Főoldal Hungarian Hivatalos Hírek

Új moderátorokra van szükségünk!


ModerátorCsapatunkba folyamatosan keresünk tehetséges embereket. Azaz éppen téged! Ha úgy gondolod, tudnál nekünk segíteni a szervezésben és a tájékoztatásban a közösségünk számára, és közben a szórakoztató oldaladat is megfelelően tudod használni, kérjük, jelentkezz. A fórumon, a bejelentésekkel közzétett kulisszatitkoknál, a Discordon és a közösségimédia-csatornáinkon is szükségünk van emberekre.


Ha felkeltettük az érdeklődésedet, kattints IDE.

Frissítés - 2021. augusztus

BM RotBM Rot Moderator Bejegyzések: 1,229
szerkesztette ezt: 30.08.2021 itt: Hivatalos Hírek

Híreink vannak a frissítéssel kapcsolatban!

A tudósok ismét a Legendák csarnokára összpontosítanak, azonban a sok éjszakázás során rengeteg mézsör fogyott.

Támadás- és védelemtámogató eszközök

A támadás- és védelemtámogató eszközök is elérhetők! A támadástámogató eszközök kizárólag az új támadástámogató-eszköz helyekre helyezhetők el. A hatásuk nemcsak egy szárnyra vagy hullámra vonatkozik, hanem akár az egész csatára. Mindegyik eszköz támadásonként csak egyszer vethető be.

védelemtámogató eszközöket a csata előtt kell elhelyezni a speciális új helyekre. Támadásonként csak egy eszköz kerül felhasználásra, azonban több is bevethető.

Emellett mostantól beállíthattok egy X értéket a védelemnél, aminél egy kisebb létszámú bejövő támadás esetén nem használódnak el a vêdelmi eszközök.

A kutatótorony további változásai

Ez a frissítés ismételt változásokat hoz a kutatótorony terén! A tervrajzok és útmutatók továbbfejlesztett felületet kapnak, így egy pillanat alatt átláthatod a haladást és a feloldott dolgokat. Ez a jelenlegi haladásodra nincs hatással!

Valami rotyog


Egy új jelölőnégyzet érhető el a sörfőzdében, amely a mézsörtermelést helyezi az előtérbe az élelemfogyasztás helyet. Ez a beállítás kastélyonként egyedi! A sörfőzde többé nem csökkenti vagy szünetelteti a termelést, ha a mázsörraktár megtelt. Az élelem és a méz továbbra is felhasználásra kerül a mézsör termeléséhez, hacsak a sörfőzde termelékenysége nincs csökkentve.

Hozzászólások

Sign In to comment.