Főoldal Hungarian Hivatalos Hírek

Új moderátorokra van szükségünk!


ModerátorCsapatunkba folyamatosan keresünk tehetséges embereket. Azaz éppen téged! Ha úgy gondolod, tudnál nekünk segíteni a szervezésben és a tájékoztatásban a közösségünk számára, és közben a szórakoztató oldaladat is megfelelően tudod használni, kérjük, jelentkezz. A fórumon, a bejelentésekkel közzétett kulisszatitkoknál, a Discordon és a közösségimédia-csatornáinkon is szükségünk van emberekre.


Ha felkeltettük az érdeklődésedet, kattints IDE.

Frissítés - 2022. június

BM_CapybaraBM_Capybara Moderator Bejegyzések: 60
szerkesztette ezt: 30.06.2022 itt: Hivatalos Hírek

Nem mi okoztuk a tüzet


Eric király további változtatásokat engedélyezett a Nagy Birodalomban, és a mérnökei buzgón dolgoztak.

Nyisd ki!


Nyisd ki az új meglepetésládákat elképesztő jutalmakért! Különböző ritkasági szintekben érhetők el a kalandok, különleges ajánlatok és kereskedők révén! Használj egy meglepetésláda-kulcsot, hogy nagyobb eséllyel szerezz magasabb szintű jutalmakat.


Erős, erősebb, nagymester!Eric király legrettegettebb ellenségeinek hatalmas seregei megerősödtek. Csapj össze velük most az új nagymester nehézségi szint kiválasztásával.Amióta világ a világ, a kastélyok mindig lángoltakEzzel a frissítéssel véget ér a szinte állandó tűzvész a kastélyodban! Eric király meghallotta a visszajelzésedet a szabotázsokkal kapcsolatban, és megváltoztatta a lehetőséget, hogy csak néhány naponta legyen elérhető!Hibajavítások
  • Kijavítottunk egy hibát, amely miatt a kovácsmesternél az Évfordulós táblás résznél nem lehetett megvásárolni az „Azonosítatlan felszerelés” ajánlatot. 
  • Kijavítottunk egy hibát, amely miatt az automata feltöltés nem működött megfelelően bizonyos eszközökkel. 
  • Kijavítottunk egy hibát, amely miatt nem lehetett fejleszteni a falvakat. 
  • Kijavítottunk egy hibát, amely miatt nem lehetett legyőzni a rablóbárokat a kincses térképen. 
  • Kijavítottunk néhány fordítási hibát
Forum SignatureDiscordFacebookSupport
Ez a beszélgetés lezárult..