Főoldal Hungarian Szövetség hírek

Csatlakozz a hivatalos Goodgame Discordhoz még ma!

Szeretnél olyan, hasonlóan gondolkodó játékosok közösségéhez csatlakozni, akikkel megvitathatod kedvenc játékaidat? Ne keress tovább, csatlakozz a GoodGame Empire Csoport Discord szerveréhez!

A szerverünk a tökéletes hely, hogy kapcsolatba lépj más játékosokkal a világ minden tájáról. Akár stratégiáról szeretnél beszélgetni, akár tippeket és trükköket szeretnél megosztani másokkal, vagy csak új barátokat szereznél, a közösségünkben mindezekre lehetőséged van.

És ez még nem minden - Discord szerverünk tagjaként exkluzív nyereményjátékokhoz és más különleges eseményekhez is hozzáférhetsz. Ez a tökéletes módja annak, hogy naprakész maradj a GoodGame Studios legújabb híreiről és frissítéseiről.

Szóval mire vársz még? Csatlakozz még ma a GoodGame Empire Csoport Discord szerveréhez, és kezdj el kapcsolatot teremteni harcostársaiddal a világ minden tájáról. Csak látogass el a https://discord.gg/goodgamestudios oldalra, hogy csatlakozz a mókához!

LIDÉRCEK-TILOS

Rommel70 (HU2)Rommel70 (HU2) HU2 Bejegyzések: 7
szerkesztette ezt: 08.06.2022 itt: Szövetség hírek
Sziasztok! Sajnos vannak sokan közöttünk akik nem ismerik a fair játékot.Kérdezem én tőletek,milyen ember az aki a szigeten lopkodja más nehezen megszerzett akvamarinját?A szigeten,ahol nem tart senki védőket,mondom én, az [...] aki ilyenre vetemedik.A nagyok miért nem értik meg végre,SOKAN EVENTEZNI SZERETNÉNK,ha hagynának.Tisztelet a kivételnek,intelligencia kérdése az egész.Ez a kirohanásom a Lidércek TILOS nevű játékosának szól.Javaslatom:ketté kell osztani a játékot profi és amatőr szintre.A profi szinten a rubinosok aztán üthetik kedvükre egymást viszont az amatőr szinten csak eventezés folyna.Röviden összefoglalva ennyi,köszönöm.Üdvözlet mindenkinek
Post edited by BM Rot on

• Rommel70 (HU2)Rommel70 (HU2) HU2 Bejegyzések: 7
    szerkesztette ezt: 08.06.2022
    Nos, látjátok, ehhez nem kell kommentár, magáért beszél
    Post edited by BM Rot on
  • tilos (HU2)tilos (HU2) HU2 Bejegyzések: 60
    Szeretném jelezni, hogy bekapcsolva hagytad a Caps Lock gombot.
  • Rommel70 (HU2)Rommel70 (HU2) HU2 Bejegyzések: 7
    szerkesztette ezt: 08.06.2022
    Nem hagytam, direkt írtam nagy betűkkel, és ilyen emberrel én nem társalgok. [...]
    Post edited by BM Rot on
  • tilos (HU2)tilos (HU2) HU2 Bejegyzések: 60
    Nyugodj meg barátom, attól majd megnyugszol. 
  • gabor21 (HU2)gabor21 (HU2) HU2 Bejegyzések: 31
    Nem értem mi baja mindenkinek, ez a játék arról szól hogy bárkit támadhatsz, ha nem akarod hogy támadjanak játssz másik játékkal, lehet hogy nem szép dolog viharon támadni, de ez is benne van a játékban. Tudjátok hogy van, Vagy megszokod, vagy abbahagyod.
  • Sicario (HU2)Sicario (HU2) HU2 Bejegyzések: 10
    Sziasztok! Sajnos vannak sokan közöttünk akik nem ismerik a fair játékot.Kérdezem én tőletek,milyen ember az aki a szigeten lopkodja más nehezen megszerzett akvamarinját?A szigeten,ahol nem tart senki védőket,mondom én, az [...] aki ilyenre vetemedik.A nagyok miért nem értik meg végre,SOKAN EVENTEZNI SZERETNÉNK,ha hagynának.Tisztelet a kivételnek,intelligencia kérdése az egész.Ez a kirohanásom a Lidércek TILOS nevű játékosának szól.Javaslatom:ketté kell osztani a játékot profi és amatőr szintre.A profi szinten a rubinosok aztán üthetik kedvükre egymást viszont az amatőr szinten csak eventezés folyna.Röviden összefoglalva ennyi,köszönöm.Üdvözlet mindenkinek
    én csak egyet kérdeznék tőled, mert látom te egy nagyon jóindulatú kedves ember vagy. a név amit használsz egy náci tábornok neve ez az ember felelős több 100 ezer Angol, Francia, lengyel stb katona és civil haláláért. szerintem ilyen névvel nem kéne itt az észt osztani inkább változtasd meg most legalább ingyen megteheted. de persze szíved joga ilyen névvel játszani de akkor ne sértőd meg ha valaki pl pont ezért támad téged. 

• patrik78 (HU2)patrik78 (HU2) HU2 Bejegyzések: 322
    én csak egyet kérdeznék tőled, mert látom te egy nagyon jóindulatú kedves ember vagy. a név amit használsz egy náci tábornok neve ez az ember felelős több 100 ezer Angol, Francia, lengyel stb katona és civil haláláért. szerintem ilyen névvel nem kéne itt az észt osztani inkább változtasd meg most legalább ingyen megteheted. de persze szíved joga ilyen névvel játszani de akkor ne sértőd meg ha valaki pl pont ezért támad téged. 

Az eggyik Német és nem feltétlen náci tábornok akit a saját ellenfelei is elismertek, ami nyilván jelez valamit általában a történelmet a gyöztesek írják, de valamijen oknál fogva Rommelt Ők sem írták le (néz utána), a több százezer halál nyilván elmondható az ellen oldal tábornokainál is, mert sajnos sok ártatlan katona és civil halt meg egy két kapzsi nemzet család vagy ember érdekében. Ezt nyilván sosem fogjuk megtudni

• Kristofia665 (HU2)Kristofia665 (HU2) HU2 Bejegyzések: 279

Háborúban sose a katonák és tisztek a hibásak, hanem a politikai vezetés és azok akik a tűzhöz közel vannak. Rommel ugyan annyira háborús bűnös mint pl Montgomery vagy Patton
  • gabor21 (HU2)gabor21 (HU2) HU2 Bejegyzések: 31
    Most komolyan? Egy játékosneven vitázni, azon hogy mit tett az a történelmi személy akiről elnevezte magát egy játékban?
    Mindjárt átírom a nevemet Adolfra, csak hogy a kis sziveteket bántsa.

Hagyj üzenetet!

VastagDőltÁthúzottOrdered listSzámozatlan lista
Emoji
Kép
Balra igazításKözépre igazításJobbra igazításHTML nézet váltásteljes oldal váltásmegvilágítás váltás
Dobd ide a képet/fájlt