javítják a  svábok?

Hahó:)

• Anikó9 (HU2)Anikó9 (HU2) HU2 Bejegyzések: 9
    Nekem egyáltalán nincs küldetéskönyv kezdetek óta se farkaserőd, többi működik! Köszönöm
    Juj most  olvasom hogy  ma  javítják ezta  tábornoki fogadó  BUG ot

reméljük sikerül végre

Iszom egy sört  ha sikerül
    Ha  nem sikerül akkor  kettőt:D
  • Dark Crow (HU2)Dark Crow (HU2) HU2 Bejegyzések: 13
    Horatio sem fejlődik.. most nézem, nem számolja neki a szilánkokat. Erről is tudnak gondolom..
    helm @ hu 2
  • jack85 (HU2)jack85 (HU2) HU2 Bejegyzések: 2
    szép napot jelezni szeretném hogy nem birok belépni a tábornoki fogadóba pedig már lenne 5 ingyenes sorsolásom ki tudjátok javitani ezt a hibát elöre is köszönöm szépen 
  • Bőregér (HU2)Bőregér (HU2) HU2 Bejegyzések: 2
    Üdv 
    Sajnos nekem is az ötödik feladatnál állt meg a küldetés mivel nincs meg a Farkaserőd amit lekéne rombolni. Ha ez így marad eléggé érdekes lesz a Tábornok fejlesztése. Nekem is már 34 sorsolás van függőben így eléggé nem kellemes a játék. Jó volna már rendezni a problémát. És ahogy látom nem csak én vagyok így vele hanem sokan és még ki tudja mennyien nem panaszkodnak hanem csak itt hagyják az egészet. Szomorú hogy ennyire nem tudják kezelni a játék hibát.

Hagyj üzenetet!

VastagDőltÁthúzottOrdered listSzámozatlan lista
Emoji
Kép
Balra igazításKözépre igazításJobbra igazításHTML nézet váltásteljes oldal váltásmegvilágítás váltás
Dobd ide a képet/fájlt