Főoldal Hungarian Hivatalos Hírek

Új moderátorokra van szükségünk!


ModerátorCsapatunkba folyamatosan keresünk tehetséges embereket. Azaz éppen téged! Ha úgy gondolod, tudnál nekünk segíteni a szervezésben és a tájékoztatásban a közösségünk számára, és közben a szórakoztató oldaladat is megfelelően tudod használni, kérjük, jelentkezz. A fórumon, a bejelentésekkel közzétett kulisszatitkoknál, a Discordon és a közösségimédia-csatornáinkon is szükségünk van emberekre.


Ha felkeltettük az érdeklődésedet, kattints IDE.

Frissítés - 2021. július (2.)

BM RotBM Rot Moderator Bejegyzések: 1,226

A kutatás változásai és egy CSATAKIÁLTÁS!

A Nagy Birodalom szorgalmas tudósai folyamatosan azon dolgoznak, hogy a legjobb változásokat hozzák el, és ez alól ez a hónap sem jelent kivételt.

A küldetés változásai

A népszerű csatakiáltás küldetés jelenleg epikus felszereléseket biztosít azoknak, akik naponta teljesítik, így a játékosok számos ilyen felszerelésre tesznek szert a játék későbbi szintjein, amely a kelléktár megteléséhez vezet. Ezen változtatni fogunk a következő frissítésben. A 70. szint feletti játékosok relikviadarabokat is kaphatnak.

A kalandütemezés frissítése

A Szezonális nemességi verseny ütemezése megjelent a kaland kezdetétől fogva a játékban. Ezt nem lehetett megváltoztatni, miután a kalandot később átütemeztük. A frissítést követően a Szezonális nemességi verseny során megjelenő ütemezés naponta frissül, így mindig tudni fogod, hogy mi vár rád!

A kutatótorony változásai

Ez a frissítés a kutatótorony terén is változásokat hoz! Az elmúlt időben nem sok változott a toronnyal kapcsolatban, ezért itt az ideje, hogy feldobjuk a dolgokat. Átrendeztük a kutatást a toronyban, hogy intuitívabbá tegyük a haladást az új játékosoknak. Ez a jelenlegi haladásodra nincs hatással!

Sign In to comment.