Főoldal Hungarian Hivatalos Hírek

Új moderátorokra van szükségünk!


ModerátorCsapatunkba folyamatosan keresünk tehetséges embereket. Azaz éppen téged! Ha úgy gondolod, tudnál nekünk segíteni a szervezésben és a tájékoztatásban a közösségünk számára, és közben a szórakoztató oldaladat is megfelelően tudod használni, kérjük, jelentkezz. A fórumon, a bejelentésekkel közzétett kulisszatitkoknál, a Discordon és a közösségimédia-csatornáinkon is szükségünk van emberekre.


Ha felkeltettük az érdeklődésedet, kattints IDE.

A Távoli világok pontozásának változásai

BM RotBM Rot Moderator Bejegyzések: 1,229

A Távoli világok pontozásának változásai

Kedves úrhölgyek és nagyurak!

Az e havi frissítésben a Távoli világok pontozását is megváltoztatjuk. Tudjuk, hogy a „változások” időnként félelmetesek lehetnek, azonban ezeknek a változásoknak az a célja, hogy a Távoli világok kaland mindenki számára tisztességesebb legyen.

A változások a napi helyezéssel rendelkező pontozásokra vonatkoznak, ezek a rangcsere, a hatalom és a gyűjtögető, valamint a végső pontszám kiszámítására.

A napi helyezés pontozásának változásai

A napi fix szorzó helyett egy véletlenszerű szorzó lesz elérhető a nap folyamán. Ez megjelenik az összes játékos számára. Ez azt jelenti, hogy az új rendszer egy új és egyedi szorzót választ minden nap.

A végső pontszám kiszámításának változásai 

Többé nem lesz egy további pontszámítás a kaland végét követően.
Ez azt jelenti, hogy mostantól a Távoli világok egyetlen pontszámítása a napi pontszámítás lesz. Emellett meg szeretnénk oldani azt a problémát, amikor a játékosok az utolsó pontszámítás után csatlakoznak, és nem kapnak jutalmat. Emiatt a játékosok nem csatlakozhatnak a Távoli világokhoz az utolsó napi pontszám kiszámítását követően.

Mutatunk egy példát (és tartsátok szem előtt, hogy ez csak egy példa): sor került az utolsó napi pontszám kiszámítására a kaland utolsó napkán, azonban a kaland csak 14:29 CEST órakor (ez csak egy példa!) ér véget → Senki nem tud csatlakozni a Távoli világok kalandhoz az utolsó napi pontszám kiszámítása és a kaland vége, 14:29 CEST között. Azok a játékosok, akik az utolsó napi pontszám kiszámítását követően próbálnak meg csatlakozni, egy hibaüzenetet láthatnak. 

Sign In to comment.