Főoldal Hungarian Hivatalos Hírek

Új moderátorokra van szükségünk!


ModerátorCsapatunkba folyamatosan keresünk tehetséges embereket. Azaz éppen téged! Ha úgy gondolod, tudnál nekünk segíteni a szervezésben és a tájékoztatásban a közösségünk számára, és közben a szórakoztató oldaladat is megfelelően tudod használni, kérjük, jelentkezz. A fórumon, a bejelentésekkel közzétett kulisszatitkoknál, a Discordon és a közösségimédia-csatornáinkon is szükségünk van emberekre.


Ha felkeltettük az érdeklődésedet, kattints IDE.

Kovácsmester változások

BM RotBM Rot Moderator Bejegyzések: 1,295

Kedves úrhölgyek és nagyurak!

A kovács tavalyi változása óta bizonyos vásárolható tárgykészletek értéke rendkívüli módon lecsökkent. Ennek hatására a játékmenet kiegyensúlyozatlan és kiszámíthatatlan lett. Ez megnehezíti az frissítések és a változások bevezetését, mivel ezek kellemetlen hatással lehetnek az összes játékosra, vagy rosszabb esetben a játékosok egy részére. Ezért bizonyos változásokat kellett eszközölnünk a kovács terén a probléma enyhítése és a készletek ellenőrzés alá vonása érdekében. A játék leginkább elértéktelenedett tárgyai az eszközök és ezek különféle formái, azonban más készletek is problémásak.

A helyzet kezelése érdekében módosítjuk a kovácsnál beszerezhető eszközök és bizonyos tárgyak vásárlásának módját. Három csomagszint lesz elérhető. Az első szint az olcsó csomagok korlátozott készletét jelenti. Ez lehető teszi az eszközök vásárlását és használatát, ha kedvtelésből játszotok. A második szintben a drágább, viszont továbbra is korlátozott számú csomagok érhetők el. A harmadik szint korlátlan, azonban viszonylag drága – ez a komoly játékosok számára érhető el, akik az összes kalandban részt vesznek.

Tudjuk, hogy ez korlátozni fogja az eszközök és néhány tárgy elérhetőségét bizonyos játékosok esetében. Ennek ellenére meg kell valósítanunk ezt a változtatást, hogy fenntartsuk a játékmenet egészséges egyensúlyát. Reméljük, hogy megértitek a változás szükségét, és bízunk benne, hogy a döntés csekély hatással lesz a játékaink élvezetére.

Üdvözlettel:

Az Empire-család

Sign In to comment.