Főoldal Hungarian Hivatalos Hírek

Új moderátorokra van szükségünk!


ModerátorCsapatunkba folyamatosan keresünk tehetséges embereket. Azaz éppen téged! Ha úgy gondolod, tudnál nekünk segíteni a szervezésben és a tájékoztatásban a közösségünk számára, és közben a szórakoztató oldaladat is megfelelően tudod használni, kérjük, jelentkezz. A fórumon, a bejelentésekkel közzétett kulisszatitkoknál, a Discordon és a közösségimédia-csatornáinkon is szükségünk van emberekre.


Ha felkeltettük az érdeklődésedet, kattints IDE.

Sörfőzde és mézsör változások

BM RotBM Rot Moderator Bejegyzések: 1,280
Tisztelt Várurak és Várhölgyek!

Hétfőn, augusztus 30-án lesz egy frissítés, ami néhány változtatást fog hozni a mézsörtermelés és mézsörfogyasztás működésében.
A frissítést követően képesek lesztek manuálisan változtatni a mézsörtermelés beállításait. Azonban azt tanácsoljuk, hogy a termelési beállításokat óvatosan és átgondoltan változtassátok. Ne válasszátok ki a maximum értéket azt remélve, hogy ezáltal automatikusan beáll majd a termelésetek bármi mellékhatás nélkül. Lesz egy mellékhatása: megöli az összes élelmet fogyasztó egységeteket. Attól tartunk, hogy néhány játékos meg fogja ölni az élelmet fogyasztó egységeit azzal, hogy ezt a megoldást használja a jövőben, ezért szeretnénk titeket figyelmeztetni és megelőlegezni néhány információt.
A frissítést követően ha a mézsörtermeléseteket magasabbra állítjátok be, mint amennyi az élelmet fogyasztó egységek fenntartásához szükséges, a rendszer az élelmet fogyasztó egységeket fogja eldezertálni elsőként, ezután elkezdi termelni a mézsört.
Tehát ha 100 élelem szükséges óránként, hogy fenntartsd az élelmet fogyasztó egységeidet és neked óránként 200 a termelésed úgy, hogy nincs több élelem a készleten és beállítod a sörtermelést 100%-ra, el fogod dezertálni az élelmet fogyasztó egységeidet, majd elkezded termelni a mézsört. Ha 50%-ra állítod be a sörtermelést, nem fogsz dezertálni. Ha 75%-ra állítod, szintén dezertálni fogsz. Kérjük hagyjatok időt rá, hogy kiszámoljátok az élelmet fogyasztó egységek fenntartásához szükséges élelemfogyasztást, mielőtt változtattok a beállításokon.

Üdvözlettel,
Birodalmi Csapat
Sign In to comment.