Főoldal Hungarian Hivatalos Hírek

Új moderátorokra van szükségünk!


ModerátorCsapatunkba folyamatosan keresünk tehetséges embereket. Azaz éppen téged! Ha úgy gondolod, tudnál nekünk segíteni a szervezésben és a tájékoztatásban a közösségünk számára, és közben a szórakoztató oldaladat is megfelelően tudod használni, kérjük, jelentkezz. A fórumon, a bejelentésekkel közzétett kulisszatitkoknál, a Discordon és a közösségimédia-csatornáinkon is szükségünk van emberekre.


Ha felkeltettük az érdeklődésedet, kattints IDE.

Frissítés - 2021. szeptember

BM RotBM Rot Moderator Bejegyzések: 1,229

Vess egy pillantást most

Az őszi esőzések ellenére a Nagy Birodalom mérnökei keményen dolgoztak, hogy egy új frissítéssel álljanak elő a fenséges Eric király hűséges alattvalóinak! Hurrá!

Égjen csak!

Perzselő körzet! Elgondolkodtál már azon, hogy honnan jön az a sok füst? Mostantól könnyedén megtudhatod, mivel Eric király tűzoltói bevezettek egy új jelzőt, amely megjeleníti a körzet lángoló épületeit. Így már nem kell végigkattintgatnod mindenen, hogy megtudd, mi a probléma forrása. 

Hol vagy?

Előfordult már, hogy a térképen nem találtál egy rablóbárót, akinek kijárt volna egy azonnali büntetés? Hiába kerestél egy ellenfelet, aki megtámadta a parasztokat? Aggodalomra semmi ok, búcsút inthetsz ezeknek! Megnöveltük a megjelölhető helyek számát a játékban, így többé nem fogsz eltévedni.

Kalapálásra fel!

Az inas keményen dolgozott, és a munkája gyümölcse nagyszerű lett. Lehetőséged lesz kihasználni az oltatlanmész-bombák, lőrések, gyilokjárók, tűzárkok és kapurácsok előnyeit a kovácsinas boltjában. Mindenki védelme jól fog járni!

Sign In to comment.