Új moderátorokra van szükségünk!
Csapatunkba folyamatosan keresünk tehetséges embereket. Azaz éppen téged! Ha úgy gondolod, tudnál nekünk segíteni a szervezésben és a tájékoztatásban a közösségünk számára, és közben a szórakoztató oldaladat is megfelelően tudod használni, kérjük, jelentkezz. A fórumon, a bejelentésekkel közzétett kulisszatitkoknál, a Discordon és a közösségimédia-csatornáinkon is szükségünk van emberekre.
Ha felkeltettük az érdeklődésedet, kattints IDE.
Visszajelzések a 2022. júniusi frissítésről.

Sziasztok
Ebbe a témába várjuk a visszajelzéseiteket a 2022. júniusi frissítéssel kapcsolatban
Ebbe a témába várjuk a visszajelzéseiteket a 2022. júniusi frissítéssel kapcsolatban

0
Sign In to comment.
Lehet én vagyok vak, de nem találom a regisztrált játékosok belépésére használatos belépő felületet!
A regisztrációs gomb alatt találsz egy kék "jelentkezz be!" feliratot.
Arra rákattintva be tudsz jelentkezni már meglévő profilodba.
naponta 25 belépés Dobos53
Már többen is jelezték, hogy ez így sokkal bonyolultabb mint eddig.
Jeleztük a fejlesztők felé a problémát, remélhetőleg mihamarabb megoldást találnak rá.
oké- ott a láda a szövis jutik között, na de hol a kulcs hozzá, avagy hogyan nyílik?
Értem hogy kevés a hely, no de ez nem egy katona amivel egyértelmű hogy támadsz/védsz:)
Egy komolyabb magyarázat elférne mellette szerintem.
Köszi válaszod.!
Bálint
A Szürke kulcsból végtelen van, a többit amikkel szűkítheted a jutalmakat hogy értékesebbet dobjon, azokat minden 10. láda kinyitásánál kaphatsz.
1. A jó minőségű kulcsok szerzése eléggé limitált és random, ez rossz.
2. Az új havi eventes valuta még mindig nem elérhető a kovácsnál, de a régi bent van. Miért nem lehetne megoldani mind a kettőt 1xre?
Továbbítottuk a hibát a fejlesztők felé és már dolgoznak rajta.