FŇĎoldal‚Äļ Hungarian‚Äļ Hivatalos H√≠rek

√öj moder√°torokra van sz√ľks√©g√ľnk!


Moder√°torCsapatunkba folyamatosan keres√ľnk tehets√©ges embereket. Azaz √©ppen t√©ged! Ha √ļgy gondolod, tudn√°l nek√ľnk seg√≠teni a szervez√©sben √©s a t√°j√©koztat√°sban a k√∂z√∂ss√©g√ľnk sz√°m√°ra, √©s k√∂zben a sz√≥rakoztat√≥ oldaladat is megfelelŇĎen tudod haszn√°lni, k√©rj√ľk, jelentkezz. A f√≥rumon, a bejelent√©sekkel k√∂zz√©tett kulisszatitkokn√°l, a Discordon √©s a k√∂z√∂ss√©gim√©dia-csatorn√°inkon is sz√ľks√©g√ľnk van emberekre.


Ha felkeltett√ľk az √©rdeklŇĎd√©sedet, kattints IDE.

Sze√°nsz ūüėä

BM RotBM Rot Moderator Bejegyzések: 1,229
szerkesztette ezt: 08.06.2021 itt: Hivatalos Hírek
Tisztelt Várurak és Várhölgyek!

P√©nteken 14:00-kor lesz egy k√©rdezz-felelek jellegŇĪ megbesz√©l√©s. Ez az alkalom elsŇĎsorban a Four Kingdoms (mobilalkalmaz√°s) j√°t√©kosainak probl√©m√°ira f√≥kusz√°l, de tem√©szetesen mindk√©t j√°t√©k j√°t√©kosai csatlakozhatnak a megbesz√©l√©shez, amelynek fŇĎ t√©m√°ja a Kov√°csmester v√°ltoz√°sai lesznek. A k√©rd√©sek feltev√©sekor a Four Kingdoms j√°t√©kosainak fogunk priorit√°st adni ez alkalommal.
Ehhez a k√©rdezz-felelek besz√©lget√©shet a Discord Stage Channel funkci√≥j√°t fogjuk haszn√°lni, mivel ez lehetŇĎs√©get ny√ļjt az ilyen jellegŇĪ besz√©lget√©sek megfelelŇĎ lebonyol√≠t√°s√°ra. Amennyiben k√©rd√©setek van ezen funkci√≥ haszn√°lat√°val kapcsol√≥d√≥an, n√©zz√©tek meg EZT az √ļtmutat√≥t.

Birodalmi Csapat
Sign In to comment.